Tæl ord i Excel - Brug denne særlige formel til at tælle ord

Guiden nedenfor lærer dig, hvordan du tæller ord i Excel med trinvise instruktioner og skærmbilleder. Hvis du er fan af ordtællingsfunktionen i MS Word, vil du desværre blive skuffet over at vide, at standard Excel-funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende, da en Excel-analytiker ikke har den samme funktion. Der er dog en speciel formel, som du kan bruge til at tælle ordene i en enkelt celle eller et udvalg af celler. Læs videre, og lær hvordan man tæller ord i Excel, trin for trin.

Excel-ordtællingsformel

Nedenfor er Excel-ordtællingsformlen, du kan bruge til at bestemme, hvor mange ord der er indeholdt i en celle:

= HVIS (LEN (TRIM ( celle )) = 0,0, LEN (TRIM ( celle )) - LEN (UDSKIFTNING ( celle , ”“, ””)) + 1)

Ved at bruge en kombination af LEN-, TRIM- og SUBSTITUTE-formler kan du få Excel til at tælle antallet af ord for dig.

Lad os gennemgå, hvad hver af disse formler gør:

 • LEN LEN-funktion LEN-funktionen er kategoriseret under Excel TEXT-funktioner. Funktionen returnerer længden af ​​en given tekststreng. I økonomisk analyse kan LEN-funktionen være nyttig, hvis vi ønsker at få længden af ​​en given tekststreng som antallet af tegn. = returnerer længden af ​​en streng (dvs. fortæller dig alle tegn inklusive mellemrum i en celle)
 • TRIM TRIM-funktion TRIM-funktionen er kategoriseret under Excel-tekstfunktioner. TRIM hjælper med at fjerne de ekstra mellemrum i data og dermed rydde op i cellerne i regnearket. I økonomisk analyse kan TRIM-funktionen være nyttig til at fjerne uregelmæssig = fjerner alle mellemrum fra en tekststreng undtagen mellemrum mellem ord
 • SUBSTITUTE SUBSTITUTE-funktion SUBSTITUTE-funktionen blev introduceret i MS Excel 2007 og er tilgængelig under Excel Text-funktioner. Det erstatter en eller flere tekststrenge med en anden tekststreng. Funktionen er nyttig, når vi ønsker at erstatte gammel tekst i en streng med en ny streng. = erstatter alle forekomster af noget i en celle (i dette tilfælde erstatter "" alle mellemrum uden plads "")

Så hvordan fungerer det faktisk?

Formlen tager bare forskellen mellem (1) længden af ​​tegn i cellen med mellemrum og (2) længden af ​​tegn i cellen uden mellemrum. Forskellen plus en skal være lig med antallet af ord i cellen.

Tæl ord i Excel-eksempel

Lad os se på et eksempel på, hvordan man tæller ord i Excel ved at omsætte formlen til handling. Nedenfor er en liste over celler, der indeholder forskellige kombinationer af ord, sætninger og tegn. Lad os se, hvordan formlen tæller ordene.

Formel Sådan tælles ord i Excel

Som du kan se ovenfor, er formlen Funktionsliste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende, da en Excel-analytiker er i stand til at bestemme antallet af ord i hver celle.

Her er en forklaring på hvert eksempel:

 • Celler B3, B4 og B5 er alle ”normale” ordtællinger
 • Celle B6 viser, at “!” tælles ikke så længe der ikke er plads før den
 • Celle B7 angav, at et symbol som “!” tælles som et ord, hvis det har plads før det
 • Celle B8 viser, at hvis der ikke er noget mellemrum mellem ordene, tælles de to ord som et

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance vejledning om, hvordan man tæller ord i Excel og den formel, du kan bruge til at gøre det. Finance er en førende leverandør af Excel-kurser, der hjælper finansielle analytikere med at blive verdensklasse på deres job.

For at fortsætte med at lære vil disse finansvejledninger også være nyttige:

 • Index Match Formula Index Match Formula At kombinere INDEX og MATCH-funktioner er en mere kraftfuld opslagsformel end VLOOKUP. Lær hvordan du bruger INDEX MATCH i denne Excel-tutorial. Indeks returnerer værdien af ​​en celle i en tabel baseret på kolonne og række nummer, og Match returnerer positionen for en celle i en række eller kolonne. Lær hvordan du gør dem i denne vejledning
 • VLOOKUP Guide VLOOKUP Lær VLOOKUP på den nemme måde med skærmbilleder, eksempler, detaljeret opdeling af præcis, hvordan formlen fungerer i Excel. Funktion = VLOOKUP (opslagsværdi, tabelområde, kolonnetal). For eksempel “se efter dette stykke information i det følgende område, og giv mig nogle tilsvarende data i en anden kolonne”.
 • Hvis udsagn mellem tal IF erklæring mellem to tal Download denne gratis skabelon til en IF-sætning mellem to tal i Excel. I denne vejledning viser vi dig trin for trin, hvordan du beregner IF med AND-sætning. Lær hvordan du opbygger en IF-sætning, der vil teste, om en celle indeholder en værdi mellem to tal, og derefter output det ønskede resultat, hvis denne betingelse er opfyldt
 • Avanceret Excel-formelguide Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere