Federal Reserve (Fed) - Historie, funktion, struktur af centralbanken

Federal Reserve, mere almindeligt benævnt "Fed", er Amerikas Forenede Staters centralbank og er den øverste finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi Markedsøkonomi Markedsøkonomi er defineret som et system, hvor produktionen af varer og tjenester indstilles i henhold til de skiftende ønsker og evner på markedet. På grund af størrelsen af ​​USAs indflydelse på den globale økonomi Konjunkturcyklus En konjunkturcyklus er en cyklus af udsving i bruttonationalproduktet (BNP) omkring dens langsigtede naturlige vækstrate. Det forklarer den ekspansion og sammentrækning i økonomisk aktivitet, som en økonomi oplever over tid. , 'Fed' betragtes som en af ​​de mest indflydelsesrige finansielle institutioner Liste over de største investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk.Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch i verden.

Federal Reserve håndterer pengepolitikken Monetære aktiver Monetære aktiver har en fast værdi i form af valutaenheder (f.eks. Dollars, euro, yen). De angives som en fast værdi i dollar. af regeringen uafhængigt og uden lovgivningsmæssig indblanding. Derudover udfører den alle andre funktioner i en centralbank - regulering af bankaktiviteter, gennemførelse af undersøgelser om den amerikanske og globale økonomi - alt sammen under det fælles mål om at opretholde finansiel stabilitet.

Federal Reserve har hovedkontor i Washington DC

Federal Reserve (Fed) hovedkvarter

Fed's historie

Fed blev født indirekte ud af "Panikken i 1907" og den samlede økonomiske situation i løbet af den tid. Det sidste kvartal af det 19. århundrede og begyndelsen af ​​det 20. århundrede var præget af recessioner i den amerikanske økonomi. En række økonomiske panikker tvang fremtrædende bankfolk som JP Morgan og John D. Rockefeller Jr. til at opfordre til et nyt centralbanksystem.

Landets alvorlige økonomiske situation fik den republikanske senator Nelson Aldrich til at oprette to separate kommissioner til at undersøge det amerikanske monetære system og de europæiske centralbankinstitutioner. Aldrich var stærkt påvirket af modellen for Bank of England og det tyske monetære system. Selvom hans oprindelige forslag gentagne gange blev afvist af Kongressen, blev et omformateret lovforslag endelig vedtaget den 22. december 1913.

Funktioner i Federal Reserve

Federal Reserve er De Forenede Staters centralbank og er således ansvarlig for at opretholde den samlede stabilitet i landets økonomi.

  • Gennemførelse af pengepolitik - Federal Reserve stræber gennem sin pengepolitik efter at nå tre hovedmål som fastlagt af Kongressen - maksimal beskæftigelse, stabile priser og lave lange renter. Federal Reserve styrer inflation, investeringer og andre økonomiske parametre ved at kontrollere tilgængeligheden af ​​kredit i økonomien.
  • Fremme stabilitet i det finansielle system - Federal Reserve sikrer stabiliteten i det amerikanske finansielle system, overvåger interne og eksterne påvirkninger og forhindrer enhver fremtidig krise.
  • Regulering af finansielle institutioner og deres aktiviteter - Federal Reserve fører tilsyn med finansielle institutioners aktiviteter og kontrollerer deres indvirkning på økonomien som helhed.
  • Fremme af betalings- og afviklingssystemsikkerhed - Federal Reserve arbejder på at sikre et fejlfrit, sikkert system til betalingsportaler til gavn for de amerikanske borgere.
  • Fremme af forbrugerbeskyttelse - Forbrugerrettigheder er en integreret del af sektoren for finansielle tjenester, og Federal Reserve arbejder kontinuerligt for at sikre disse rettigheder for alle forbrugere.

Fed's struktur

Federal Reserve-centralbanken er et finansielt organ i flere lag, der udleder sin autoritet og ånd fra Federal Reserve-loven fra 1913. På trods af at det er et udøvende organ er det finansielle organ stort set uafhængigt af præsidentens eller kongressens kontrol og beskrives som at være "uafhængig i regeringen." Federal Reserve's fire hovedakser inkluderer:

  • Styrelsesråd
  • Federal Open Market Committee
  • Tolv regionale Federal Reserve banker og
  • Andre medlemsbanker

Styrelsesråd for Centralbanken

Et syv-medlem styrelsesråd fører tilsyn med det overordnede ansvar for det monetære organ som centralbank - styring af aktiviteterne i 12 regionale banker, udformning af pengepolitikker og tilsyn med økonomien generelt. Hvert bestyrelsesmedlem udnævnes af præsidenten for 14-årige perioder, mens formanden og næstformanden udpeges af bestyrelsen for fire år. På nuværende tidspunkt er tre af de syv pladser i bestyrelsen ledige.

Federal Open Market Committee

Federal Open Market Committee (FOMC) er det udvalg, der har ansvaret for håndtering af åbne markedsoperationer, hvilket er en vigtig komponent i pengepolitikken. Det er et udvalg med 12 medlemmer, der består af alle syv medlemmer af styrelsesrådet og formændene for de fem regionale banker. Repræsentanterne for de regionale banker vælges for to til tre år, mens præsidenten for Federal Reserve Bank of New York er et permanent medlem.

Regionale centralbanker

De regionale Federal Reserve Banks, 12 i antal, har til opgave at gennemføre pengepolitikken som foreskrevet af bestyrelsen. Et ni-medlem bestyrelse sidder i hver bank med en intern præsident. Hver af disse banker udøver sin egen virksomhed ud over sin regulatoriske rolle, idet de har værdipapirer og giver lån.

Andre medlemsbanker

En medlemsbank er en privat finansiel institution, der ejer aktier i sin regionale Federal Reserve Bank og tjener overskud fra bestanden. Fra det overskud, som aktien tjener, modtager bankerne et udbytte på 6%, mens resten af ​​overskuddet går til US Treasury.

Relateret læsning

Tak fordi du læste denne vejledning til Federal Reserve Central Bank. Finance er den globale udbyder af Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) TM-betegnelse FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, skabt for at hjælpe enhver med at blive en verdensklasse finansanalytiker. For at hjælpe dig på vej er disse yderligere finansvejledninger nyttige:

  • Markedsøkonomi Markedsøkonomi Markedsøkonomi defineres som et system, hvor produktionen af ​​varer og tjenester indstilles i henhold til markedets skiftende ønsker og evner
  • Gældskapitalmarkeder Gældskapitalmarkeder (DCM) Gældskapitalmarkeder (DCM) -grupper er ansvarlige for at rådgive direkte til virksomhedsudstedere om optagelse af gæld til erhvervelser, refinansiering af eksisterende gæld eller omstrukturering af eksisterende gæld. Disse hold opererer i et hurtigt bevægende miljø og arbejder tæt sammen med en rådgivende partner
  • Treasury Stock Treasury Stock Treasury-aktie eller gen erhvervet aktie er en del af tidligere udstedte, udestående aktier, som et selskab har tilbagekøbt eller købt tilbage af aktionærerne. Disse tilbagekøbte aktier ejes derefter af selskabet til egen disposition. De kan enten forblive i selskabets besiddelse, eller så kan virksomheden pensionere aktierne
  • Kvantitativ lempelse Kvantitativ lempelse Kvantitativ lempelse (QE) er en pengepolitik for udskrivning af penge, der implementeres af Centralbanken for at stimulere økonomien. Centralbanken opretter