Pivot Points - Oversigt, teknikker, beregninger og anvendelser

Pivotpoint henviser til tekniske indikatorer, der bruges af daytraders Day Trading Det vigtigste træk ved day trading er, at køb og salg af værdipapirer sker inden for samme handelsdag. Det betyder, at alle handelspositioner er likviderede ved udgangen af ​​dagen. De vigtigste mål for day trading er at opdage og udnytte kortfristede ineffektiviteter på markedet. at identificere potentielle support- og modstandsprisniveauer på et værdipapirmarked. De er baseret på den foregående dags høje, lave og afsluttende priser. Forhandlere bruger drejepunkter og de support- og modstandsniveauer, de giver, til at bestemme potentielle indgangs-, udgangs- og stop-loss-priser for handler.

Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogrammet, kan give dig et værktøjssæt, som du kan bruge til at blive en verdensklasse finansanalytiker!

Drejepunkt

Oprindeligt blev drejepunkter udviklet af gulvhandlere, der arbejdede i et hurtigt bevægende miljø på aktie- og råvaremarkederne Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og børsmarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledning. I starten af ​​hver handelsdag brugte de foregående dags høje, lave og lukkede priser til at beregne omdrejningspunktet for den aktuelle handelsdag.

Drejepunktet bruges derefter til at identificere to støtte- og to modstandsniveauer for dagen. Support- og modstandsniveauerne bestemmes ud fra forskellen mellem den foregående dags høje og lave priser og omdrejningspunktet.

Beregningsteknikker

Den vigtigste teknik, som de fleste forhandlere bruger til at beregne drejepunkter, er fempunktssystemet. Systemet bruger den foregående dags høje, lave og tætte priser samt support- og modstandsniveauer. Fem-punkts-systemet bruger følgende ligninger:

Pivot point (P) = (Previous High + Previous Low + Previous Close) / 3

S1 = (P x 2) - Tidligere høj

S2 = P - (forrige høj - forrige lav)

R1 = (P x 2) - Tidligere lav

R2 = P + (forrige høj - forrige lav)

Hvor:

  • S1 = Support 1
  • S2 = Support 2
  • R1 = Modstand 1
  • R2 = Modstand 2

Dagshandel med pivotpoint

Ved beregning af drejepunkter fungerer punktet som det primære støtte- eller modstandsniveau. Handel med store mængder opstår ofte, når prisen er på eller nær omdrejningspunktet. Følgende er de vigtigste handelsstrategier, der anvendes med drejepunkter:

1. Pivot point hopper

Hvis prishandlingen tøver og springer tilbage, inden du når pivotniveauet, skal du gå ind i handlen i retning af bounce. Hvis du tester handlen med en pris over pivotlinjen, og prisen går tæt på pivotlinjen og springer tilbage til opadrettede, skal du gå ind i en lang (køb) handel.

På den anden side, hvis du tester en drejelinie fra undersiden, og prisen springer tilbage til nedadrettede efter at have ramt drejningen, skal du sælge kort. Stop-loss for handlen er placeret over pivotlinjen, hvis handlen er kort, og under pivotelinjen, hvis handlen er lang.

2. Pivot point breakout

Når prishandlingen bryder gennem omdrejningslinjen - såsom at krydse nedenunder den til over den - skal handelen fortsætte i retning af breakout. Hvis breakout er bearish, skal handelen være kort, mens handlen skal være lang for en bullish breakout. Et godt sted at implementere en stop-loss-ordre Stop-Loss-ordre En stop-loss-ordre er et værktøj, der bruges af erhvervsdrivende og investorer til at begrænse tab og reducere risikoeksponering. Lær mere om stop-loss-ordrer i denne artikel. er lidt til den anden side af drejelinjen. For eksempel, hvis du køber længe baseret på prisoverskridelse over pivotlinjen, vil et salgsstop blive placeret lidt under pivotelinjen.

Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogrammet, lærer dig færdigheder, som du kan bruge til at evaluere en virksomheds værdi på markedet!

Hvorfor daghandlere foretrækker drejepunkter

Daghandlere foretrækker ofte at bruge drejeanalyse frem for andre tekniske indikatorer af flere grunde. De omfatter:

1. Høj nøjagtighed

Drejepunktet betragtes som en af ​​de mest nøjagtige indikatorer på markedet. Dette forklarer, hvorfor et flertal af daghandlere kan lide at bruge det til at bestemme handelsindgangs- eller udgangspunkter. Det gør det muligt for handlende, der kommer ind på markedet, at følge den samlede strøm af markedet, da det bruger den foregående dags handelshandling til at forudsige den aktuelle dags sandsynlige handling.

2. Korte tidsrammer

I modsætning til andre handelsværktøjer, der bruger lange tidsrammer, indhenter pivot point-indikatoren data fra en enkelt handelsdag. Det tager foregående dags høje, lave og tætte priser at forudsige sandsynlige støtte- og modstandsniveauer. Selvom pivothandel primært anvendes på den daglige tidsramme, kan pivoter også beregnes for meget kortere tidsrammer, såsom diagrammerne hver time eller 15 minutter.

3. Let at bruge

Pivot point-indikatoren er et brugervenligt værktøj, der er indarbejdet i de fleste handelsplatforme. Platformene beregner automatisk support- og modstandsniveauer, så den erhvervsdrivende ikke behøver at gøre det manuelt. Efter at have fået drejningsniveauerne kan den erhvervsdrivende koncentrere sig om at finde ud af deres tilgang til markedet for dagen.

Anvendelse af drejepunkter

1. Bestem markedstendenser

Forhandlere kan bruge drejepunkter til at bestemme markedstendenser afhængigt af kurshandlingens retning. Når prishandlingen forbliver eller falder under pivotniveauet, viser det et bearish marked Bullish og Bearish Professionals inden for corporate finance refererer regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund. . På den anden side, når prishandlingen forbliver eller krydser over omdrejningspunktet, viser det, at markedet er bullish.

2. Gå ind og ud af markedet

Handlende kan også bruge pivot-punktsystemet til at træffe en beslutning om, hvornår de skal gå ind og ud af markedet. For eksempel kan en erhvervsdrivende indstille et stoptab nær ethvert af de identificerede support- eller modstandsniveauer.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's forklaring af Pivot Points. Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Aroon-indikator Aroon-indikator - Teknisk analyse Aroon-indikatoren bruger aroon-op- og aroon-down-beregningerne til at identificere begyndelsen på en ny trend eller en skiftende tendens på markedet.
  • Golden Cross Golden Cross Et Golden Cross er en grundlæggende teknisk indikator, der forekommer på markedet, når et kortvarigt glidende gennemsnit (50 dage) af et aktiv stiger over et langsigtet glidende gennemsnit (200 dage). Når forhandlere ser et Golden Cross forekomme, ser de dette kortmønster som et tegn på et tyremarked.
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der
  • Trekantsmønstre - Teknisk analyse Trekantsmønstre - Teknisk analyse Trekantmønstre er almindelige diagrammønstre, som enhver erhvervsdrivende skal kende. Trekantemønstre er vigtige, fordi de hjælper med at indikere fortsættelsen af ​​et bullish eller bearish marked. De kan også hjælpe en erhvervsdrivende med at få øje på en markedsomvendelse.