EDGAR - kilde til finansielle rapporter for amerikanske offentlige virksomheder

EDGAR står for E lectronic D ata G athering, A nalysis & R etrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. Securities and Exchange Commission (SEC) kræver, at offentlige virksomheder arkiverer visse dokumenter ved lov, og EDGAR er den centraliserede database, hvor de alle er gemt og tilgængelige for offentligheden.

Få adgang til EDGAR-arkivering her -> //www.sec.gov/edgar.shtml

EDGAR-virksomhedsindgivelserKilde: sec.gov

Hvilke typer dokumenter arkiveres på EDGAR?

Der er forskellige typer SEC-krævede dokumenter Typer af SEC-arkivering US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiver, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger. at virksomheder ifølge loven skal indgive regelmæssigt. De mest almindelige eksempler inkluderer:

  • 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Den er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne (årsrapport)
  • 10-Q (kvartalsrapport)
  • 8-K (nuværende rapport)
  • SC 13G (erklæring om enkeltpersoners erhvervelse af reelt ejerskab)
  • S-8 (værdipapirer, der skal tilbydes medarbejdere i medarbejderfordelplaner)
  • S-1 (indledende registrering af nye værdipapirer, der skal udbydes, prospekt)

Hvorfor bruger finansanalytikere EDGAR?

Finansanalytikere bruger systemet Elektronisk dataindsamling, analyse og hentning, fordi det er et centralt sted at få alle de virksomhedsdokumenter, de har brug for til økonomisk modellering. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. , værdiansættelse og andre analyser.

Alternativet for en analytiker er at besøge hver virksomheds individuelle investorrelationer Job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbank, aktieforskning, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet websted og finde de oplysninger, de har brug for der, men virksomheder indsender typisk ikke næsten så meget information på deres IR-websted som de gør på SEC-databasen.

Mens der er mange alternative informationskilder, såsom Bloomberg eller Capital IQ CapIQ CapIQ (forkortelse for Capital IQ) er en markedsinformationsplatform designet af Standard & Poor's (S&P). Platformen bruges i vid udstrækning inden for mange områder af virksomhedsfinansiering, herunder investeringsbank, aktieforskning, aktivforvaltning og mere. Capital IQ-platformen leverer forskning, data og analyse om private, offentlige, disse typer af dataudbydere betragtes som indirekte informationskilder. En finansanalytiker, der arbejder i investeringsbank med en live transaktion, skal indsamle oplysninger direkte fra kilden (SEC) for at sikre, at der ikke er risiko for fejl fra tredjepartskilder.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne finansguide til EDGAR og de typer information, som offentlige virksomheder i USA arkiverer om det. Finance mission er at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at nå dette mål vil disse ekstra ressourcer være til stor hjælp:

  • Offentlige virksomhedsindgivelser Offentlige selskabsindgivelser Offentlige selskabsindgivelser er en vigtig kilde til data og information for finansielle analytikere. At vide, hvor man kan finde disse oplysninger, er et kritisk første skridt i udførelsen af ​​økonomisk analyse og økonomisk modellering. Denne vejledning skitserer de mest almindelige kilder til arkivering af offentlige selskaber.
  • Analyse af regnskaber Analyse af årsregnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
  • Sådan bliver du en stor finansanalytiker Analyst Trifecta®-guiden Den ultimative guide til, hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills