Swing Trading - Oversigt, hvordan det fungerer, Swing Trading Strategies

Swing trading er en handelsteknik, som handlende bruger til at købe og sælge aktier, hvis indikatorer peger på en opadgående (positiv) eller nedadgående (negativ) tendens i fremtiden, som kan variere fra natten til et par uger. Swing-handler sigter mod at kapitalisere på køb og salg af midlertidige nedture og højder inden for en større samlet tendens.

Handlende bruger tekniske indikatorer Teknisk analyse - En nybegyndervejledning Teknisk analyse er en form for investeringsvurdering, der analyserer tidligere priser for at forudsige fremtidig prishandling. Tekniske analytikere mener, at de kollektive handlinger fra alle deltagere på markedet nøjagtigt afspejler alle relevante oplysninger og derfor tildeler værdipapirer løbende en fair markedsværdi. for at afgøre, om specifikke lagre Almindelig bestand Almindelig aktie er en type sikkerhed, der repræsenterer ejerskab af egenkapital i en virksomhed. Der er andre udtryk - såsom almindelig aktie, ordinær aktie eller stemmeberettiget aktie - der svarer til almindelig aktie. har fart og det bedste tidspunkt at købe eller sælge. For at udnytte mulighederne,de erhvervsdrivende skal handle hurtigt for at øge deres chancer for at opnå en fortjeneste Bruttofortjeneste Bruttofortjeneste er den direkte fortjeneste, der er tilbage efter fratrækning af solgte omkostninger eller "salgsomkostninger" fra salgsindtægter. Det bruges til at beregne bruttofortjenestemargenen og er det oprindelige overskudstal, der er angivet i en virksomheds resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat. på kort sigt.

Swing Trading

Hvordan Swing Trades fungerer

Swing trading søger at udnytte de opadgående og nedadgående "svingninger" i prisen på et værdipapir. Handlende håber at fange små træk inden for en større samlet tendens. Swing-handlende sigter mod at opnå en masse små gevinster, der tilføjer betydelige afkast. For eksempel kan andre handlende vente fem måneder på at tjene 25% fortjeneste, mens swinghandlere kan tjene 5% gevinster ugentligt og overstige den anden erhvervsdrivendes gevinster på lang sigt.

De fleste swinghandlere bruger daglige diagrammer. Sådan læses aktiediagrammer Hvis du aktivt vil handle med aktier som en aktiemarkedsinvestor, skal du vide, hvordan du læser aktiediagrammer. Selv handlende, der primært bruger grundlæggende analyse til at vælge aktier at investere i, bruger ofte stadig teknisk analyse af aktiekursbevægelser til at bestemme specifikt køb og salg, aktiediagrammer (som 60 minutter, 24 timer, 48 timer osv.) For at vælge den bedste post eller udgangssted. Imidlertid kan nogle bruge kortere tidsrammer, såsom 4-timers- eller timekort.

Swing Trades vs. Day Trading

Swing trading og day trading ser ud til at være ens i nogle henseender. Den vigtigste faktor, der adskiller de to teknikker fra hinanden, er holdepositionstiden. Mens swinghandlere kan have aktier natten over i flere uger, lukkes daghandler inden for få minutter eller inden markedets afslutning.

Daghandlere har ikke deres positioner natten over. Dette betyder ofte, at de undgår at udsætte deres positioner for risici Systemisk risiko Systemisk risiko kan defineres som risikoen forbundet med sammenbrud eller fiasko for en virksomhed, industri, finansiel institution eller en hel økonomi. Det er risikoen for et stort fiasko i et finansielt system, hvorved en krise opstår, når kapitaludbydere mister tilliden til kapitalbrugerne som følge af nyhedsmeddelelser. Deres hyppigere handel resulterer i højere transaktionsomkostninger, hvilket kan reducere deres overskud betydeligt. De handler ofte med gearing for at maksimere overskuddet fra små prisændringer.

Swing-handlende er udsat for den uforudsigelighed af daglige risici, der kan resultere i betydelige prisbevægelser. Swing-handlende kan kontrollere deres positioner med jævne mellemrum og handle, når kritiske punkter nås. I modsætning til daghandel kræver swinghandel ikke konstant overvågning, da handlerne varer i flere dage eller uger.

Handelsstrategier

Swing-handlende kan bruge følgende strategier til at lede efter handlende handelsmuligheder:

# 1 Fibonacci retracement

Forhandlere kan bruge et Fibonacci Fibonacci-tal Fibonacci-tal er de tal, der findes i en heltalssekvens opdaget / oprettet af matematikeren Leonardo Fibonacci. Sekvensen er en række tal retracement indikator for at identificere støtte og modstandsniveauer. Baseret på denne indikator kan de finde muligheder for tilbageførsel af markedet. Fibonacci retracement niveauer på 61,8%, 38,2% og 23,6% menes at afsløre mulige reverseringsniveauer. En erhvervsdrivende kan muligvis gå ind i en købshandel, når prisen er i en nedadgående tendens og ser ud til at finde støtte på 61,8% retracement-niveauet fra den tidligere højeste.

# 2 T-line handel

Handlende bruger T-linjen på et diagram til at træffe en beslutning om det bedste tidspunkt at gå ind i eller afslutte en handel. Når en sikkerhed lukker over T-linjen, er det en indikation af, at prisen fortsætter med at stige. Når sikkerheden lukkes under T-linjen, er det en indikation af, at prisen fortsætter med at falde.

# 3 Japanske lysestager

De fleste handlende foretrækker at bruge de japanske lysestage-diagrammer, da de er lettere at forstå og fortolke. Handlende bruger specifikke lysestage-mønstre til at identificere handelsmuligheder.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance forklaring på swing trading. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der
  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.