Meddelelse om vurdering - Oversigt, hvordan man får, CRA-revision

En meddelelse om vurdering (NOA) er en erklæring udstedt af Canada Revenue Agency (CRA) til canadiske skatteydere ved udgangen af ​​et skatteår. Opgørelsen beskriver størrelsen af ​​indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, der skal betales Indkomstskat, er et udtryk, der gives til en virksomheds organisations skattepligt over for den regering, hvor den opererer. Forpligtelsesbeløbet vil være baseret på dets rentabilitet i en given periode og de gældende skattesatser. Betalbar skat betragtes ikke som en langsigtet forpligtelse, men snarere som en aktuel forpligtelse, som skatteyderne skylder CRA, beløbet for tilbagebetaling af skat, skattefradrag, skattefradrag og allerede betalt indkomstskat.

Meddelelse om vurderingFig. 1: T2 Corporation-meddelelse om vurdering (kilde)

NOA inkluderer også korrektioner til formularen til indkomstskat, vigtige opdateringer for det følgende skatteår Regnskabsår (regnskabsår) Et regnskabsår (regnskabsår) er en periode på 12 måneder eller 52 uger, der anvendes af regeringer og virksomheder til regnskabsmæssige formål til at formulere årlig finansielle rapporter. Et regnskabsår (FY) følger ikke nødvendigvis kalenderåret. Det kan være en periode som 1. oktober 2009 - 30. september 2010. påmindelser om afdrag og andre spørgsmål, der er relevante for en skatteyderes skatterapport.

Resumé

  • En meddelelse om vurdering (NOA) er en skatteformular, der er udstedt til skatteydere af Canada Revenue Agency efter behandling af selvangivelser.
  • En NOA inkluderer et resumé af indkomstskat, der skal betales eller refunderes i det aktuelle skatteår.
  • NOA opsummerer også de registrerede bidrag til pensionsopsparing i løbet af skatteåret og eventuelle ubrugte bidrag.

Forståelse af meddelelsen om vurdering

Bekendtgørelsen om vurdering beregnes ud fra selvangivelserne, der er indsendt af en skatteyder. Det er et to-siders dokument, og det angiver skatteyderens navn, forsikringsnummer, skatteår og skattecenter.

Hvis en skatteyder finder fejl i NOA, har de lov til at indsende en justeringsanmodning, der fremhæver de fejl, der skal rettes. Canada Revenue Agency tillader op til 90 dage fra datoen for udstedelse af NOA til at klage over oplysningerne, hvis der er oplysninger, de ikke er enige med.

For eksempel, hvis en skatteydende forventer at modtage skatterefusion på $ 8.000, men NOA angiver, at skatteyderne skylder CRA $ 3.000, kan en skatteyder klage over fejlen inden for 90 dage. Ved klage kræves det, at skatteyderne vedlægger enhver dokumentation, der forklarer deres indsigelse mod den skattepligtige indkomstskat.

Efter indgivelse af en appel er skatteyderne ikke forpligtet til at betale det omtvistede beløb, før gennemgangen er afsluttet. Enhver appel, når de 90 dage er gået, overvejes ikke, og skatteyderens information sendes til samlingerne.

Registreret pensionsopsparingsplan (RRSP)

En af de vigtige punkter, der er inkluderet i meddelelsen om vurdering, er den registrerede pensionsopsparingsplan (RRSP). Afsnittet viser de RRSP-bidrag, som en skatteyder har ydet i løbet af skatteåret, ubrugte bidrag i skatteåret og bidragsgrænserne for det følgende skatteår. CRA bruger de oplysninger, der er inkluderet i selvangivelsen for det relevante skatteår til at bestemme de maksimale bidrag, som enkeltpersoner kan bidrage til deres RRSP for det følgende år.

Skattepligtige kan kræve RRSP-bidrag som et fradrag fra den skattepligtige indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til enhver persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst anvendes som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode. . Skatteyderne er ikke forpligtet til at kræve fradragene i løbet af skatteåret, og fradragene overføres til det følgende skatteår, hvis de forventer at modtage øgede indkomster. Det giver dem mulighed for at kræve et større fradrag fra skatteregningen for det følgende år.

Men hvis en skatteyder akkumulerer ubrugte bidrag, hvor tidligere bidrag og det aktuelle års bidrag overstiger RRSP-fradragsgrænsen, kan en skatteyder straffes af CRA. Skatteyderne skal betale en bøde med en sats på 1% pr. Måned for det overskydende RRSP-bidrag.

Sådan får du en meddelelse om vurdering

Efter afgivelse af selvangivelser for året kan en skatteyder forvente at modtage meddelelsen om vurdering om to til otte uger, afhængigt af om de har afgivet selvangivelsen elektronisk eller gennem papirbaserede afkast. En skatteyder kan modtage NOA på følgende to måder:

1. Snail mail

Hvis en person ikke har tilmeldt sig online-mail, sendes NOA via almindelig post.

2. Online posttjeneste (af CRA)

Skatteydere kan registrere sig for at modtage NOA via online mail, når de indgiver selvangivelser elektronisk. Indstillingen er aktiveret under CRA “Min konto” -tjenesten. Skatteydere kan også kontrollere deres returstatus og NOA under fanen "Min konto". Hvis NOA er tilgængelig, kan du downloade erklæringen som en PDF.

CRA-revisioner

Canada Revenue Agency kan foretage en revision af forretnings- eller personlig indkomst Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilke af skatteyderne, især når agenturet har mistanke om, at en skatteyder har underrapporteret den årlige indkomst eller overrapporteret de årlige udgifter for at reducere skatteforpligtelsen.

Skatterevisionen indebærer krydsundersøgelse af alle indtægter og udgifter, der er afholdt i skatteåret af skatteyderne og undertiden ægtefællen. En skatterevision kan også udføres tilfældigt for et udvalgt antal skatteydere eller medlemmer af en skattegruppe.

Når en revisor har sendt en anmodning om en skatterevision, er en skatteyder forpligtet til at give revisoren alle de ønskede oplysninger, såsom bevis for udgifter, der er afholdt i løbet af året, årsregnskab for det aktuelle og tidligere skatteår osv.

Af skattemæssige årsager er skatteydere forpligtet til at føre en fortegnelse over skatteregistreringer og relevante dokumenter i de sidste seks år, inklusive indeværende år. Hvis resultatet af revisionen afslører uoverensstemmelser i de indberettede indkomster og udgifter, kan CRA beordre en revurdering af det nuværende og tidligere års indkomstskat.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Canadiske indkomstskatbeslag Canadiske indkomstskatbeslag Denne artikel beskriver, hvordan canadiske skatteklasser fungerer. Indkomstbeskatningssystemet i Canada er et progressivt system, hvilket betyder, at enkeltpersoner, der tjener mere, generelt beskattes mere. I modsætning hertil betaler alle i et fladt skattesystem den samme procentdel
  • Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente forskelle opstår, når der er en uoverensstemmelse mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst under selvangivelse og skatteregnskab, der vises til investorer. Den faktiske skat, der skal betales, kommer fra selvangivelsen. Denne guide vil undersøge virkningen af ​​disse forskelle i skatteregnskab
  • Progressiv skat Progressiv skat En progressiv skat er en skattesats, der stiger, når den skattepligtige værdi stiger. Det er normalt opdelt i skatteklasser, der udvikler sig til successivt højere satser. For eksempel kan en progressiv skattesats bevæge sig fra 0% til 45% fra de laveste og højeste parenteser
  • Virksomhed vs personlig indkomstskat Virksomhed vs personlig indkomstskat I denne artikel vil vi diskutere selskabs- vs personlig indkomstskat. Virksomhedsskat er en udgift af en virksomhed (kontantstrøm), der opkræves af regeringen