Topbanker i Sydkorea - Guide til Top 10 sydkoreanske banker

Samlet set er der 148 licenserede banker i Sydkorea, der består af 52 kommercielle banker, 5 specialiserede banker og 91 gensidige opsparingsbanker. Banker i Sydkorea er reguleret af Financial Supervisory Service (FSS), som er ansvarlig for at undersøge og overvåge finansielle institutioner under bredt tilsyn af Financial Services Commission (FSC). Bank of Korea er landets centralbank, som er ansvarlig for at udstede den koreanske vundet og opretholde prisstabilitet.

Ifølge Moody's er udsigterne for det koreanske banksystem negative på grund af svag indenlandsk forbrugerstemning og stigende politisk risiko i landet og i udlandet.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed i Sydkorea, er denne liste over de bedste banker i Sydkorea en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores lister over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Banker i Sydkorea

De bedste banker i Sydkorea er:

Shinhan Financial Group

Shinhan Financial Group blev grundlagt i 1897 og var den første af bankerne i Sydkorea, der blev grundlagt under navnet Hanseong Bank. Banken opererer gennem segmenterne Retail Banking, Corporate Banking, International Banking og Other Banking. Hovedkvarteret i Seoul administrerer 871 filialer og 27 private formuestyringsservicecentre i Sydkorea samt 14 filialer i andre lande. Banken beskæftiger omkring 13.400 medarbejdere.

Pr. 2016 var bankens samlede aktiver 341 milliarder dollars.

NongHyup Financial Group

Grundlagt i 1961 blev NongHyup Financial Group oprettet ved fusionen mellem Agricultural Bank og Agricultural Federation. Gruppen leverer finansiering, prioritetslån, personlige kreditlinjer, virksomhedsfinansiering, ejendomsfinansiering og ny teknologi til finansiering af teknologi. Det tilbyder også livs-, ejendoms- og ulykkesforsikringsprodukter. Hovedkvarteret i Seoul beskæftiger banken omkring 13.000 medarbejdere.

I 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 315 milliarder dollars.

KB Financial Group

KB Financial Group har hovedkontor i Seoul og er et finansielt holdingselskab, der tilbyder finansielle tjenester gennem dets datterselskaber. Koncernen opererer gennem forskellige forretningssegmenter: Detailbankvirksomhed, forretningsbankvirksomhed, anden bankvirksomhed, kreditkortoperationer, investerings- og værdipapiroperationer og livsforsikringsoperationer.

Virksomhedsbankvirksomhed består af virksomhedsbanktjenester. Koncernens øvrige bankaktiviteter inkluderer egne aktiviteter og administrationer af back office. Investerings- og værdipapirhandlingen består af værdipapirmæglervirksomhed, investeringsbank, værdipapirinvestering og handel og andre kapitalmarkedstjenester. Livsforsikringssegmentet omfatter livsforsikrings- og formuestyringstjenester.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 275 milliarder dollars.

Hana Financial Group

Hana Financial Group blev oprettet i 1971 og har hovedkontor i Seoul. Banken tilbyder fusioner og overtagelser, virksomhedsfinansiering, fundraising, risikostyringsrådgivning og værdipapirhandel og garantiservice. Det var tidligere kendt som Hana Daetoo Securities Co. Ltd. og skiftede navn til Hana Financial Investment Co. Ltd. i september 2015. Det beskæftiger omkring 19.000 ansatte.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 308 mia. $.

Korea Development Bank

Korea Development Bank blev grundlagt i 1954 og har hovedkontor i Seoul. Banken leverer indskudsprodukter, virksomhedsbankprodukter, investeringsbankprodukter og internationale bankprodukter.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på US $ 1.000 milliarder og en samlet indkomst på US $ 19 millioner.

Woori Financial Group

Banken tilbyder kommercielle bankprodukter og -tjenester til individuelle kunder, små og mellemstore virksomheder og større virksomheder i Sydkorea. Det opererer gennem seks segmenter: Forbrugerbank, Corporate Banking, Kapitalmarkeder, Investment Banking, Kreditkort og andre operationer. Woori Bank, et datterselskab af Woori Financial Group, har hovedkontor i Seoul og beskæftiger 15.000 medarbejdere og administrerer 894 filialer i Sydkorea og 22 filialer internationalt.

I 2017 udgjorde bankens samlede aktiver 296 milliarder dollars, og den samlede indtægt nåede 1,416 milliarder dollar.

Industrial Bank of Korea

Industrial Bank of Korea blev grundlagt i 1961 og har hovedkontor i Seoul. Banken opererer gennem segmenter Retail Banking, Corporate Banking, Money Market, IB, Credit Card Operations, Foreign Exchange og andre.

Det administrerer cirka 570 filialer og 47 depotkontorer i Sydkorea og 11 oversøiske kontorer. Bankens samlede aktiver var USD 254 mia. Fra 2018.

BNK Financial Group

BNK Financial Group har hovedkontor i Busan og er en af ​​de fem største finansielle grupper i Sydkorea. Koncernen blev grundlagt i 2011 og fungerer sammen med dets datterselskaber gennem segmenterne Bank, Financial Investment, Specialized Credit Finance og Mutual Savings Bank. Bankvirksomheden tilbyder tjenester, der omfatter internetbankvirksomhed, finansielle produkter, formueforvaltningstjenester, indbetaling af lejeapplikationer, fondsprodukter og variable annuiteter. Det var tidligere kendt som BS Financial Group Inc. og skiftede navn til BNK Financial Group Inc. i april 2015.

I 2016 rapporterede banken USD 83 millioner i samlede aktiver.

DGB Financial Group

DGB Financial Group blev grundlagt i 1967 og er en af ​​de største regionale banker i Sydkorea, der hovedsagelig betjener kunder i Daegu-Gyeongbuk-regionen. Banken yder indskud, erhvervslån af ny teknologi, personlige lån og andre lån. Det tilbyder også bilfinansiering og facilitetsleje-tjenester, valuta, fonds- og bancassurance, kapitalstyring, udstedelse, gebyr, elektroniske penge og internetbanktjenester.

Fra og med 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 47 mia. Dollars, og den samlede indkomst nåede 491 mio.

Kakao Bank

Kakao Bank blev grundlagt i 2016 og er et datterselskab af Korea Investment Holdings Ltd. Det er den første internetbank i Sydkorea. Banken leverer enhver form for banktjeneste, fra udlån og opsparing til oversøiske pengeoverførsler og kreditkort. Den digitale eneste bank signerede 2,9 millioner brugere i løbet af sin første driftsmåned, inklusive rekord 187.000 kunder på åbningsdagen.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Sydkorea. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Top 10 banker i Hong Kong Top banker i Hong Kong Dette er en guide til de 10 bedste banker i Hong Kong. Hongkongs banksystem er et tredelt system, der består af licenserede banker, banker med en begrænset licens og indlånsoptagende banker. Mød de 10 bedste banker i Hong Kong, herunder HSBC, Bank of China, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, ICBC,
  • Top 10 banker i Singapore Topbanker i Singapore Mere end 200 banker opererer i Singapore. Lær om de bedste banker i Singapore, og planlæg din karrierevej inden for bankvirksomhed. Singapore er et internationalt finanscenter, hvis regering udøver pro-forretningspolitikker, gør det til et bankcenter i Sydøstasien. Udforsk Finance oversigt over disse banker
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere