Under linjen - Lær hvordan du kategoriserer under linjeposterne

Under linjen henviser poster til en resultatopgørelse Resultatopgørelse (P&L) En resultatopgørelse (P&L) eller resultatopgørelse eller driftsopgørelse er en finansiel rapport, der giver et resumé af en virksomheds indtægter, omkostninger og overskud / tab over en given periode. P & L-erklæringen viser en virksomheds evne til at generere salg, administrere udgifter og skabe overskud. der ikke viser nogen mærkbar effekt på en virksomheds omsætning Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som et selskab modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. for året.Det er et uofficielt udtryk, der bruges af folk, der regelmæssigt beskæftiger sig med under og over udgifter. Det inkluderer ekstraordinære og ekstraordinære poster, der er relevante for en anden regnskabsperiode Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskabsmæssige formål til at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010. eller gælder ikke for den aktuelle regnskabsperiode. Disse poster kan medtages i efterfølgende regnskabsperioder, når de bliver relevante. Kategorisering af bestemte poster i årsregnskabet som under linjen sigter mod at skildre en virksomheds økonomiske stilling.Det inkluderer ekstraordinære og ekstraordinære poster, der er relevante for en anden regnskabsperiode Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskabsmæssige formål til at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010. eller gælder ikke for den aktuelle regnskabsperiode. Disse poster kan medtages i efterfølgende regnskabsperioder, når de bliver relevante. Kategorisering af bestemte poster i årsregnskabet som under linjen sigter mod at skildre en virksomheds økonomiske stilling.Det inkluderer ekstraordinære og ekstraordinære poster, der er relevante for en anden regnskabsperiode Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskabsmæssige formål til at formulere årlige finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010. eller gælder ikke for den aktuelle regnskabsperiode. Disse poster kan medtages i efterfølgende regnskabsperioder, når de bliver relevante. Kategorisering af bestemte poster i årsregnskabet som under linjen sigter mod at skildre en virksomheds økonomiske stilling.

Under linjen

Hvad sætter noget under linjen?

En post er anført i årsregnskabet som under linjen, når den er ekskluderet fra resultatopgørelsen, og påvirker derfor ikke resultatopgørelsen for denne regnskabsperiode. For eksempel kan en virksomhed tjene en væsentlig engangsindtægt i en regnskabsperiode, en indtægt, der ikke vedrører virksomhedens normale forretning. Alternativt kan et selskab pådrage sig en stor engangsomkostning, der ikke afspejler de sædvanlige udgifter, der er afholdt af virksomheden. Ekskludering af disse poster hjælper med at afsløre virksomhedens reelle økonomiske sundhed uden kunstigt at forøge eller undervurdere indtægterne for regnskabsperioden.

A under linjen gevinst - En virksomhed, der arbejder med at fremstille og sælge vandpumper til grossister, kan beslutte at bortskaffe et af sine produktionsanlæg. Virksomheden kan sælge anlægget, fordi det er underudnyttet eller blot for at forbedre dets likviditetsposition. Under alle omstændigheder vil virksomheden modtage en stor, engangsindtægt efter at have solgt anlægget, der kan få virksomheden til at fremstå økonomisk sund, selvom den faktisk er i alvorlig økonomisk nød. Derfor bør indtægterne ekskluderes fra resultatopgørelsen, fordi (A) det er en ekstraordinær eller usædvanlig forekomst snarere end en del af virksomhedens kerneforretning, og (B) inklusive den ville formidle et vildledende billede af virksomhedens faktiske økonomiske stilling.

Under the Line Eksempel

Under linjen - Eksempel

I eksemplet ovenfor demonstrerer vi begrebet under linjen udgifter eller indtægter. Den "linje" nettoindkomst - ofte benævnt "bundlinjen". Udtrykket "under linjen" er dog ofte meget løst defineret, og nogle mennesker kan betragte "bruttofortjeneste" som "linjen". I sådanne tilfælde betyder udgifter under linjen alle udgifter, der ikke påvirker bruttofortjenesten, men som påvirker nettoindkomsten.

Ekstraordinære og ekstraordinære genstande

Ekstraordinære poster er gevinster eller tab, der er en del af en virksomheds almindelige forretning, men som skal oplyses specifikt på grund af deres store størrelse. GAAP kræver, at disse poster noteres på selskabets balance for året. På grund af deres materielle natur skal ekstraordinære poster afsløres, så tilsynsmyndigheder og interessenter kender virksomhedens faktiske økonomiske status.

Ekstraordinære poster adskiller sig fra ekstraordinære poster, idet ekstraordinære poster indebærer gevinster eller tab, der ikke er en del af selskabets kerneforretningsdrift. Ekstraordinære poster omfatter gevinster eller tab, der skyldes hændelser, der er sjældne og usædvanlige. De forventes ikke at komme igen i fremtiden og skal derfor adskilles fra de almindelige driftsudgifter eller indkomster. Disse poster skal forklares i noterne til årsregnskabet.

En ændring i GAAP

I januar 2015 blev GAAP-principperne ændret, idet konceptet med ekstraordinære poster blev fjernet. Det letter udarbejdelsen af ​​regnskaber, da revisorer ikke længere var forpligtet til at skelne mellem de ekstraordinære poster. Opdateringen fjernede også behovet for revisorer og tilsynsmyndigheder til at vurdere, om ekstraordinære poster var blevet identificeret og klassificeret som krævet af GAAP. Virksomheder er stadig forpligtet til at rapportere og offentliggøre usædvanlige og sjældne transaktioner og deres virkning før skat på selskabets økonomi.

Kreativ regnskab

Nogle under linjeposterne giver virksomhederne en mulighed for at manipulere dens rentabilitet, så den ser mere eller mindre rentabel ud end den er. For eksempel kan et selskab afhænde en af ​​sine aktiver til en meget højere værdi og bruge de overskydende midler til at udligne et driftstab på resultatopgørelsen. Ved at tage en sådan handling er selskabets mål at fremstå mere rentabelt for investorer og regulatorer, end det rent faktisk er.

Et selskab kan også kategorisere nogle af ovenstående linjeudgifter i resultatopgørelsen som under linjeposterne som en måde at overbevise investorer om, at virksomheden er økonomisk stabil. Hvis investorerne indser, at virksomheden ikke presterer som rapporteret i regnskaberne, kan virksomheden blive undersøgt af tilsynsmyndigheder. Et eksempel på et firma, der praktiserede kreativ regnskab, er Lehman Brothers. Virksomheden flyttede forpligtelser midlertidigt fra sin balance ved at sælge dem, skønt de planlagde at købe dem tilbage med det samme.

Over linjen vs Under linjen

Over linjeposterne henviser til indkomster og udgifter, der vedrører en virksomheds normale drift. I modsætning til nedenstående linjeposter tæller disse poster ved beregning af det fortjeneste eller tab, der er opstået i en regnskabsperiode.

Over linjen kan også henvise til bruttofortjenesten tjent af virksomheden. Bruttomarginen beregnes ved at tage årets indtægter og fratrække omkostningerne ved solgte varer (COGS) Omkostninger ved solgte varer (COGS) Udgifter til solgte varer (COGS) måler de "direkte omkostninger", der påløber i produktionen af ​​varer eller tjenester. Det inkluderer materielle omkostninger, direkte arbejdsomkostninger og direkte fabriksomkostninger og er direkte proportional med omsætningen. Når indtægterne stiger, kræves der flere ressourcer til at producere varerne eller tjenesten. COGS er ofte. COGS er de udgifter, der afholdes i den normale drift af virksomheden for at generere indtægterne. De kan omfatte omkostninger til råmaterialer, lønninger for arbejdere i produktionslinjen og andre direkte produktionsomkostninger.Posterne under bruttofortjeneste er derefter under linjeposterne, der inkluderer driftsomkostninger såsom husleje, lønninger og forsyningsselskaber.

Relaterede målinger

Tak, fordi du læste Finance's guide til under linjen udgifter / indtægter. For at fortsætte med at fremme din økonomiske uddannelse, se følgende finansressourcer.

  • Tre årsregnskaber Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudsagn er kompliceret
  • Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory Financial Accounting Theory forklarer "hvorfor" bag regnskab - årsagerne til, at transaktioner rapporteres på bestemte måder. Denne guide hjælper dig med at forstå de vigtigste principper bag Financial Accounting Theory
  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Guide til finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari