Social Impact Bond - Definition, Formål, og hvordan det fungerer

En obligation med social indflydelse (også kendt som en social fordel eller social obligation) er en form for finansiel sikkerhed Værdipapirer med fast indkomst Rentepapirer er en form for gældsinstrument, der giver afkast i form af regelmæssige eller faste rentebetalinger og tilbagebetalinger af det, der skaffer kapital til den offentlige sektor til at finansiere projekter, der vil skabe bedre sociale resultater og føre til besparelser. Disse obligationer er en ny udvikling inden for finansiering. UK-baserede Social Finance Ltd introducerede den første obligation med social effekt i 2010.

Social Impact Bond

Formålet med obligationer til social påvirkning

Formålet med obligationer med social indvirkning går ud over dets finansielle komponent. Værdipapirerne er beregnet til at hjælpe med at tilpasse interesser fra forskellige enheder - herunder regeringer, investorer, sociale virksomheder og offentligheden - til at udvikle effektive løsninger til problemer i den offentlige sektor.

Selvom sikkerheden kaldes en obligation, mangler de de fleste af funktionerne i konventionelle obligationer. De har en tidsbegrænset periode, men de tilbyder ikke en fast afkastrate Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode sammenfaldende med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt som en procent. Denne guide lærer de mest almindelige formler til investorer. I stedet afhænger tilbagebetalingen af ​​obligationer primært af succesen for det projekt, der er blevet subsidieret ved hjælp af obligationerne.

Hvis et projekt lykkes, tilbagebetales investorerne af regeringen ved hjælp af de besparelser, der er skabt af projektet. Men hvis projektet mislykkes, modtager investorerne ikke noget. Derfor har obligationer med social indvirkning store risici for investorer.

Hvordan fungerer en social indflydelse?

Obligationer med social effekt adskiller sig ofte fra andre faste værdipapirer efter antallet af nøgleaktører, der er involveret i kapitalindsamlingsprocessen Kapitalindsamlingsprocessen Denne artikel skal give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag . For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt. . Trinene involveret i processen inkluderer:

1. Identificering af problemet og mulige løsninger

Generelt starter processen, når regeringen identificerer en udfordring eller et problem i den offentlige sektor. Nogle af problemerne inkluderer tjenester til offentlig sikkerhed, sundhed og familie. Derefter bestemmer regeringen mulige løsninger på det identificerede problem, som kan omfatte en gennemprøvet strategi eller et program, der kan gengives.

2. Indsamling af midler til projektet fra private investorer

Efter at den potentielle løsning er identificeret, arbejder regeringen for at tiltrække private investorer til projektet. Parterne bestemmer de kvantificerbare målinger, der indikerer projektets succes.

Interesserede investorer stiller den nødvendige kapital til rådighed for driften og gennemførelsen af ​​løsningen. Bemærk, at investorerne ikke modtager nogen rentebetalinger i løbet af projektet.

3. Implementering af projektet

Projektlederen Projektledelse Projektledelse er designet til at producere et slutprodukt, der vil påvirke en organisation. Det er her, viden, færdigheder, erfaring og bruger de opnåede midler til at finansiere projektets operationer, og tjenesteudbyderen begynder implementeringen af ​​programmet.

4. Vurdering af projekts succes og betaling af projektleder og investorer

Ved afslutningen af ​​den faste periode afsluttes en uafhængig evaluator vurderingen af ​​projektets succes baseret på de forudbestemte målinger. Hvis projektet opfylder kriterierne, betaler regeringen projektlederen, som derefter overfører midlerne til investorerne i de sociale virkningsobligationer.

Flere ressourcer

Tak fordi du læste Finance forklaring af obligationer med social effekt. Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Crowdfunding af egenkapital Crowdfunding af kapital Equity crowdfunding (også kendt som crowd-investering eller crowdfunding af investeringer) er en metode til at rejse kapital, der bruges af startups og virksomheder i et tidligt stadium. I det væsentlige tilbyder equity crowdfunding selskabets værdipapirer til en række potentielle investorer i bytte for finansiering.
  • Junk Bonds Junk Bonds Junk Bonds, også kendt som high-yield obligationer, er obligationer, der klassificeres under investeringsklasse af de tre store ratingbureauer (se billedet nedenfor). Uønskede obligationer har en højere risiko for misligholdelse end andre obligationer, men de betaler højere afkast for at gøre dem attraktive for investorer.
  • Private equity-fonde Private equity-fonde Private equity-fonde er puljer af kapital, der skal investeres i virksomheder, der repræsenterer en mulighed for et højt afkast. De kommer med en fast
  • Indtægtsbaseret finansiering Indtægtsbaseret finansiering Indtægtsbaseret finansiering, også kendt som royaltybaseret finansiering, er en type kapitalindsamlingsmetode, hvor investorer er enige om at give kapital til et selskab til gengæld for en bestemt procentdel af selskabets løbende samlede bruttoindtægter.