Microcap - Oversigt, klassificering af værdiansættelser, funktioner

Udtrykket "mikrokapsel", også kendt som mikrokapital, bruges generelt til virksomheder med en lav markedsværdi, der normalt ligger mellem $ 50 millioner og $ 300 millioner. Markedsværdi er produktet af en virksomheds aktiekurs, og dens udestående aktier Udestående aktier Udestående aktier repræsenterer antallet af et selskabs aktier, der handles på det sekundære marked og derfor er tilgængelige for investorer. Udestående aktier inkluderer alle begrænsede aktier, der holdes af selskabets officerer og insidere (ledende medarbejdere) samt kapitalandelen, der ejes af institutionelle investorer, og den ændres dagligt.

Microcap

Microcap-aktier kan enten være nyligt børsnoterede virksomheder med meget få reguleringer eller mindre virksomheder med betydeligt potentiale til at blive store aktier i fremtiden. Mens kategoriseringen af ​​aktier efter markedsværdi kan variere mellem forskellige markedsdeltagere, klassificeres aktier normalt efter nedenstående kategorier:

Resumé

  • Microcap er et generelt udtryk, der bruges til at definere aktier med en markedsværdi på mellem $ 50 millioner og $ 300 millioner.
  • Microcap-aktier handles normalt over-the-counter med meget lave offentligt tilgængelige oplysninger og er mere risikable at investere i end store aktier.
  • Investorer skal være forsigtige, når de investerer i mikrokapitalbeholdninger og må kun investere efter at have gennemført grundig omhu på den aktie, de vil investere i.

Tabel over klassificering efter markedsværdi

KlassifikationMarkedsværdier
Stor hætteStørre end 10 milliarder dollars
Mid-cap$ 2 milliarder til $ 10 milliarder
Lille hætte300 til 2 milliarder dollars
Micro-cap$ 50 millioner til $ 300 millioner
Nano-hætteMindre end $ 50 millioner

Funktioner i Microcap-lagre

1. Mangel på offentlig information

Den største forskel mellem mikrokapitalbeholdninger og aktier med højere markedsværdi er nøjagtigheden af ​​de offentligt tilgængelige oplysninger om virksomheden. De fleste store offentlige virksomheder indgiver deres rapporter til den nationale regulator Securities and Exchange Commission (SEC). US Securities and Exchange Commission eller SEC er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at implementere føderale værdipapirlove og foreslå sikkerhedsregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser, som enhver investor let kan få adgang til på regulatorens websted. Også store aktier undersøges og skrives regelmæssigt af aktieanalytikere, og deres aktiekurs er let tilgængelig på internettet.

Imidlertid findes lignende oplysninger sjældent let offentligt for mikrokapitalbestande. Mange af mikrokapitalfirmaerne indgiver ikke deres rapporter til deres respektive regulator, hvilket gør det vanskeligt for investorer at få relevant information.

2. Høj risiko

Investering i aktier indebærer generelt en vis risiko. Imidlertid har microcap-aktier en højere risiko end store cap-aktier. Mange af mikrokapselfirmaerne er nye og har ikke nogen historisk information. Nogle har muligvis ingen betydelige indtægter, enten fordi deres produkter er under udvikling eller endnu ikke er lanceret på markedet.

De er kendetegnet ved lave handelsvolumener, hvilket gør det vanskeligt for en investor at sælge sin investering, når han / hun ønsker at gøre det. På grund af lave handelsvolumener vil enhver større udsalg direkte påvirke aktiekursen betydeligt. Virksomhederne er også tilbøjelige til bedrageri og corporate governance Corporate Governance Corporate Governance er noget helt andet end den daglige operationelle ledelsesaktivitet, der vedtages af en virksomheds ledere. Det er et system af problemer.

3. Ingen minimumsnoteringsstandarder

Ethvert selskab, der har til hensigt at notere sine aktier på børsen, skal opfylde de minimumsnoteringsstandarder, der er fastsat af børsen. Kravene kan variere fra at have en bestemt minimumsværdi af aktiver til et minimum antal aktionærer.

Microcap-aktier behøver ikke at opfylde sådanne noteringskrav. Til tider kan virksomheder, hvis værdipapirer er noteret på OTC-markedet, muligvis være nødt til at opfylde minimumskriterierne i handelssystemet.

4. Handles i håndkøb

Microcap-aktier mangler likviditets- og børsnoteringskrav for store cap-aktier; derfor handles mange i over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formel børs og uden tilsyn med en udvekslingsregulator. OTC-handel sker på over-the-counter markeder (et decentralt sted uden fysisk placering) gennem forhandlernetværk. marked. Over-the-counter betyder, at aktierne ikke handles på børsen, men snarere handles direkte mellem mægleren og forhandleren eller på OTC-systemer.

5. Potentielt høje belønninger

Afvejningen ved at investere i mikrokapsler er, at der med den højere risiko er en mulighed for højere belønninger, hvis virksomheden bliver en multi-bagger. At finde sådanne multi-baggers kræver en grundig due diligence-proces af investoren. Næsten alle store aktier i dag begyndte sin rejse som et lille selskab.

En investor skal forstå virksomhedens økonomi, dens forretningsstrategi og fremtidige potentiale og først derefter beslutte at investere i virksomheden. Når due diligence er afsluttet, skal en investor være tålmodig med investeringen, da aktiekursen i mindre virksomheder er meget ustabil og følsom over for markedssentimenter.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Return of Return Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode, der er sammenlignet med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler
  • Typer af SEC-arkiveringer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger.
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Handelsvolumen Handelsvolumen Handelsvolumen, også kendt som handelsvolumen, refererer til mængden af ​​aktier eller kontrakter, der tilhører en given sikkerhed, der handles dagligt