Kort interesse - Definition, hvordan man kort en bestand, formel

Kort rente refererer til antallet af solgte aktier, men endnu ikke tilbagekøbt eller dækket. Et selskabs korte interesse kan angives som et absolut antal eller som en procentdel af udestående aktier. Den korte interesse ses af investorer for at hjælpe med at bestemme det fremherskende markedssentiment over for en aktie Almindelig aktie Almindelig aktie er en form for sikkerhed, der repræsenterer ejerskab af kapital i en virksomhed. Der er andre udtryk - såsom almindelig aktie, ordinær aktie eller stemmeberettiget aktie - der svarer til almindelig aktie. .

Kort interesse

Kort interesse: Shorting a Stock

Husk, at kort interesse er "antallet af solgte aktier, men endnu ikke tilbagekøbt eller dækket." Derfor øges det, når flere investorer kortere en aktie. Nedenfor angives processen med at kortslutte en bestand:

1. Lån aktien

Den erhvervsdrivende vil typisk kontakte deres mægler, som vil finde en anden investor, der ejer aktien for at låne aktien fra dem med løftet om at returnere aktien på en forudbestemt senere dato. Mæglervirksomheden kan også låne den erhvervsdrivende aktien fra sine egne kapitalandele. Den erhvervsdrivende betaler gebyrer Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet et servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes. og / eller renter til mægleren for lån af aktien.

2. Sælg bestanden

Den erhvervsdrivende vil derefter straks sælge aktien på det åbne marked Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er børsdrevne og ordredrevne handelsmekanismer.

3. Genkøb af lager

Da aktien falder i værdi, køber den erhvervsdrivende derefter aktien til den lavere pris. Genkøb af en kortsluttet aktie kaldes kort dækning Kort dækning Kort dækning, også kaldet "køb til dækning", henviser til en investors køb af værdipapirer for at lukke en kort position på aktiemarkedet. Processen er tæt knyttet til short selling. Faktisk er short covers en del af short selling.

4. Returner bestanden

Den erhvervsdrivende returnerer derefter den lånte aktie til mægleren og tjener et overskud. Fortjenesten er forskellen mellem den pris, som den erhvervsdrivende modtog, da de solgte aktien, og den pris, de betalte for at tilbagekøbe aktien. Men hvis aktiekursen stiger, efter at den erhvervsdrivende sælger kort, vil han / hun lide et tab, når de skal betale en højere pris for at tilbagekøbe aktien.

I ovenstående trin skabes kort interesse, når den erhvervsdrivende sælger aktien, men endnu ikke har tilbagekøbt aktien (trin 2-3).

Betydningen af ​​kort interesse

Den korte interesse i et selskab bruges til at vurdere følelser omkring dets aktier. Med andre ord giver det indsigt i, hvordan investorer føler sig om selskabets aktier. For de fleste aktier er der et gennemsnitligt beløb med kort rente, som almindeligvis ejes af investorer.

Når en virksomheds korte interesse stiger, er det ofte et advarselssignal om, at aktiesentimentet er baisse (negativ), og at investorer forventer, at aktiekursen vil falde. På den anden side, når det falder, giver dette investorer en indikation af, at aktiesentimentet er bullish (positivt).

Selvom kort interesse er vigtig for investorer, bør den ikke være den eneste afgørende, når de træffer investeringsbeslutninger.

Formel til kort interesse

Den korte interesse kan enten udtrykkes som et absolut tal eller som en procentdel af float. Ved at udtrykke interessen som en procentdel anvendes følgende formel:

Kort interesse - Formel

Eksempel på kort interesse

ShortSqueeze.com giver information om offentlige selskabers korte rentemængder. Facebook (Ticker: FB) viser en kort interesse på 34.462.100 med 2.380.703.100 aktier i float. Bestem den korte interesse for Facebook i procent.

Prøveberegning

Forståelse af kort klemme

Når vi taler om kort interesse, kommer emnet kort pres ofte op. Kort klemme bruges til at beskrive en situation, hvor en aktie med en betydelig mængde kort rente stiger dramatisk i pris, hvilket tvinger korte sælgere til at dække deres korte positioner for at undgå større tab.

En kort klemning er typisk forårsaget af en pludselig positiv udvikling i en aktie, hvilket resulterer i en stærk bullish stemning og en kraftigt stigende aktiekurs. Kort fortalt risikerer forhandlere, der ikke dækker deres korte positioner, risikoen for store tab. Aktier med en høj kort interesse er mere modtagelige for en kort presse.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Bearish and Bullish Bullish and Bearish Professionals inden for corporate finance henviser regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund.
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Signalering Signalering Signalering henviser til handlingen ved at bruge insiderinformation til at starte en handelsposition. Det sker, når en insider frigiver vigtige oplysninger om en virksomhed, der udløser køb eller salg af sin aktie af folk, der normalt ikke har insiderinformation. Insiderens handlinger betragtes som et markedssignal til udenforstående.
  • Aktionærkapital Aktionærkapital Aktionærkapital (også kendt som Aktionærkapital) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening. Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabsmæssige ligning får vi aktiekapital = aktiver - passiver