Form 8-K - Oversigt, hvornår de skal bruges, læsning af SEC-formularer

Form 8-K er en af ​​de mest almindelige formularer, der er indgivet til Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC). US Securities and Exchange Commission eller SEC er et uafhængigt agentur for den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig til implementering af føderale værdipapirlove og forslag til værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og børs på aktier og optioner for i vid udstrækning at underrette investorer om vigtige begivenheder eller oplysninger, der kan påvirke aktionærerne. I henhold til Securities Exchange Act of 1943 skal alle offentlige (børsnoterede) virksomheder indsende formularen, når det er relevant.

Et billede af denne formular vises nedenfor.

Form 8-K

Form 8-K bruges typisk som en form for anmeldelse til større begivenheder, såsom et selskab, der indgiver konkurs Konkurs er den juridiske status for en menneskelig eller en ikke-menneskelig enhed (et firma eller et regeringsorgan), der ikke er i stand til tilbagebetale sin udestående gæld til kreditorer. , foretage ændringer i virksomhedens personale - såsom fjernelse / pensionering af en administrerende direktør (CEO) - eller andre lignende begivenheder. Formularen skal udfyldes og arkiveres til SEC inden for fire dage efter forekomst af en begivenhed, der udløser behovet for, at et selskab indsender en 8-K. Rettidig arkivering af formular 8-K gør det lettere at overføre oplysningerne i 8-K til kvartalsrapporter, der indsendes på formularer som formular 10-K 10-K Formular 10-K er en detaljeret årsrapport, der kræves for at indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC).Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Den er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne, og Form 10-Q Form 10-Q Form 10-Q er en rapport - krævet af Securities and Exchange Commission (SEC) - der skal indgives kvartalsvis af alle offentlige virksomheder . Formen svarer til form 10-K; den indeholder dog typisk færre detaljer, og de inkluderede regnskaber er typisk ikke revideret. Tre kvartalsformularer 10-Q skal indgives hvert år.den indeholder dog typisk færre detaljer, og de inkluderede regnskaber er typisk ikke revideret. Tre kvartalsformularer 10-Q skal indgives hvert år.den indeholder dog typisk færre detaljer, og de inkluderede regnskaber er typisk ikke revideret. Tre kvartalsformularer 10-Q skal indgives hvert år.

Hvornår skal man bruge form 8-K

Igen skal form 8-K udfyldes og arkiveres af et offentligt selskab, hver gang der opstår en "væsentlig" - dvs. væsentlig - begivenhed. Der kan dog være et spørgsmål om, hvad der præcist udgør en væsentlig begivenhed? Betydningen af ​​nogle begivenheder - for eksempel afgang fra en direktør med en høj stilling, men som faktisk ikke er så kritisk for virksomhedens drift - kan diskuteres. De fleste virksomheder tager fejl af siden med forsigtighed og kan undertiden indgive en 8-K-formular til begivenheder, der ikke nødvendigvis kræver det.

I nogle situationer er behovet for at lave en 8-K arkivering ubestridelig. Som tidligere nævnt skal et selskab, der er tvunget til konkurs, absolut aflevere en 8-K for at informere investorerne om situationen. Andre mulige arkiveringstriggere inkluderer:

  • Undertegnelse af nye aftaler eller ændringer af tidligere etablerede aftaler
  • Ændringer i grundlæggende forretningspolitikker eller -praksis
  • Fjernes fra en værdipapirudveksling (fjernet)
  • Ændringer i aktionærernes rettigheder
  • Valg, afskedigelse eller afgang af nøglemedarbejdere, f.eks. Virksomhedsledere
  • Ændringer i den periode, der er angivet som virksomhedens regnskabsår
  • Nye eller ændrede årsregnskaber eller anden finansiel dokumentation

Som investor er det vigtigt at læse igennem enhver form 8-K, der er indgivet af virksomheder, du har investeret i eller måske overvejer at foretage en investering i. Oplysninger indeholdt i formularen kan have en væsentlig indflydelse på dine investeringsbeslutninger.

Læsning af en formular 8-K

At læse en formular 8-K for information afhænger meget af årsagen til, at en virksomhed arkiverer formularen. Der er igen en række grunde til, at en virksomhed skal indsende formularen. For at få en bedre forståelse af, hvordan læsning af en 8-K-formular kan være nyttig for investorer, skal du overveje følgende:

  1. I tilfælde af at et selskab indgiver konkurs, skal Form 8-K give en oversigt over, hvordan virksomheden agter at omorganisere sig under kapitel 11, kapitel 11, konkurs, kapitel 11, er en juridisk proces, der involverer reorganisering af en debitors gæld og aktiver. Det er tilgængeligt for enkeltpersoner, partnerskaber, virksomheder eller kapitel 7 (konkurs eller likvidation). Dette er vigtigt for investorer, fordi det skal indeholde relevante oplysninger om selskabets aktier, og hvornår det overhovedet planlægger at komme ud af konkurs.
  2. I tilfælde af at et selskab fjernes fra en børs, kræves en formular 8-K som et middel til anmeldelse til investorer. I mange tilfælde sker denne begivenhed, fordi virksomhedens aktie konsekvent har handlet under børsens minimumskrav i en længere periode. Formularen identificerer detaljerne i, hvorfor en virksomhed ikke overholder kravene til børsnotering. De fleste virksomheder får en frist for at vende tilbage til at være i en tilstand, der overholder alle udvekslingskrav, inden de fjernes helt.

Resumé:

  • Formular 8-K kræves af alle børsnoterede virksomheder, når de oplever en "væsentlig" begivenhed, der kan forme investorbeslutninger vedrørende virksomheden.
  • Form 8-K er designet til at være et ”øjeblikkeligt” notifikationssystem til investorer og analytikere. Derfor skal den udfyldes og arkiveres inden for fire arbejdsdage efter enhver væsentlig begivenhed.
  • Begivenheder, der kvalificerer sig som "væsentlige", omfatter indgivelse af konkurs, manglende overholdelse af børsnoteringskrav (og dermed fjernelse af børsen) og ændringer til større virksomhedspersonale (nemlig direktionen).

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer reguleringsdokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder.
  • Likvidationsværdi Likvidationsværdi Likvidationsværdi er et skøn over den endelige værdi, som indehaveren af ​​finansielle instrumenter modtager, når et aktiv sælges eller afvikles.
  • M&A Process Fusioner Acquisitions M&A Process Denne guide fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi anskaffelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), betydningen af ​​synergier og transaktionsomkostninger
  • US Bankruptcy Code US Bankruptcy Code Den amerikanske konkurskode kaldes også afsnit 11 i USA's kode, og den regulerer den procedure, som virksomheder og enkeltpersoner følger