Informationsinterview - Definition, vejledning og vigtige tip

Et informationssamtale refererer til en afslappet samtale mellem en jobansøger og en person, der arbejder i et firma Corporation. Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. at de vil være en del af. Det er normalt resultatet af en vellykket netværksmulighed, så du kan lære mere om et bestemt job fra en person, der allerede arbejder i branchen.

Informationsinterview

Som jobansøger er det fordelagtigt at vide lidt mere om en virksomhed. Uanset om det kan være at forberede dig på et jobinterview bedre eller at se, om kontorkulturen passer til dig, at vide mere relevant information om, hvordan det er at arbejde i en bestemt virksomhed, kan resultere i en væsentlig indvirkning på din ansøgning CV Følg retningslinjer og bedste praksis i branchen, når du indsender dit følgebrev og genoptage et job inden for corporate finance. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse CV'er er designet til at give dig det bedste skud ved at blive valgt til et interview.

Informationsinterviewet giver information, der også kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke muligheder der er tilgængelige. Det kan være en afslappet samtale, men hvis du håndterer det korrekt, kan du være et skridt tættere på det job, du ønsker.

Hvordan kan du arrangere et informativt interview?

Den første måde er at nå ud til nogen, du allerede kender. På en sådan måde er det lettere at oprette et interview, da begge parter er bekendt med hinanden. Det kan være en tidligere kollega eller nogen, du har talt med flere gange ved begivenheder.

En anden måde er at sende en kold e-mail via dit alumni-netværk eller til en kontaktperson på LinkedIn. Denne praksis kan være mindre almindelig, men hvis den gøres korrekt, kan den gøre det muligt for dig at oprette et informativt interview med succes.

Når du har indstillet dato og sted for interviewet, er der flere ting, du skal tage i betragtning:

Før informationssamtalen

Da du er den, der sendte en invitation til et informativt interview, skal du sørge for at komme forberedt, og det betyder at udarbejde en liste med specifikke spørgsmål om det involverede job og ansvar. Du kan også spørge om kontorkulturen og branchen generelt.

Under informationssamtalen

Generelt hjælper det med at tale om lette emner først for at bryde isen Icebreaker Interview Spørgsmål Interviews kan være akavet, især om den del af at få interviewet startet uden for at stille grundlæggende spørgsmål, der sandsynligvis allerede er blevet stillet og besvaret på ansøgningsskemaet . At kende de bedste spørgsmål om isbryderinterview at stille, gør det muligt for interviewpersonen at blive mere komfortabel og derfor føle sig friere til kreativt og effektivt at udtrykke sig og gøre begge parter komfortable. Få bolden til at rulle ved at stille interviewpersonen nogle spørgsmål om hans eller hendes job i virksomheden. Her er nogle eksempler:

 • Hvornår begyndte du at arbejde i virksomheden?
 • Hvad er de projekter, du har arbejdet med?
 • Hvad tager du med denne seneste udvikling i branchen?

Det er også afgørende at tale om dig selv og dine karrieremål under et informativt interview. Fortæl intervieweren om dine styrker, der passer til det job, du er interesseret i at ansøge om. Derefter kan du stille spørgsmål, der giver virksomheden et nærmere kig. Her er nogle eksempler:

 • Hvad kan du lide mest ved at arbejde i virksomheden?
 • Hvorfor valgte du dette firma frem for sine konkurrenter?
 • Hvad er den mest udfordrende del af at arbejde for virksomheden? I denne branche?
 • Tror du med min baggrund og min erhvervserfaring, at jeg vil være egnet til en rolle inden for dette felt?
 • Hvilket råd kan du give nogen som mig, der leder efter en karriere i denne branche?

Efter informationssamtalen

Nøglen er at sende en taknote eller e-mail Tak efter e-mail med interview Selvom det ikke er "påkrævet", anbefales det stærkt at sende en tak efter interview-e-mail for at styrke din interesse for muligheden, fremhæve dine styrker og følge op på alt fra interviewet. Det anbefales at sende e-mailen inden for få timer efter interviewet, da ansættelsesledere ofte træffer deres beslutninger meget hurtigt til informationssamtalen inden for den næste dag eller to. Udtryk din taknemmelighed og påskønnelse for at tage dig tid til at tale med dig og give oplysninger om virksomheden. Hvis du kender nogen jobåbning, der kan være passende for dig, kan du medtage det i din e-mail og udtrykke din interesse for det pågældende job.

Hvis du ikke kan finde nogen stillinger, der passer til din erhvervserfaring, kan du bare sige noget som: "Send mig en e-mail, hvis der er en karrieremulighed, som du mener vil være passende for mig."

Sidste ord

En vellykket informationssamtale kan resultere i en jobhenvisning eller anbefaling, men rolig, hvis resultatet ikke er, som du har forventet. Jobjagt er en proces, og med hvert informationsinterview kommer du tættere på at lande et job, der passer til dig.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance guide til et informativt interview. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

 • Guide til Top 10 Interviewspørgsmål Guide til Top 10 Interviewspørgsmål Når det kommer til at besvare almindelige interviewspørgsmål, gør forberedelse hele forskellen for kandidater. Denne guide til de 10 vigtigste interviewspørgsmål hjælper dig med at forberede dig til et interview ved at placere dig i sædet for intervieweren (ansættelsesleder) og hjælpe dig med at skabe gode svar!
 • Interviewtips - Sådan interviewes godt Interviewtips - Sådan interviewes godt Denne vejledning giver dig en liste over de 10 bedste interviewtip, der er baseret på årtier af førstehånds erfaring fra økonomiteamet, der har interviewet hundreder af kandidater. Uanset om du er i din tidlige, midt eller sene karriere, kan interviews altid være nervepirrende. Heldigvis at være godt forberedt
 • Personligt brand Personligt brand Vores personlige brand er, hvad folk ser som vores identitet, hvem de ser os som, og hvilke kvaliteter og ting de forbinder med os. Det afslører, hvem vi er, hvad vi tilbyder, og hvad vi værdsætter. Når vi arbejder i en virksomhed, skaber vores kolleger en opfattelse af os baseret på, hvordan vi præsenterer os for dem.
 • Spørgsmål til intervieweren Spørgsmål til intervieweren I et interview er det vigtigt at kunne stille intervieweren gode spørgsmål ud over at give gode svar. Typisk vil intervieweren i slutningen af ​​et interview spørge kandidaten, hvis de har spørgsmål til dem. Denne guide vil se på eksempler på gode spørgsmål at stille intervieweren