Sådan udvides alle grupperede celler i Microsoft Excel? -

Gruppering af data er en vigtig funktion I Microsoft Excel Excel Resources Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. det gør datahåndtering meget effektiv og sparer meget tid. Det gør det muligt for en bruger at udføre en række funktioner og udføre forskellige typer analyser, som kan hjælpe dem med at forfine deres data mere. Brugere er i stand til at skræddersy data til deres specifikke behov og analysere specifikke områder i datasættet.

Gruppering af data i et Excel-regneark er kun et spørgsmål om nogle få nemme trin. Det gøres ved at gruppere cellerne i de respektive data, som brugeren ønsker at gruppere.

Illustrerende eksempel

Følgende Excel-regnearkeksempel kan bruges til at illustrere processen. Her har vi valgt cellerne for at gruppere dataene i kolonne B, C og D.

Udvid grupperede celler i Excel

  1. På værktøjslinjen i topmenuen skal du vælge fanen "Data" og klikke på "Gruppe". Det grupperer dine data i henhold til dit valg.

Gruppeceller

  1. Når du har udført det forrige trin, vises et nyt pop op-vindue. Det giver brugeren mulighed for at gruppere enten klyngen af ​​celler i de respektive rækker eller de respektive kolonner. Vælg den relevante mulighed i henhold til dine datakrav.

Gruppér efter kolonner

3. Skjulte grupperede data: Når dataene er grupperet i forhold til deres rækker eller kolonner, vises et plustegn og et minustegn på en værktøjslinje over kolonnerne. De vil køre funktionerne "udvidet" og "sammenklappende" grupperede celler. For at "skjule" eller skjule de grupperede data skal du klikke på minustegnet over værktøjslinjen som vist nedenfor.

Skjulte grupperede data

  1. Når du klikker på minustegnet, vil output være:

Produktion

Processen kaldes også undertiden "skjul" dataene. Funktionen er meget nyttig til styring af data fra et lignende felt, der indeholder information fra flere kilder. Det gør styring og analyse af data til en meget effektiv og tidsbesparende proces.

Udvidelse af grupperede celler

Når brugeren nu ønsker at udvide alle de grupperede data, skal de bare trykke på plustegnet, der vises, i stedet for minustegnet ved at skjule dataene. Det er illustreret som følger:

Indgang:

Udvidelse af grupperede celler - input

Produktion:

Udvidelse af grupperede celler - output

Trinene ovenfor viser, hvordan alle grupperede celler udvides og skjules i et Excel-regneark for effektivt at administrere flere fronter af en dataklynge.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte din udvikling som en finansanalytiker i verdensklasse vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Excel-genveje (PC / Mac) Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
  • Gratis Excel Crash Course
  • Gridlines i Excel Gridlines i Excel Gridlines i Excel er de vandrette og lodrette grå linjer, der skelner mellem celler i et regneark. De guider brugerne til at skelne mellem
  • Sådan bruges Gentag tidligere kommando i Excel? Hvordan gentages tidligere kommando i Excel? Gentagelse af kommandoer er en vigtig funktion i Microsoft Excel, mens du arbejder på et regneark. Brug af Gentag den forrige kommando i Excel hjælper med at undgå