Ledelsesgebyrer - Oversigt, hvordan det fungerer, eksempel

Managementgebyrer er gebyrer, der betales til fagfolk, der har fået overdraget at administrere investeringer på en klients vegne. Typisk bestemt som en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) Aktiver under forvaltning (AUM) er den samlede markedsværdi af de værdipapirer, som en finansiel institution ejer eller forvalter på vegne af sine kunder. , administrationsgebyrer kan dække en række udgifter, herunder porteføljestyring, rådgivning og administrative omkostninger.

Administrationsgebyrer

Forvaltningsgebyrer er til stede i næsten alle investeringsstyrings- og rådgivningstjenester, men den faktiske sats kan variere betydeligt. Som ethvert andet servicegebyr betales administrationsgebyr til investeringsfagfolk Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en seks-trins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det formål at nå deres kunders investeringsmål. til gengæld for deres tjenester. Tjenesterne kan være i form af rådgivning, ekspertise og forhåbentlig et højt afkast på din investering.

Resumé

  • Managementgebyrer er gebyrer, der betales til fagfolk, der er betroet at administrere investeringer på en klients vegne.
  • Typiske administrationsgebyrer tages som en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning (AUM).
  • Forvaltningsgebyrer kan også kaldes investeringsgebyrer eller rådgivningsgebyrer.

Forståelse for ledelsesgebyrer

I investeringsstyringsbranchen er administrationsgebyrer normen blandt alle typer investeringsmuligheder. Til gengæld for at betale administrationsgebyrer får investorerne adgang til ekspertise og ressourcer hos investeringsfagfolk. Fagfolkene kan hjælpe investorer med at fordele risiko, genbalancere porteføljer eller give personlig investeringsrådgivning.

Forvaltningsgebyrer kan også dække udgifter forbundet med forvaltning af en portefølje, såsom fondsdrift og administrative omkostninger. Forvaltningsgebyret varierer, men varierer normalt fra 0,20% til 2,00% afhængigt af faktorer som ledelsesstil og investeringens størrelse.

Investeringsselskaber, der er mere passive med deres investeringer, opkræver generelt et lavere gebyr i forhold til dem, der styrer deres investeringer mere aktivt. Også institutionelle investorer eller enkeltpersoner med en høj nettoværdi med store summer at investere er undertiden berettigede til at modtage et lavere administrationsgebyr. Forvaltningsgebyrer kan også kaldes investeringsgebyrer eller rådgivningsgebyrer.

Typiske administrationsgebyrer tages som en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning (AUM). Beløbet noteres årligt og anvendes normalt månedligt eller kvartalsvis. For eksempel, hvis du har investeret $ 10.000 med et årligt administrationsgebyr på 2,00%, forventer du at betale et gebyr på $ 200 om året. Hvis der anvendes administrationsgebyrer hvert kvartal, forventer du at betale et gebyr på $ 50 hver tredje måned.

Ledelsesgebyrer - Typer

Undgå administrationsgebyrer

For dem, der ønsker at undgå administrationsgebyrer og beholde flere af deres penge, er det muligt at undgå administrationsgebyrer helt ved at engagere sig i selvstyret investering. Selvstyret investering giver investorer mulighed for at tage fuld kontrol over deres investeringer og fjerne behovet for investeringsfagfolk. Det kan involvere køb og salg af individuelle aktier samt opbygning af en personlig investeringsportefølje Investeringsportefølje En investeringsportefølje er et sæt finansielle aktiver, der ejes af en investor, der kan omfatte obligationer, aktier, valutaer, likvide beholdninger og råvarer. Yderligere henviser det til en gruppe investeringer, som en investor bruger for at tjene overskud, samtidig med at det sikres, at kapital eller aktiver bevares. .

Selvom der ikke er involveret administrationsgebyrer, kan det være en risikabel mulighed for uerfarne investorer. Selvstyrede investorer bør også være forsigtige med andre udgifter, såsom provisioner, mæglergebyrer og valutakursgebyrer.

Ledelsesgebyr vs. MER

Et andet udtryk, der ofte opstår, når man diskuterer administrationsgebyrer, er forvaltningsomkostningsforholdet (MER). Husk på, at administrationsgebyrer betales til de investeringsfagfolk, der administrerer investeringerne og kan dække andre udgifter, såsom fondsdrift og administration.

På den anden side inkluderer MER administrationsgebyret samt andre omkostninger forbundet med at drive en investeringsfond. Det kan omfatte driftsomkostninger Driftsudgifter Driftsudgifter, driftsudgifter eller "opex" henviser til de afholdte udgifter vedrørende en virksomheds operationelle aktiviteter. Med andre ord, såsom regnskab, værdiansættelse, advokatsalær og skat.

Derfor, når du tager investeringsbeslutninger, er det vigtigt ikke kun at overveje forvaltningsgebyret, men hele MER. Generelt udtrykt i procent er MER ofte højere end administrationsgebyret, da det omfatter administrationsgebyret og andre driftsudgifter.

Management Expense Ratio (MER) = Management Gebyrer + Driftsudgifter + Skatter

Eksempel på ledelsesgebyr

Et simpelt administrationsgebyr anvendes som en procentdel af de samlede aktiver under forvaltning. Antag, at du planlægger at investere $ 100.000, og et investeringsselskab tilbyder dig en investeringsmulighed med et administrationsgebyr på 0,45% om året. I dette tilfælde vil du blive opkrævet $ 450 om året i administrationsgebyrer.

Antag nu, at et andet investeringsselskab tilbyder dig en investeringsmulighed med et lavere administrationsgebyr på 0,25% med en ekstra driftsudgift på 1,25%. I dette tilfælde vil fondens MER være 1,50%, og du forventer at blive opkrævet et gebyr på $ 1.500 om året.

Ideelt set skal dine investeringer opnå et årligt afkast, der er større end MER. Det sikrer, at du kan dække gebyrer, der er involveret i investeringsmuligheden, mens du stadig tjener fortjeneste på dine investeringer.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Kommissionens kommission Kommissionen henviser til den kompensation, der udbetales til en medarbejder efter at have gennemført en opgave, som ofte er salg af et bestemt antal produkter eller tjenester
  • Forventet afkast Forventet afkast Det forventede afkast på en investering er den forventede værdi af sandsynlighedsfordelingen af ​​mulige afkast, den kan give investorer. Investeringsafkastet er en ukendt variabel, der har forskellige værdier forbundet med forskellige sandsynligheder.
  • Servicegebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes.
  • Aktiv obligationsporteføljeforvaltning Aktiv obligationsporteføljeforvaltning En obligationsportefølje kan forvaltes på flere måder; de primære metoder er imidlertid aktive, passive eller en hybrid af de to. Aktiv obligationsporteføljeforvaltning,