Form 4797 - Hvad er det? Gevinst ved salg af erhvervsejendom

Form 4797 er en skatteformular, der skal indgives til Internal Revenue Service (IRS) for eventuelle gevinster, der realiseres ved salg eller overførsel af erhvervsejendom, herunder men ikke begrænset til ejendomme, der genererer lejeindtægter, og ejendomme, der bruges til industri, landbrug eller udvindingsressourcer. Konsulter altid en professionel skatterådgiver for at afgøre, om du skal indsende en formular 4797 eller ej.

form 4797 tema

Klassificering af ejendom i form 4797

Det er vigtigt nøje at tjekke IRS-webstedet (//www.irs.gov/) for at se, om din ejendom betragtes som en forretningsejendom eller ej, og om den kræver, at formularen udfyldes.

Mulige undtagelser inkluderer primære boliger, der delvist er blevet brugt til at tjene erhvervsindkomst, men som har det primære formål at være en bolig. Dette kan være tilfældet for mange iværksættere, uafhængige entreprenører og andre, der genererer deres indkomst hjemmefra.

Afskrivninger

Baseret på brugen og klassificeringen af ​​ejendommen kan afskrivninger tages i betragtning og bruges til at sænke ejendommens bogførte værdi og dermed reducere den skattepligtige gevinst.

Skattebegivenhed for aktionærer

Afhængigt af ejerstrukturen og opsætningen af ​​investeringen kan andre aktionærer, partnere eller investorer også opleve en skattehændelse, når ejendommen sælges, og en formular 4797 indgives.

Sørg for at konsultere en professionel skatterådgiver for at bestemme virkningen af ​​et salg af ejendom på andre aktionærer eller investorer.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance introduktionsvejledning til forståelse af, hvilken form 4797 er, og hvorfor det betyder noget. Det er altid vigtigt at få professionel skatterådgivning og sikre, at du overholder alle IRS-regler og -krav.

Finance mission er at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Med dette mål i tankerne hjælper disse yderligere finansressourcer dig på din vej:

  • Skattebeskyttelse Skatteskjold Et skatteskjold er et tilladt fradrag fra skattepligtig indkomst, der resulterer i en reduktion af skyldige skatter. Værdien af ​​disse skjolde afhænger af den effektive skattesats for selskabet eller individet. Almindelige omkostninger, der er fradragsberettigede, inkluderer afskrivninger, afskrivninger, pantbetalinger og renteudgifter
  • Renteskatteskjold Renteskatteskjold Udtrykket "renteskatteskjold" henviser til de reducerede indkomstskatter, der frembringes ved fradrag i skattepligtig indkomst fra en virksomheds renteudgift.
  • Skatteparadis Skatteparadis Et skatteparadis eller offshore finanscenter er ethvert land eller jurisdiktion, der tilbyder minimalt skattepligt over for udenlandske enkeltpersoner og virksomheder.
  • Materielle anlægsaktiver PP&E (Materielle anlægsaktiver) PP&E (Materielle anlægsaktiver og udstyr) er en af ​​de vigtigste langfristede aktiver, der findes i balancen. PP&E påvirkes af Capex, afskrivninger og overtagelser / dispositioner af anlægsaktiver. Disse aktiver spiller en nøglerolle i den økonomiske planlægning og analyse af en virksomheds drift og fremtidige udgifter