Excel Round Down - Formel til afrunding af numre i Excel

Når du udfører økonomisk analyse i Excel Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. det er ofte nyttigt at afrunde et tal til enten en decimal eller et heltal. Heldigvis med Excel-nedadgående funktion er denne opgave ret let, selv for et stort datasæt.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du afrunder et tal ned i Excel ved hjælp af = ROUNDDOWN () formlen.

Denne funktion sparer dig tid, når du opbygger en finansiel model Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og forbedre din nøjagtighed i Excel.

Sådan fungerer afrundingsformlen i Excel

Rund ned-formlen i Excel kræver, at du refererer til et tal og derefter angiver, hvor mange enheder (decimaler) du vil afrunde det til.

= RUND NED ()

I eksemplet nedenfor har vi vist dig, hvordan du opretter en tabel, der bruger formlen til at linke til et nummer og derefter returnere et bestemt antal decimaler.

Trin 1: skriv “= ROUNDDOWN (“

Trin 2: link til den celle, du vil afrunde, og tilføj et komma

Trin 3: skriv antallet af enheder, eller link til en celle, der indeholder det antal enheder, du vil vise

Trin 4: luk beslag og tryk på enter.

I skærmbilledet nedenfor vil du se et eksempel på Excel-rundefunktion i aktion.

Klik her for at downloade Excel-skabelonen.

Excel Round Down-funktion

Mere relevante Excel-ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til Excel Round Down-funktionen. Excel er en vigtig del af enhver finansanalytikeres job og afgørende for at udføre økonomisk analyse i verdensklasse. Finance mission er at hjælpe dig på din vej og fremme din karriere så hurtigt som muligt ved at give dig de værktøjer og uddannelse, du har brug for til at udføre en god økonomisk analyse.

For at blive en Excel-strømbruger skal du tjekke vores Excel-ressourcer Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. at lære alle de vigtigste funktioner, formler, genveje, tip og tricks.

  • Roundup Excel ROUNDUP Excel Excel ROUNDUP - en trinvis vejledning i, hvordan man afrunder et tal i Excel til finansanalytikere. Eksempler på, hvordan man bruger formlen til afrunding i Excel. For alle, der udfører økonomisk analyse i Excel, kan det ofte være vigtigt at afrunde et tal til en bestemt decimal eller til et helt tal.
  • Autosum formel i Excel Autosum Autosum Excel formlen er en genvej, der kan spare tid ved økonomisk modellering i Excel. Skriv "ALT =" for hurtigt at opsummere alle tal i en række data. Dette giver dig mulighed for nemt at tilføje en række numre enten lodret eller vandret uden at skulle bruge musen eller endda piletasterne
  • NPV-formel NPV-formel En guide til NPV-formlen i Excel, når du udfører økonomisk analyse. Det er vigtigt at forstå nøjagtigt, hvordan NPV-formlen fungerer i Excel og matematikken bag den. NPV = F / [(1 + r) ^ n] hvor, PV = nutidsværdi, F = fremtidig betaling (pengestrøm), r = diskonteringsrente, n = antallet af perioder i fremtiden
  • XIRR i Excel XIRR vs IRR Hvorfor bruge XIRR vs IRR. XIRR tildeler specifikke datoer til hver enkelt pengestrøm, hvilket gør det mere nøjagtigt end IRR, når man bygger en finansiel model i Excel.
  • HVIS OG HVIS udsagn mellem to numre Download denne gratis skabelon til en IF-sætning mellem to tal i Excel. I denne vejledning viser vi dig trin for trin, hvordan du beregner IF med AND-sætning. Lær hvordan du opbygger en IF-sætning, der vil teste, om en celle indeholder en værdi mellem to tal, og derefter output det ønskede resultat, hvis denne betingelse er opfyldt
  • Alle Excel-artikler Knowledge Finance selvstudievejledninger er en fantastisk måde at forbedre teknisk viden om finansiering, regnskab, finansiel modellering, værdiansættelse, handel, økonomi og meget mere.