Ikke-valgfrit bidrag - Oversigt, hvordan det fungerer, fordele

Et ikke-valgfrit bidrag er en fuldt optjent betaling foretaget af en arbejdsgiver til en medarbejderstøttet pensionsplan, uanset om medarbejderen foretager en valgfri udsættelse. Bidragene trækkes ikke fra medarbejderens månedlige indkomst, men betales direkte af arbejdsgiveren.

Ikke-valgfrit bidrag

Ikke-valgfrie bidrag adskiller sig fra matchende bidrag, hvor en arbejdsgiver bidrager til en arbejdsgiverstøttet pensionsplan afhængigt af det beløb, der trækkes fra medarbejderens månedlige løn Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller en medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, som mod pensionsplanen.

Medarbejderne drager fordel af de ikke-valgfrie bidrag, fordi de bidrag, som arbejdsgiveren yder til pensionsplanen, hjælper med at maksimere bidragsgrænsen ud over, hvad de selv kan opnå. Bidragene leveres dog efter arbejdsgiverens skøn, og de kan ændre sig når som helst.

Resumé

  • Ikke-valgfrie bidrag er betalinger til en kvalificeret medarbejders pensionsplan, uanset om medarbejderen bidrager til planen eller ej.
  • Ikke-valgfrie bidrag trækkes ikke fra medarbejderens løn og finansieres i stedet direkte fra arbejdsgivers konto.
  • Bidragene hjælper medarbejderne med at maksimere deres bidragsgrænse ud over, hvad de selv kan opnå.

Forståelse af ikke-valgfrit bidrag

Det beløb, som en arbejdsgiver bidrager til et ikke-valgfrit bidrag, varierer fra arbejdsgiver til arbejdsgiver. En arbejdsgiver kan frit indstille eller ændre de ikke-valgfrie bidragssatser, som de finder passende. Det beløb, som en arbejdsgiver bidrager til planen, bør dog ikke overstige de grænser, der er fastsat af US Internal Revenue Service (IRS).

For eksempel kan en arbejdsgiver beslutte at bidrage med 10% af medarbejderens løn til pensionsplanen. Det betyder, at for hver eneste dollar i løn vil arbejdsgiveren bidrage med 10 cent, uanset om medarbejderen foretager en valgfri udsættelse af planen.

En arbejdsgiver kan også yde et ikke-valgfrit bidrag som en del af et sikkert bidrag 401 (k). En sikker havn giver arbejdsgivere mulighed for at undgå de fleste årlige overholdelsestest, der kan resultere i refusion og sanktioner. Det er en måde at strukturere pensionsplaner, der består ikke-diskriminationstestene.

Bestemmelsen kræver, at arbejdsgiveren bidrager til hver medarbejders pensionsplan med en ensartet procentdel på mindst 3% af medarbejderens løn. Ved at tilføje en sikker havnebestemmelse til deres 401 (k) plan 401 (k) Plan 401 (k) planen er en pensionsopsparingsplan, der gør det muligt for medarbejderne at spare en del af deres løn før skat igennem, der bidrager til en pensionskasse, højt kompenseret ansatte er i stand til at maksimere deres pensionsbidrag, og arbejdsgiveren behøver ikke bekymre sig om den årlige test for overholdelse.

Fordele ved ikke-valgfrie bidrag

1. Fradragsberettiget

En af fordelene ved ikke-valgfrie bidrag er, at bidragene er fradragsberettigede for virksomheden, hvilket kan give en betydelig skattelettelse for arbejdsgiveren. Arbejdsgivere, der yder et ikke-valgfrit bidrag, kan udligne omkostningerne ved bidragene fra skattelettelserne Skatteskjold Et skatteskjold er et tilladt fradrag fra skattepligtig indkomst, hvilket resulterer i en reduktion af skyldige skatter. Værdien af ​​disse skjolde afhænger af den effektive skattesats for selskabet eller individet. Almindelige udgifter, der er fradragsberettigede, inkluderer afskrivninger, afskrivninger, pantbetalinger og renteudgifter, de modtager. En sådan ordning kan også tilskynde flere medarbejdere til at deltage i virksomhedens pensionsplan, da den kommer både arbejdsgiveren og medarbejderen til gode.

2. Inkluderende

Ikke-valgfrie bidrag er også designet til at gavne alle medarbejdere, der er ansat i virksomheden, snarere end kun at favorisere de højt kompenserede medarbejdere. Ved at yde bidrag er arbejdsgiverens 401 (k) undtaget fra de fleste årlige overholdelsestests. Højt kompenserede medarbejdere er dem, der tjener mere end $ 130.000 i årlig indkomst, dem, der er ansat i virksomheden, og som ejer mindst 5% af virksomheden, eller dem, der er en del af en familie, der ejer mindst 5% af virksomheden .

Hvis en arbejdsgivers plan ikke gennemfører test af overholdelse, kan de højt kompenserede medarbejdere være begrænset i, hvad de kan bidrage til deres 401 (k) planer, og IRS kan afvise et pensionsplanbidrag, når det anses for overdrevet.

3. Motiverende faktor

En anden fordel ved ikke-valgfrie bidrag er, at det kan være de eneste penge, som medarbejderen lægger i deres pension. Et betydeligt antal medarbejdere holder ikke en 401 (k) plan eller en pensionskonto, hvilket efterlader dem endnu mere sårbare. Ved at give sådanne medarbejdere ikke-valgfrie bidrag, motiverer en arbejdsgiver medarbejderne til at bidrage til deres 401 (k) plan.

Begrænsninger for ikke-valgfrit bidrag

1. Højere administrative omkostninger

En af de udfordringer, som arbejdsgivere står over for, når de yder ikke-valgfrie bidrag til en medarbejders pensionsplan, er at den skaber yderligere administrative omkostninger. Administrationsomkostninger Administrationsomkostninger henviser til de omkostninger, en virksomhed eller organisation afholder, der inkluderer, men ikke er begrænset til, lønningerne og fordelene ved det, der vil være dyrt for arbejdsgiveren på lang sigt. En arbejdsgiver påtager sig også yderligere ansvar for at vælge pensionsplaner og beslutte standardkonti for medarbejdere, der ikke vælger en fond til deres 401 (k) bidrag eller manuelt tilmelder sig en pensionsplan. Selvom arbejdsgivere nyder skattelettelser fra bidragene, er de muligvis ikke gennemførlige for de fleste arbejdsgivere.

2. Større forvaltningsansvar

En anden begrænsning af ikke-valgfrie bidrag er, at de øger arbejdsgivers ansvar. Forpligtelserne kan variere fra tilmelding af medarbejdere til en pensionsplan, administrative fejl, forsinkede balanceoverførsler, fortolkning af pensionsfordele osv.

Hvis vi antager, at en tillidsrolle medfører risici, kan det føre til potentielt dyre domstolskampe og sætte fremtidig indtjening på spil. Når der ydes ikke-valgfrie bidrag, skal en arbejdsgiver uddanne sine medarbejdere om pensionsplanlægning og hvordan man vælger de rigtige planer, der matcher deres pensionsmål.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • 401 (k) Bidragsgrænser 401 (k) Bidragsgrænser 401 (k) bidragsgrænser er grænser, som den amerikanske kongres lægger på det beløb, som ansatte kan bidrage til deres pensionsplan.
  • Pensionskasse Pensionskasse En pensionskasse er en fond, der akkumulerer kapital, der skal udbetales som pension til ansatte, når de går på pension ved afslutningen af ​​deres karriere.
  • Variabel ydelsesplan Variabel ydelsesplan En plan med variabel ydelse er en type pensionsplan, hvor udbetalingen, som modtageren er berettiget til, kan ændres i henhold til præstationen
  • Safe Harbor Safe Harbor En sikker havn er en bestemmelse i lov eller forskrift, der giver beskyttelse mod ansvar eller sanktion eller reducerer ansvar, hvis visse betingelser er opfyldt.