GRADER Funktion - Formel, eksempler, hvordan man bruger

DEGREES-funktionen er en Excel-matematik- og trigonometri-funktion Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det vil konvertere vinkler, der udtrykkes i radianer til grader.

GRADER blev introduceret i MS Excel 2000. Skønt funktionen ikke ofte bruges af finansanalytikere Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerjobbeskrivelsen nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob hos en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, det er vigtigt for dem, der ønsker at mestre hele spektret af MS Excel-funktioner.

Formel

= GRADER (vinkel)

DEGREES-funktionen bruger følgende argument:

  1. Vinkel (krævet argument) - Dette er vinklen i radianer, som vi ønsker at konvertere til grader.

Før vi går i detaljer om DEGREES-funktionen, lad os hurtigt forstå konverteringen mellem radianer og grader. Det beregnes ud fra forholdet:

180 grader = π radianer

Hvor:

  • π er den matematiske konstant Pi = 3.14159265358979…

Hvordan bruges DEGREES-funktionen i Excel?

For at forstå anvendelsen af ​​denne funktion, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel

Antag, at vi får følgende data, som vi ønsker at konvertere til grader. Den anvendte formel og resultater er vist nedenfor:

GRADE Funktion

I eksemplet ovenfor brugte DEGREES-funktionen dataene i rækken som reference og konverterede dem til grader.

Nu, da vi ved, at Pi = 180◦, kan vi bruge en generel formel, der er grader x PI () / 180 for at få radianerne. For eksempel er 45◦ x PI () / 180 lig med 0,7854 radianer. Hvis vi indtaster formlen = GRADER (PI ()), får vi resultatet som 180◦.

Resultatet i Excel er vist nedenfor:

GRADE Funktion - Eksempel

Ting at huske på DEGREES-funktionen

  1. #VÆRDI! error - Opstår, når det medfølgende nummerargument ikke genkendes som en numerisk værdi. Hvis vi f.eks. Angiver = GRADER (tekst), returnerer Excel en værdifejl.
  2. Vi kan bruge RADIANS-funktionen til at returnere antallet af radianer for et givet antal grader.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse Excel-funktioner fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje