Modeloff - Guide til at konkurrere ved økonomisk modelleringskonkurrence

Modeloff er en global finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. konkurrence, der kræver, at deltagerne bruger Excel til at løse økonomiske spørgsmål og casestudier. Selvom det kaldes en "økonomisk modellering" -konkurrence, kræver det ikke, at deltagerne bygger en komplet værdiansættelsesmodel for en virksomhed; det fokuserer mest på uafhængige spørgsmål, der kræver miniøvelser i Excel. Til sammenligning kræver finansiel økonomisk modelleringskonkurrence, at konkurrenter bygger en fuld 3-sætnings- og DCF-model i Excel fra bunden ved hjælp af en casestudie.

Hvordan tilmelder jeg mig Modeloff?

For at tilmelde dig Modeloff skal du blot besøge deres hjemmeside og følge instruktionerne på skærmen.

Her er linket til registrering -> //www.modeloff.com/register/

Sådan forbereder du dig på Modeloff

Finans har oprettet en guide til, hvad vi mener er de bedste skridt til at forberede sig på Modeloff. Det hele kommer ned for at øve, og her er de vigtigste ting at vide.

Trin # 1 Master Excel-genveje for at spare tid

I enhver konkurrence, der har en tidsbegrænsning, er tiden afgørende. Den bedste måde at fremskynde din økonomiske modellering på er at lægge musen væk og kun bruge tastaturgenveje.

Vi har oprettet en liste over de vigtigste tastaturgenveje, som du kan gennemgå og huske for at fremskynde dine Excel-færdigheder.

Endnu bedre kan du tage vores gratis Excel Crash Course, som lærer dig alle disse genveje trin for trin.

Trin # 2 Kend alle økonomifunktionerne i Excel

Der er over 50 funktioner i Excel opført under kategorien "finansiel". Hvis du virkelig vil vinde konkurrencen, skal du sandsynligvis huske alle disse 50 funktioner og vide, hvordan og hvornår du skal bruge dem.

Hvis du vil komme i gang med de 10 vigtigste funktioner, skal du tjekke Finance's guide til Excel til finansiering.

Bedre endnu, du kan kombinere vores gratis Excel Crash Course med vores Advanced Excel Formulas Course for at mestre de vigtige funktioner.

Trin # 3 Forbedre økonomi og regnskabsfærdigheder

Da Modeloff-konkurrencen kræver en kombination af Excel OG økonomi / regnskabsfærdigheder, er det vigtigt at sikre, at du kender dine ting.

For at have stærke tekniske færdigheder skal fokus ved forberedelse være på formler og beregninger - som typisk vedrører tidsværdien af ​​penge, aktier, fastindkomst og regnskabsplaner.

For at være godt forberedt på disse er den nemmeste måde at lære af eksperter i vores videobaserede lektioner. De mest relevante inkluderer:

  • Finansiel matematik
  • Grundlæggende renteindtægter
  • Grundlæggende om finansiel analyse

Modeloff guide og præpereration

Trin # 4 Øv dig ved at se på tidligere spørgsmål

Modeloff offentliggør konkurrencespørgsmål fra forrige år, og du kan bruge dem som en effektiv måde at forberede sig til konkurrencen på.

Når du går igennem dem, får du en fornemmelse af, hvilke typer spørgsmål de stiller, og forhåbentlig forstår, hvad deres stil og tilgang er.

Trin # 5 Kombiner ovenstående trin, og øv dig i at opbygge økonomiske modeller

Når du har Excel-færdighederne, de tekniske økonomifærdigheder og har set tidligere spørgsmål, er det tid til at kombinere alle ovenstående i din egen praksis-konkurrence.

At være god til økonomisk modellering kræver omfattende praksis. En af de bedste måder at træne på er at aflægge en virksomheds årsregnskab Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og opgørelsen af ​​pengestrømme. Disse tre kerneudsagn er kompliceret, sæt dem i Excel, og opbyg din egen prognosemodel. Dette giver dig mulighed for at tage alle de genveje, funktioner og økonomiske viden, du har, og binde det hele sammen.

For at lære økonomisk modellering som eksempel, se vores bibliotek med kurser om økonomisk modellering.

Finance's Financial Modelling Competition

Ud over Modeloff kan du muligvis tilmelde dig Finance's årlige Financial Modeling Competition, som i 2018 havde kontantpræmier på i alt USD $ 10.000. Konkurrencen er centreret omkring en private equity case konkurrence, hvor deltagerne skal bruge dataene i et fortroligt informationsmemorandum til at opbygge en model af en virksomhed fra bunden.

Finansens økonomiske modelleringskonkurrence

Tilmeld dig i dag på www.financialmodeling.org for at konkurrere om $ 10.000 USD i præmiepenge!

Yderligere økonomiske modelleringsressourcer

Vi håber, at dette har været en nyttig guide til forberedelse til Modeloffs finansielle modellering mesterskab og konkurrence.

Finance er den officielle udbyder af Financial Modelling & Valuation Analyst FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-betegnelse og på en mission for at hjælpe dig med at fremme din karriere. For mere læring og praksis anbefaler vi følgende finansressourcer:

  • Index Match Match-funktion Index Match Formula At kombinere INDEX- og MATCH-funktioner er en mere kraftfuld opslagsformel end VLOOKUP. Lær hvordan du bruger INDEX MATCH i denne Excel-tutorial. Indeks returnerer værdien af ​​en celle i en tabel baseret på kolonne og række nummer, og Match returnerer positionen for en celle i en række eller kolonne. Lær hvordan du gør dem i denne vejledning
  • XIRR vs IRR-funktioner XIRR vs IRR Hvorfor bruge XIRR vs IRR. XIRR tildeler specifikke datoer til hver enkelt pengestrøm, hvilket gør det mere nøjagtigt end IRR, når man bygger en finansiel model i Excel.
  • Gå til Special Gå til Special Gå til Special i Excel er en vigtig funktion til regneark med økonomisk modellering. F5-tasten åbnes Gå til, vælg Specielle genveje til Excel-formler, så du hurtigt kan vælge alle celler, der opfylder bestemte kriterier.
  • Finansiel modelformatering Finansiel modelformatering Finansiel modelformatering er en videnskab alene. Ved at formatere en finansiel model korrekt opretholder analytikeren konsistens, klarhed og effektivitet.