Hot Money - Lær mere om investering i Hot Money Vehicles

Varme penge er investering af midler mellem forskellige køretøjer eller aktiver for at øge kapitalgevinster Kapitalgevinst Udbytte Kapitalgevinstudbytte (CGY) er prisstigningen på en investering eller et værdipapir udtrykt i procent. Da beregningen af ​​kapitalgevinstudbytte involverer markedsprisen for et værdipapir over tid, kan det bruges til at analysere udsving i et værdipapirs markedspris. Se beregning og eksempel. Med andre ord kan en hot pengestrategi defineres som praksis med aktivt at bruge midler i forskellige investeringer i stedet for blot at lade en enkelt investering værdsætte over tid. Investeringerne er generelt kortsigtede og med høj risiko og med potentiale til at give betydelige udbetalinger. De kan omfatte:

  • Indskud
  • Lagerbeholdning Hvad er et lager? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre.
  • Obligationer
  • Valutaer
  • Råvarevejledning til råvarehandelshemmeligheder Succesrige handelshandlere kender råvarehandelshemmelighederne og skelner mellem handel med forskellige typer finansielle markeder. Handelsråvarer adskiller sig fra handelsaktier.
  • Derivater

Varme penge

Formålet med varme penge

Investeringer med varme penge tjener kun et formål. Målet med en investor, der vedtager en sådan investeringsstrategi, er at tjene så mange penge som muligt så hurtigt som muligt. Investorer ønsker ikke at vente uger eller år på deres afkast.

Et godt eksempel er Bitcoin Bitcoin Bitcoin er forløberen for kryptokurrencymarkedet. Opererer på blockchain-teknologi, er Bitcoin indstillet til at forstyrre valutamarkedet. Opfundet i 2008 dille mod slutningen af ​​2017, som så kryptovalutaen skyde fra $ 8.000 til ca. $ 20.000. Investorer med varme penge ville være sprunget ind, da kryptokurrency steg for at køre den op til sit højdepunkt, inden de straks solgte.

Med denne form for strategi skal investorer altid holde øje med markedet for at sikre, at deres investeringer stadig går stærkt. Varme penge kræver aktiv deltagelse og overvågning af investeringer. Disse investorer er klar til at flytte deres penge andre steder, når det ser ud til, at deres nuværende investering vil falde.

Hvis investorer beslutter at vedtage strategien, kræves sund markedskendskab og økonomisk skarphed. De skal være i stand til at anvende trendanalyse Teknisk analyse - En begyndervejledning Teknisk analyse er en form for værdiansættelse af investeringer, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. og læs hurtigt markedsinput.

Risici involveret i varme penge

Det er vigtigt at sikre, at du kender de risici, der er forbundet med en hot money-strategi. Høje belønninger er ikke uden høj risiko.

En risiko i denne type strategi er volatilitet. Efter definitionen kræver varme penge volatilitet for at udtrække hurtige afkast. En stabil investering, der ikke bevæger sig, genererer ikke det ønskede afkast. Risikoen er, at der med chancen for et hurtigt og stort afkast er der også chancen for et hurtigt og stort tab.

En anden risiko er transaktionsomkostningerne. Disse kan ofte fortære ethvert potentielt afkast, når en investor deltager i hyppig handel. Dette er især tydeligt i aktieporteføljer, som involverer gebyrer for hver handel. Investoren skal sørge for, at deres overskud er tilstrækkelig stor til at overvinde transaktionsomkostningerne.

Faktorer, der påvirker strategien

Flere markedsfaktorer kan påvirke investorernes afkast fra varme penge. Disse faktorer bidrager ofte til det pågældende aktivs volatilitet. Hvis en investor perfekt kan forudsige disse faktorer, kan de dog spille markedet og øge værdien af ​​deres investeringer. Manglende overholdelse af disse faktorer kan dog føre til tab.

1. Valutakursudsving

Et almindeligt hot money-køretøj er køb af esoteriske valutaer (såsom i tilfælde af Bitcoin eller måske investering i den thailandske baht) eller almindelige valutaer i nærvær af usikre markedsforhold.

2. Renter

Fluktuerende renter påvirker selvfølgelig rentekøretøjer. Derfor skal en hot pengehandler, der investerer i sådanne køretøjer, have solid viden om mulige fremtidige rentebevægelser.

3. Kapitalkontrol

I Kina blev der gennemført beskyttelsespolitikker mod udenlandske investeringer i de seneste år. Politikkerne gjorde det sværere at engagere sig i direkte udenlandske investeringer på det kinesiske kapitalmarked.

Investering i varme penge

En hot pengestrategi er ikke for risikovillige. Sådanne investeringer kræver en hel del markedskendskab, sund økonomisk skarphed og i sidste ende held. Der er dog visse trin, som en investor kan tage for at øge deres chancer for at generere høje afkast.

Udfører nok forskning

En investor skal altid udføre så meget forskning som muligt. Der er ingen ulempe ved at have mere information end den krævede indsats. God information og forskning er ofte forskellen mellem en smart handel og en hensynsløs investering.

Start lille

Det er et godt råd at starte i det små med enhver ny investeringsstrategi. Dette gør det muligt for handlende at få en fornemmelse for at udnytte strategien og samtidig undgå potentielt store tab. Jo mere kompleks en investeringsstrategi er, jo mere kræver det praksis at mestre.

Flere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's forklaring på varme penge. Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte med at lære og fremme din karriere, tjek nedenstående ressourcer:

  • Kapitalmarkeder Aktiekapitalmarked (ECM) Aktiekapitalmarkedet er en delmængde af kapitalmarkedet, hvor finansielle institutioner og virksomheder interagerer for at handle med finansielle instrumenter
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Risiko og afkast Risiko og afkast Ved investering er risiko og afkast stærkt korreleret. Øget potentielt investeringsafkast går normalt hånd i hånd med øget risiko. Forskellige typer risici inkluderer projektspecifik risiko, branchespecifik risiko, konkurrencemæssig risiko, international risiko og markedsrisiko.