FAASF - Forståelse af hvordan FAASF eller begrænsede applikationer fungerer

FAASF, eller "arkiver som ægtefælle først", er en af ​​flere arkiveringsmuligheder for social sikring for at kræve ydelser. Personlig regnskab En personlig årsregnskab er et dokument eller et sæt dokumenter, der skitserer en persons økonomiske stilling på et givet tidspunkt. I FAASF kan en ægtefælle anmode om social sikring og ægtefælles fordele fra hans / hendes ægtefælles højtlønnede socialsikringskonto indtil 70-års alderen.

Hvad er social sikring?

Social sikring i USA refererer til en forsikringsplan, der tilbydes af den amerikanske regering, der giver ydelser til pensionister og dem, der er arbejdsløse eller handicappede. Ydelser inkluderer pension og invaliditetsindkomst, Medicare samt ydelser ved død og efterladte. Det er et af de største offentlige programmer i verden, der udbetaler hundreder af milliarder dollars om året.

Pensionsydelser udbetales månedligt til pensionister og deres ægtefæller, der i løbet af deres arbejdsår har bidraget til socialsikringssystemet. En af strategierne for at få mest muligt ud af socialsikringsfordele involverer arkivering som ægtefælle først, også kendt som den begrænsede applikationsstrategi.

FAASF

Eksempel på FAASF

En gift modtager af social sikring har ret til to ydelser - deres egne pensionsydelser, der er baseret på deres arbejdshistorie, og ægtefælles ydelser baseret på deres ægtefælles arbejdshistorie. I de fleste tilfælde indgiver folk begge fordele på samme tid. Det beløb, de modtager som en månedlig ydelse, er det største af deres pension eller ægtefælleydelsen.

For eksempel, hvis A's pensionsydelse er $ 900 pr. Måned, men hans ægtefællefordel er $ 1.000, ville han få en check på $ 1.000, hvoraf $ 900 er baseret på hans egen arbejdshistorie, og hvoraf $ 100 er hans overskydende ægtefællefordel.

I henhold til tidligere love kan de, når man når fuld pensionsalder, indgive en begrænset ansøgning og kun modtage ægtefælles fordele. Deres personlige pensionsydelser kan vokse over tid og dermed tjene forsinkede pensionskreditter, som senere kan kræves til et højere beløb. I det samme eksempel ovenfor kunne A f.eks. "Arkivere som ægtefælle først" og få sin fulde fordel af $ 1.000 ægtefæller efter at have nået den fulde pensionsalder. Hans pension på $ 900 ville således tjene forsinkede pensionskreditter, og hvis han venter, indtil han er 70 år, ville den være vokset til $ 1.188. Derfor ville FAASF-strategien give ham ekstra $ 188 pr. Måned fra 70-årsalderen resten af ​​sit liv.

Selvfølgelig ville implementering af alle ovennævnte manøvrer og strategier kun fungere, hvis parret modtager indkomst Nettoindkomst Nettoindkomst er en nøglepost, ikke kun i resultatopgørelsen, men i alle tre hovedregnskaber. Mens det nås gennem resultatopgørelsen, bruges nettoresultatet også i både balance og pengestrømsopgørelse. fra andre kilder for at støtte dem, mens de forsinker deres sociale sikringsydelser.

Maksimering af indtægter fra socialsikring

Den måde, hvorpå et par kan maksimere deres sociale sikringsindtægter, kan forklares som følger:

A og B er et par, hvor A er den ægte ægtefælle. Derfor ville A arkivere for at modtage sociale sikringsfordele baseret på hans egen indtjeningshistorik. Det ville medføre en social sikringsindkomst for at hjælpe parret med at imødekomme deres økonomiske behov, hvilket også gør det muligt for Bs eventuelle månedlige ydelse at fortsætte med at vokse. FAASF kommer ind, når B når fuld pensionsalder. På det tidspunkt kan B "arkivere som ægtefælle først", hvilket kun begrænser hendes ansøgning til ægtefælles ydelser. Det bevarer væksten i hendes egen socialsikringsydelse, og typisk venter B indtil hun er 70 år, før han hævder en ydelse baseret på hendes egen arbejdshistorie.

Kan FAASF B e anvendes nu?

Efter nylige juridiske ændringer er den begrænsede applikationsstrategi nu kun tilgængelig for en udvalgt gruppe. I slutningen af ​​2015 tog lovgivere skridt til at fjerne nogle populære socialsikringsstrategier, herunder FAASF.

Tidligere kunne mange mennesker ikke bruge FAASF-metoden, fordi de fleste af dem hævdede tidlige fordele, og man kunne ikke bruge strategien, hvis man ikke havde nået fuld pensionsalder. Før fuld pensionsalder (FRA) blev man automatisk anset for at have indgivet både til pensionsydelsen og til en ægtefælleydelse, selvom man ikke ville. Den nye regel udvider den automatiske behandling gennem 70 år og udelukker effektivt dens implementering.

Loven indeholdt imidlertid en klausul, der stadig giver nogle mennesker mulighed for at bruge FAASF i fremtiden. Specifikt, hvis man fyldte 62 år inden 1. januar 2016, ville han eller hun stadig være i stand til at bruge FAASF-strategien. Ophævelsen af ​​begrænsede ansøgninger er et alvorligt slag for nogle familiers pensioneringsplanlægning. Hvis man er gammel nok til at have mulighed for at bruge denne strategi, skal han eller hun sørge for at overveje den fuldt ud, før han mister chancen for evigt.

Social sikringsplanlægning er afgørende for alle. Mennesker med betydelige aktiver bør nøje overveje de sociale ydelsers livstidsfordele samt de skattemæssige konsekvenser. Fordelene har ofte en afgørende rolle at spille for at diktere en persons eller et pars pensioneringsstil. Derfor kunne korrekt planlægning afgøre, hvordan man bruger deres senere år.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste vores guide til FAASF. Finance tilbyder et væld af gratis økonomiske oplysninger, herunder følgende ressourcer:

  • Pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et selskab har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering.
  • Tre årsregnskaber Tre årsregnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og pengestrømsopgørelsen. Disse tre kerneudsagn er kompliceret
  • Betinget modtager Kontingentmodtager En betinget modtager er den alternative modtager, der er udpeget af kontohaveren, der er indstillet til at modtage provenuet eller fordelene ved en finansiel
  • Balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende årsregnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital