Lognormal distribution Excel - formel, eksempler, hvordan man bruger

Funktionen Lognormal distribution Excel er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det beregner den kumulative lognormale fordelingsfunktion til en given værdi på x. Vi kan bruge funktionen til at analysere data, der er blevet logaritmisk transformeret.

En variabel x distribueres log-normalt, hvis dens naturlige logaritme normalt distribueres.

Med hensyn til Excel-funktioner:

Lognormal distributionsformel

Hvor μ er gennemsnittet af ln ( x ) og σ er standardafvigelsen for ln ( x ).

I finansiel analyse Finansiel analytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller. Funktionen LOGNORM.DIST bruges ofte til at analysere aktiekurser, da normalfordeling ikke kan bruges til at modellere aktiekurser. Normalfordelingen inkluderer en negativ side, men aktiekurserne kan ikke falde under nul.

Funktionen er også nyttig i prisindstillinger. Black-Scholes-modellen bruger den lognormale fordeling som grundlag for at bestemme optionspriser.

Formel

= LOGNORM.DIST (x, middel, standard_ev, kumulativ)

Funktionen LOGNORM.DIST bruger følgende argumenter:

 1. X (krævet argument) - Dette er den værdi, som vi ønsker at evaluere funktionen til.
 2. Gennemsnit (krævet argument) - Gennemsnittet af In (x).
 3. Standard_dev (krævet argument) - Dette er standardafvigelsen for In (x).
 4. Kumulativ (valgfrit argument) - Dette specificerer den distributionstype, der skal bruges. Det kan være enten SAND (indebærer den kumulative fordelingsfunktion) eller FALSK (indebærer den normale sandsynlighedsdensitetsfunktion).

For at lære mere, start vores gratis Excel crash-kursus nu!

Sådan bruges Lognormal Distribution Excel-funktionen

Lad os overveje et eksempel for at forstå anvendelsen af ​​LOGNORM.DIST-funktionen:

Eksempel på Lognormal fordeling

Antag, at vi får følgende data:

Lognormal distribution Excel-funktion - eksempel

Formlen til beregning af kumulativ lognormal fordeling er vist nedenfor:

LOGNORM.FORDELING - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

LOGNORM.DIST - Eksempel 1a

Formlen til beregning af sandsynligheden for lognormal fordeling er vist nedenfor:

LOGNORM.FORDELING - Eksempel 1b

Vi får resultatet nedenfor:

LOGNORM.DIST - Eksempel 1c

Bemærkninger om Excel Lognormal Distribution-funktion

 1. Funktionen LOGNORM.DIST trunker alle numeriske værdier til heltal.
 2. #NUM! fejl - Opstår, når:
  • Argumentet x givet er mindre end eller lig med nul; eller
  • Argumentet standard_dev er mindre end eller lig med nul.
 3. #VÆRDI! error - Opstår, når et af de givne argumenter er ikke-numeriske.
 4. Funktionen LOGNORMAL.DIST blev introduceret i Excel 2010 og er derfor ikke tilgængelig i tidligere versioner. I ældre versioner kan vi bruge funktionen LOGNORMDIST.

Gratis Excel-kursus

Se vores gratis Excel Crash Course for at lære mere om Excel-funktioner ved hjælp af din egen personlige instruktør. Master Excel-funktioner til at skabe mere sofistikeret økonomisk analyse og modellering mod at opbygge en succesrig karriere som finansanalytiker.

gratis Excel-tastaturgenvejskursus

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, vil du forbedre din økonomiske modellering betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Excel-formler til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • Avanceret Excel-klasse
 • Avancerede Excel-formellister Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genvejsliste Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje