T Tillidsinterval - Formel, eksempler, hvordan man bruger T-test i Excel

T-tillidsintervalfunktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen beregner konfidensværdien, der kan bruges til at konstruere konfidensintervallet for et populationsgennemsnit for en leveret sandsynlighed og stikprøvestørrelse. Det bruges ofte til bestemmelse af t-værdien for et 95-konfidensinterval.

Som finansanalytiker Finansanalytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller virksomhed. Udfør økonomisk prognose, rapportering og operationel måling af målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, CONFIDENCE.T-funktionen er nyttig til at forudsige værdien ved risiko for en given portefølje.

T Formel for tillidsinterval

= CONFIDENCE.T (alfa, standard_dev, størrelse)

Funktionen bruger følgende argumenter:

  1. Alpha (krævet argument) - Dette er det signifikansniveau, der bruges til at beregne tillidsniveauet. Signifikansniveauet er lig med 1– konfidensniveau. Så et signifikansniveau på 0,05 er lig med et 95% konfidensniveau .
  2. Standard_dev (krævet argument) - Dette er populationsstandardafvigelsen for dataområdet. Det antages, at vi ved det.
  3. Størrelse (krævet argument) - Dette er stikprøvestørrelsen.

For at beregne konfidensintervallet for et populationsgennemsnit skal den returnerede konfidensværdi derefter føjes til og trækkes fra prøvegennemsnittet. For eksempel betyder prøven x :

Tillidsinterval = x ± TILLID

Hvordan bruges CONFIDENCE.T-funktionen i Excel?

Lad os overveje et eksempel for at forstå anvendelsen af ​​CONFIDENCE.T-funktionen:

Eksempel

Antag, at vi ved, at den gennemsnitlige løn for administrerende direktører i sundhedsindustrien er $ 200.000. Vi kan bruge CONFIDENCE.T-funktionen, hvis vi ønsker at beregne, hvor tæt denne stikprøvemiddelværdi er på den faktiske befolkningsgennemsnit, specifikt hvis vi vil vide, hvilket løninterval, der arbejder på et 95% konfidensniveau, inkluderer befolkningens gennemsnit. Brug af nedenstående data:

  • Betydningsniveau: 0,05 (dvs. 95% konfidens)
  • Standardafvigelse for befolkningen: 50.000
  • Prøvestørrelse: 100

CONFIDENCE.T-funktionen bruges til at beregne konfidensintervallet med en signifikans på 0,05 (dvs. et konfidensniveau på 95%).

For at finde ud af konfidensintervallet for populationsgennemsnittet bruger vi følgende formel:

CONFIDENCE.T-funktion

Vi får resultatet nedenfor:

CONFIDENCE.T-funktion - Eksempel

Derfor er konfidensintervallet 200.000 ± 9921.0848, hvilket er lig med området 190.078.9152 og 209.921.0852.

Bemærkninger om funktionen

  1. #NUM! error - Opstår hvis enten:
    • Den givne alfa er mindre end eller lig med nul eller er større end eller lig med 1.
    • Den givne standardafvigelse er mindre end eller lig med nul.
    • Størrelsesargumentet er mindre end et.
  2. #VÆRDI! error - Opstår, når noget af argumentet er ikke-numerisk
  3. # DIV / 0! error - Opstår, når størrelsesargumentet er lig med 1.
  4. Hvis størrelsesargumentet ikke er et heltal, afkortes det.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje