Gratis regnskabssoftware - oversigt, programliste

Gratis regnskabssoftware giver virksomheder og små og mellemstore virksomheder (SMV'er) Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) SMV'er eller små og mellemstore virksomheder defineres forskelligt rundt om i verden. Det land, en virksomhed opererer i, giver en omkostningseffektiv løsning til deres regnskabsmæssige behov. Regnskabsprocessen fortæller, hvor godt operationen klarer sig, hvor mange penge der kommer ind, og hvor pengene går. I denne artikel udarbejder vi en liste over 6 gratis regnskabsprogrammer:

Gratis regnskabssoftware

Virksomhedsejere, herunder iværksættere Iværksætter En iværksætter er en person, der starter, designer, lancerer og driver en ny virksomhed. I stedet for at være medarbejder og rapportere til en vejleder og opstartsstiftere, skal du fokusere på og afsætte ressourcer til at vedtage et pålideligt regnskabssystem; en måde at gøre det på er ved at vælge gratis regnskabssoftware. At indføre et regnskabssystem gør også en virksomhed troværdig og troværdig, især da den vokser og får en bredere kundebase.

Tidligere var det tætteste ved at tage højde for mange små virksomheder at lægge hver kvittering og faktura i en skuffe eller container og sortere alt, hvad der var skatte- tid. Det er klart, at denne praksis er både tidskrævende og ineffektiv. Med nutidens teknologi er regnskabssoftwareløsninger nu let tilgængelige, hvilket gør det let for virksomhedsejere at holde styr på tingene.

Liste over gratis regnskabssoftware

Forskellige slags regnskabssoftware er tilgængelige på markedet i dag, hver med sin egen andel af funktioner designet til at hjælpe enhver virksomhedsejer. For at hjælpe dig med at vælge den rigtige til dine operationer er her nogle af de bedste gratis regnskabssoftwareløsninger, du kan overveje:

1. Bølge

Mange mindre virksomhedsejere sværger ved Wave-regnskabssoftwaren. Wave tilbyder en række funktioner gratis! Det er ideelt til at holde styr på regninger, der er betalt online såvel som til grundlæggende bogføring. Hvad er bogføring? Bogføring involverer dagligt registrering af en virksomheds økonomiske transaktioner. Med korrekt bogføring er virksomheder i stand til at spore al information i sine bøger for at træffe vigtige beslutninger om drift, investering og finansiering. Bogførere er enkeltpersoner, der administrerer økonomiske data for virksomheder, herunder overvågning af overskud og udgifter for flere virksomheder. Det kan også bruges af et ubegrænset antal brugere.

2. ZipBooks

Kom godt i gang med ZipBooks 'Starter-niveau gratis for at få adgang til ubegrænset faktura til et ubegrænset antal kunder. Den har en brugervenlig grænseflade, der gør det muligt for virksomhedsejere at udføre deres regnskabsopgaver hurtigt og nemt.

3. Money Manager Ex

Denne brugervenlige regnskabssoftware er ideel til enkeltmandsvirksomheder Enkeltmandsvirksomhed En enkeltmandsvirksomhed (også kendt som individuelt iværksætteri, enkeltmandsvirksomhed eller ejerskab) er en type ikke-registreret enhed, der kun ejes, der kun vil være på toppen økonomi. En anden god ting ved Money Manager Ex er, at da det er en bærbar app, er der ingen grund til at installere den. Alt hvad du skal gøre er at gemme det på en harddisk eller USB-nøgle, og du kan bruge det, hvor du vil.

4. GnuCash

Enhedsejere og ejere af små virksomheder elsker GnuCash-regnskabssoftwaren på grund af dens fleksibilitet. Det var designet til at håndtere fakturering, debitorer og debitorer og endda nogle lønningsfunktioner.

5. SlickPie

Med SlickPie gratis regnskabssoftware behøver du ikke opgradere eller få en anden plan for at låse op for andre funktioner, fordi den eneste prisplan er gratis. Det giver dig mulighed for at administrere alle dine fakturaer og regninger og kan bruges af flere brugere og i forskellige virksomheder. SlickPie er ideel til brugere med ringe eller ingen erfaring med bogholderisoftware, men som er på udkig efter en løsning, der tilbyder flere funktioner end Excel-funktioner.

6. Zoho faktura

Den velkendte forretningsproduktivitetssuite Zoho kom med en førsteklasses regnskabssoftware, der handler om enkelhed og brugervenlighed. Ejere af små virksomheder har ikke brug for at håndtere komplekse installationer og opgraderinger for at kunne oprette og administrere tilpassede fakturaer på forskellige sprog og valutaer.

Sidste ord

Ovenstående softwaretitler er blot nogle af de gratis regnskabssoftwareløsninger, der er tilgængelige i dag. Uanset om du er eneejer eller ejer af en hurtigt voksende virksomhed, betaler det sig altid at overvåge din virksomheds økonomi, ikke kun for skatteperiode, men for at skabe troværdighed for din virksomhed. Overvej at bruge regnskabssoftware til bedre at forstå, hvordan din virksomhed går. Det gør heller ikke ondt, at du kan bruge et program, der er gratis.

Relaterede målinger

Vi håber, du har nydt Finance's guide til gratis regnskabssoftware. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Regnskab vs Finans Regnskab vs Finans Denne guide sammenligner regnskab vs økonomi på tværs af forskellige aspekter. Regnskab er fokuseret på at registrere og rapportere, hvordan en forretning præsterede tidligere, mens finansiering er fokuseret på at analysere og forudsige, hvordan en virksomhed forventes at klare sig i fremtiden.
  • Budgetteringssoftware Budgetteringssoftware Budgetteringssoftware er ethvert computerprogram, der hjælper en person eller virksomhed med at designe, styre, overvåge og ændre deres budget. Eksempler på software spænder fra Microsoft Excel i den ene ende til SAP i den anden ende. I denne artikel vil vi undersøge og sammenligne forskellige typer software til budgettering. Typer af
  • (Gratis) Regnskab eBook Accounting Book Finance Principper for regnskabsbog er gratis, tilgængelig for alle til download som PDF. Læs om bogføring, regnskabsprincipper, regnskaber med 66 sider med lektioner og selvstudier. Fra generelle transaktionsregistreringskonventioner til den fulde regnskabscyklus og endelig til vigtige konti, bogen
  • Kildedokumenter Kildedokumenter Papirsporet af en virksomheds finansielle transaktioner kaldes regnskabsmæssigt kildedokumenter. Uanset om der skrives checks, der skal udbetales, salg foretages for at generere kvitteringer, faktureringsfakturaer sendes af leverandører, eller arbejdstid registreres på en medarbejders tidsark - alle de respektive dokumenter er kildedokumenter.