CFI vs en simpel model | Finansielle modelleringskurser

En simpel model (asimplemodel.com) giver gratis online kurser i finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Det er et godt sted at komme i gang, hvis du leder efter gratis indhold. Virksomheden drives af en økonomiprofessionel, som Finance har stor respekt for.

Finansieringskurser er derimod bakket op af instruktører på MDA Training, et af de mest veletablerede og mangeårige finansielle uddannelsesfirmaer i verden.

Finansieringskurser vs en simpel model (asimplemodel.com)

Start finansielle finansielle modelleringskurser nu!

Hvorfor skal jeg tage økonomikurser over en simpel model?

Kort sagt, vores kurser har den længste track record for uddannelse af erhvervsøkonomiske fagfolk. Vores lærere begyndte at designe kurser for over 20 år siden for at træne nye ansættelser i globale banker i London, New York, Hongkong, Toronto og andre større finansielle centre.

Vi er stolte af at udvikle engagerende indhold. Vi mener, at vores videokurser har den bedste kombination af mediedesign, grafiske illustrationer og smukke Excel-skabeloner sammenlignet med vores konkurrence.

Tjek vores Full Access-pakke for at se forskellen i økonomi!

Karriereudvikling

En ting, der får Finance til at skille sig ud fra resten af ​​vores konkurrence, er vores evne til at hjælpe dig med at fremme din karriere.

Vi har en bred vifte af karriereressourcer Corporate Finance Resources Gratis ressourcer til at fremme din karriere inden for corporate finance. Finance ressourcebibliotek inkluderer Excel-skabeloner, interviewforberedelse, teknisk viden, modellering, der inkluderer CV-guider, interviewforberedelse og meget mere.

Et af vores mest populære værktøjer er vores interaktive karriereoversigt, der giver dig mulighed for at udforske dine forskellige karrieremuligheder og beslutte, hvilken vej der er bedst for dig. Når du kender din vej, har vi kurserne og certifikaterne Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, brancherelevante færdigheder og træning. Og 100% online! du er nødt til at komme derhen.

Finansanmeldelser

Tag ikke bare vores ord for det, tjek de hundredvis af 5-stjernede anmeldelser Studenteranmeldelser Daglige anmeldelser og feedback fra de tusindvis af studerende, der tager økonomikurser for at forberede sig på karriere inden for investeringsbank, FP&A, økonomi, regnskab ... vi har modtaget fra tusinder af studerende.

Andre konkurrenter

For at sammenligne økonomi (og måske en simpel model) med vores andre konkurrenter, se vores guider nedenfor:

  • Finans vs Wall Street Prep Wall Street Prep Finansielle modelleringskurser. Uden at det foregriber, for alle, der overvejer en karriere inden for investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab eller finansiering, er økonomikurser en almindelig måde at bryde ind eller komme op. I denne vejledning sammenligner vi økonomi med Wall Street Prep (WSP). Sammenlign Finance vs WSP.
  • Finance vs Breaking Into Wall Street Breaking Into Wall Street Vores studerende spørger ofte, før de tilmelder sig, hvordan er Finance anderledes end Breaking into Wall Street til online økonomisk modelleringstræning. Sammenlign Finance vs BIWS
  • Finans vs Khan Academy Khan Academy Studerende spørger, hvordan er økonomi anderledes end Khan Academy regnskab og økonomikursus. Finance gratis online kurser er praktiske, ligetil og engagerende. Hvis du vil komme i gang med din karriere inden for regnskab eller finans, er økonomikurser den bedste måde at komme i gang på et konkurrencedygtigt jobmarked.
  • Finans vs åben kultur Åben kultur Åben kultur gratis kurser. Vores studerende spørger os ofte, hvordan er økonomi bedre end åben kultur for gratis økonomi og gratis accouting kurser. Hvis du ønsker at komme ind på regnskab, finans eller kapitalmarkeder, er økonomikurser det bedste valg, uden at det er noget.
  • Finans vs EduPristine EduPristine Finansielle modelleringskurser. Finansstuderende spørger ofte, hvordan er økonomi bedre end EduPristine til online corporate finance-uddannelse. Sammenlign Finance vs EduPristine. Hvis du ønsker at fremme din karriere inden for virksomhedsfinansiering, FP&A, regnskab eller økonomi, er økonomikurser den bedste måde at bryde ind eller bevæge sig op ad stigen.