Forward Curve - Oversigt, typer, grafiske repræsentationer

Fremad eller fremtidig kurve er de grafiske typer af grafer Top 10 typer af grafer til datapræsentation, du skal bruge - eksempler, tip, formatering, hvordan du bruger disse forskellige grafer til effektiv kommunikation og i præsentationer. Download Excel-skabelonen med søjlediagram, linjediagram, cirkeldiagram, histogram, vandfald, spredningsdiagram, kombinationsdiagram (søjle og linje), målediagram, repræsentation af forholdet mellem prisen på terminkontrakter Futures og Forwards Future og forwardkontrakter ofte benævnt futures og forwards) er kontrakter, der bruges af virksomheder og investorer til at afdække risici eller spekulere. Futures og forward er eksempler på afledte aktiver, der stammer deres værdier fra underliggende aktiver. og tidspunktet for kontraktens løbetid.Den lodrette akse måler prisen på en terminkontrakt, og den vandrette akse måler den terminkontrakts løbetid.

Terminkurven er statisk og repræsenterer forholdet mellem prisen på en terminkontrakt og løbetiden for den terminkontrakt på et bestemt tidspunkt. Når Spot Rave er skråt opad, vil den forreste kurve være over den, og parkurven vil være under den. Billedet nedenfor illustrerer dette.

Forward Rate Curve

Hvad er fremadrettede kontrakter?

En terminkontrakt er en forpligtelse til at sælge eller købe varer til en bestemt pris på en fremtidig dato. En terminkontrakt består af to hovedkomponenter:

  • Udtrykkets længde, dvs. hvor langt ind i fremtiden transaktionen vil finde sted.
  • Prisen Spotpris Spotprisen er den aktuelle markedspris for et værdipapir, en valuta eller en råvare, der kan købes / sælges til øjeblikkelig afvikling. Med andre ord er det den pris, som sælgere og købere vurderer et aktiv lige nu. , dvs. til hvilken pris vil transaktionen ske.

Standardiserede terminkontrakter gælder for forudbestemte beløb og angiver kun løbetiden. For eksempel garanterer en standard 1oz terminskontrakt for guld med en leveringsdato 31. januar 2019 indehaveren 1 ounce guld den 31. januar 2019. Tilsvarende garanterer en {31. oktober 2019, 1 oz-sølv} kontrakt sin indehaver 1 oz sølv den 31. oktober 2019.

Normal kurve fremad

Den normale terminkurve er den grafiske repræsentation af det positive forhold mellem prisen på en terminkontrakt og tidspunktet for løbetiden for den terminkontrakt. Den normale kurve fremad er en positivt skrånende kurve i tidsprisrum. En normal terminkontrakt er forbundet med positive nettoomkostninger.

Normal kurve fremad

Overvej den fremadrettede kurve vist ovenfor. Lad os antage, at det er den fremadrettede kurve for en standard sølvkontrakt. Derfor er prisen den 1. januar 2019 på en {1. januar 2019, 1oz-sølv} kontrakt $ 60. Det er spotprisen på sølv på markedet.

Tilsvarende er prisen den 1. januar 2019 for en {1. april 2019, 1oz-sølv} kontrakt $ 70. Hvis markedet for terminkontrakter er effektivt (dvs. der er ikke mulighed for arbitrage), er 3-måneders netto bæreomkostninger mellem 1. januar 2019 og 1. april 2019 for 1 oz sølv $ 10 (dvs. investor $ 10 for at opbevare 1 ounce sølv i perioden 1. januar 2019 - 1. april 2019).

Inverteret fremadkurve

Den omvendte terminkurve er den grafiske repræsentation af det negative forhold mellem prisen på en terminkontrakt og løbetiden for den terminkontrakt. Den omvendte kurve fremad er en negativ skrånende kurve i tidsprisrummet. En omvendt terminkurve er forbundet med negative nettoomkostninger.

Inverteret fremadkurve

Overvej den fremadrettede kurve vist ovenfor. Lad os antage, at dette er den fremadrettede kurve for en standard sølv forwardkontrakt. Derfor er prisen den 1. januar 2019 på en {1. januar 2019, 1oz-sølv} kontrakt $ 60. Det er spotprisen på sølv på markedet.

Tilsvarende er prisen den 1. januar 2019 for en {1. april 2019, 1oz-sølv} kontrakt $ 50. Hvis markedet for terminkontrakter er effektivt (dvs. der er ikke mulighed for arbitrage), er 3-måneders nettobæringsomkostninger mellem 1. januar 2019 og 1. april 2019 for 1 oz sølv - $ 10 (dvs. det vil koste en investor - $ 10 for at gemme 1 ounces sølv i perioden 1. januar 2019 - 1. april 2019.)

Hvad er Contango Theory?

Contango-teorien siger, at markedet lægger en præmie på terminkontrakter over den forventede spotpris på den pågældende vare på leveringsdatoen. Hvis en {31. december 2019 1oz-sølv} -kontrakt er $ 100, er den forventede spotpris på 1 oz sølv den 31. december 2019 mindre end $ 100. Et marked siges at være i kontango, hvis den fremtidige / fremtidige kontraktpris falder over tid til spotprisen, når den kommer nærmere leveringsdatoen.

Overvej grafen vist nedenfor. Spotprisen på 1 oz sølv den 1. januar 2019 er $ 100. Prisen for en {1. april 2019, 1 oz-sølv} -kontrakt den 1. januar 2019 er $ 112. Efterhånden som tiden går, og vi kommer tættere og tættere på den 1. april 2019, konvergerer prisen på en {1. april 2019, 1oz-sølv} -kontrakt (ved at sænke) til den faktiske pris ($ 101) på 1oz sølv den 1. april, 2019.

Marked i Contango

Hvad er tilbagestående teori?

Backwardation-teorien angiver, at markedet placerer en negativ præmie på terminkontrakter over den forventede spotpris på denne vare på leveringsdatoen. Hvis en {31. december 2019 1oz-sølv} -kontrakt er $ 100, er den forventede spotpris på 1 oz sølv den 31. december 2019 mere end $ 100. Et marked siges at være bagud, hvis den fremtidige / fremtidige kontraktpris stiger over tid til spotprisen, da det kommer tættere på leveringsdatoen.

Overvej grafen vist nedenfor: Spotprisen på 1 oz sølv den 1. januar 2019 er $ 100. Prisen for en {1. april 2019, 1oz-sølv} -kontrakt den 1. januar 2019 er $ 95. Efterhånden som tiden går, og vi kommer tættere og tættere på den 1. april 2019, konvergerer prisen på en {1. april 2019, 1 oz-sølv} kontrakt (ved at øge) til den faktiske pris ($ 101) på 1 oz sølv den 1. april, 2019.

Marked for tilbagesendelse

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Arbitrage Pricing Theory Arbitrage Pricing Theory Arbitrage Pricing Theory (APT) er en teori om aktivprissætning, der hævder, at et aktivs afkast kan forudsiges med det lineære forhold mellem en
  • Forward Rate Forward Rate Forward rate er i enkle vendinger den beregnede forventning om afkastet på en obligation, der teoretisk vil forekomme i den nærmeste fremtid, normalt et par måneder (eller endda et par år) fra beregningstidspunktet. Overvejelsen af ​​terminsrenten bruges næsten udelukkende, når man taler om køb af statsskuldregninger
  • Vejledning til handel med råvarer Vejledning til handelshemmeligheder til råvarer Succesrige handelshandlere kender råvarehandelshemmelighederne og skelner mellem handel med forskellige typer finansielle markeder. Handelsråvarer adskiller sig fra handelsaktier.
  • Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner er matematiske modeller, der bruger visse variabler til at beregne den teoretiske værdi af en option. Den teoretiske værdi af en