National Association of Investors Corporation (NAIC) - Oversigt, historie

National Association of Investors Corporation (NAIC) blev først grundlagt i 1951 som National Association of Investment Clubs. I dag driver NAIC sin virksomhed som BetterInvesting.

NAIC fungerer som en slags skole / tyndtank. Det tilbyder bred investeringsrådgivning Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i., Uddannelsesmæssig information og support, der hjælper enkeltpersoner med at blive kyndige, succesrige investorer.

National Association of Investors Corporation (NAIC)

Resumé

  • NAIC arbejder for at tilbyde bred investeringsrådgivning, uddannelsesmæssig information og support, der gør det muligt for enkeltpersoner at blive succesrige investorer.
  • De grundlæggende elementer i, hvad der blev NAIC, begyndte i 1940; gennem årtier med hårdt arbejde og selvfremmelse tiltrådte investeringsklubber og enkeltpersoner som medlemmer.
  • I dag fortsætter NAIC med at fremme investering i uddannelse. Ved at overholde sin kernetro, at alle enkeltpersoner er i stand til at foretage kloge investeringer, når de får de rigtige værktøjer, fungerer det som en non-profit organisation Not-for-profit organisationer årsag, og alle de penge, der optjenes eller doneres, bruges til at forfølge deres kendt som BetterInvesting.

NAIC's historie

De grundlæggende elementer i NAIC begyndte i 1940. Fred Russell og flere venner oprettede Detroits gensidige investeringsklub for at undersøge investering i aktier. George Nicholson - en uddannet analytiker fra Harvard - arbejdede sammen med Russell og hans venner for at forstå investeringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance. og bedste praksis, der videregiver organisationens kerneopfattelse om, at enhver kan investere med succes, hvis de får de rigtige værktøjer og information.

Efter ti års vellykket investering slog Russells klub og to andre i Detroit-området sig sammen for at danne NAIC. Dens mission var fra starten at uddanne amerikanere i kunsten og videnskaben ved at investere, undervise i en kerne af sund fornuft. Efter to års dedikeret opsøgende opførte NAIC mere end 100 investeringsklubber som medlemmer, som i alt omfattede omkring 1.500 mennesker.

Som et middel til at nå investorer over hele kloden arbejdede Nicholson og NAIC for at skabe World Federation of Investment Clubs (WFIC), en organisation, der bærer den samme fakkel for investeringsuddannelse som NAIC på global skala.

Hvad NAIC gør i dag

NAIC fortsætter med at fremme investeringsinformation og support. Ved at overholde sin strenge overbevisning om, at alle enkeltpersoner er i stand til kloge investeringer, hvis de får de rigtige værktøjer, fungerer det som en non-profit organisation kendt som BetterInvesting.

Organisationen producerer og driver sine egne lokale og nationale læringsbegivenheder, og medlemmerne taler på investeringskonferencer rundt om i landet. Det giver også sin stemme til medier, er vært for en årlig konference, driver BetterInvesting-webstedet og udgiver BetterInvesting-magasinet.

NAIC arbejder også på vegne af individuelle investorer. Organisationens bestyrelse interagerer med Securities and Exchange Commission (SEC) Securities and Exchange Commission (SEC) US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for at gennemføre føderale værdipapirlove og foreslår værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser og andre offentlige agenturer og besvarer anmodninger vedrørende:

  • Lovgivningsmæssige forslag skrives
  • Forslag fremsættes for agenturer
  • Den indvirkning potentielle regler kan have på investeringsbureauer og individuelle investorer

Siden starten har NAIC arbejdet for at hjælpe hverdagsindivider med at få den viden og støtte, de har brug for, for at blive succesrige investorer. Til gengæld fastholder individerne de grundlæggende investeringsprincipper, som NAIC byggede sin succes på.

Andre ressourcer

Vi håber, du har nydt at læse Finance's forklaring af National Association of Investors Corporation (også kendt som BetterInvesting). Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • National Association of Realtors (NAR) National Association of Realtors (NAR) National Association of Realtors (NAR) er den største brancheorganisation i USA med mere end en million medlemmer. Medlemmer af NAR er ejendomsmæglere
  • Vejledning til vækstinvestering Aktieinvestering: En guide til vækstinvestering Investorer kan drage fordel af nye strategier for vækstinvestering for mere præcist at finpudse aktier eller andre investeringer, der tilbyder vækstpotentiale over gennemsnittet.
  • National Association of Securities Dealers (NASD) National Association of Securities Dealers (NASD) National Association of Securities Dealers (NASD) var et tilsynsorgan, der var ansvarlig for tilsyn med værdipapirindustrien. Det fik både begge
  • Guide til værdiinvestering af aktieinvestering: En guide til værdiinvestering Siden offentliggørelsen af ​​"The Intelligent Investor" af Ben Graham er det, der almindeligvis er kendt som "værdiinvestering", blevet en af ​​de mest respekterede og mest fulgte metoder til aktieplukning.