Kreditanalytikerens lønguide - hvor meget tjener kreditanalytikere

I denne kreditanalytikeres lønguide dækker vi flere kreditanalytikerjobs og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. Kreditanalytikere eller kreditrisikoanalytikere er ansvarlige for at evaluere risikoniveauet og vurdere renten Rente En rente refererer til det beløb, der opkræves af en långivere til en låntager for enhver form for gæld, der gives, generelt udtrykt som en procentdel af hovedstolen. og lånevilkår Lånekonvention En lånepagt er en aftale, der fastlægger vilkårene og betingelserne for lånepolitikker mellem en låntager og en långiver. Aftalen giver långivere spillerum til at yde tilbagebetaling af lån, mens de stadig beskytter deres udlånsposition. På grund af gennemsigtigheden i reglerne får låntagere ligeledes klare forventninger til låntagere. De indsamler og analyserer økonomiske oplysninger såsom betalingshistorik,Formålet med lånet, indtægter, aktiver Finansielle aktiver Finansielle aktiver henviser til aktiver, der stammer fra kontraktmæssige aftaler om fremtidige pengestrømme eller fra at eje en anden enheds egenkapitalinstrumenter. En nøgle og forpligtelser til at lede efter tegn, der kan udgøre økonomiske risici. De er også eksperter i at bestemme enkeltpersoners og virksomheders kreditværdighed.

Kreditanalytikerens lønguide

Kreditanalytikere er normalt nødvendige i forskellige virksomheder såsom finansielle institutioner, kreditforeninger, udenlandske banker, investeringsselskaber Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi en generel oversigt over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne. , kapitalforvaltningsfirmaer og kreditvurderingsbureauer.

Kreditanalytikerens lønguide - Job i USA

På grund af hård konkurrence tilbyder arbejdsgivere højere lønninger og mere planlægningsfleksibilitet til topjobkandidater. Når det kommer til færdigheder, fokuserer virksomheder mere på dataanalyseoplevelse. De ser også efter kandidater, der har tekniske færdigheder, der fungerer godt med traditionelle regnskabs- og økonomiske færdigheder.

I finanssektoren viser kommercielle banker, långivende virksomheder og virksomheder, der er involveret i hedgefonde og kapitalforvaltning, et stigende behov for fagfolk med ekspertise inden for kreditanalyse, dataanalyse samt risiko og overholdelse.

Kreditanalytikerens lønguide i USA for 2018

Tabellen nedenfor viser lønguiden for kandidater med gennemsnitlig erfaring og færdigheder, der er nødvendige for jobbet. Tallene inkluderer ikke bonusser, incitamenter og andre former for yderligere kompensation:

Job i kreditanalytikerGrundløn
Operationel support: kredit og opkrævning
Credit / Collections Analyst$ 51.000
Finansielle tjenesteydelser
Kreditanalytiker 5+ år$ 80.000
Kreditanalytiker 3 til 5 år$ 60.000
Kreditanalytiker 1 til 3 år$ 51.500
Kreditrisikoanalytiker - Manager$ 95.250
Kreditrisikoanalytiker 3 til 5 år$ 80.000

Kilde: Robert Half 2018 Lønvejledning til regnskabs- og økonomiprofessionelle

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's kreditanalytiker lønguide. For mere læring tilbyder Finance en bred vifte af kurser om virksomhedsfinansiering, regnskab og finansiel modellering. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Definition af kreditrisiko-risiko Averse Definition En person, der er risikovillig, har karakteristikken eller træk ved at foretrække at undgå tab frem for at opnå en gevinst. Denne egenskab er normalt knyttet til investorer eller markedsdeltagere, der foretrækker investeringer med lavere afkast og relativt kendte risici frem for investeringer med potentielt højere afkast, men også med højere usikkerhed og større risiko.
  • Gældsplan Gældsplan En gældsplan fastlægger al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
  • Due Diligence Due Diligence Karriereprofil Disse grupper udfører "økonomisk due diligence" på vegne af erhververe af virksomheder for at analysere målvirksomhedernes regnskaber og generelle økonomiske helbred. En karriere i det finansielle due diligence-team kan kræve lange timer, når man er på en transaktion, og det kræver kriminalteknisk regnskab og analyse.
  • Afdragssalg Afdragssalg Et afdragssalg er en finansieringsordning, hvor sælgeren tillader køberen at foretage betalinger over en længere periode. I en