Salg pr. Kvadratfod - Definition, formel, hvordan man øger

Salg pr. Kvadratfod er en måling, der almindeligvis bruges af detailvirksomheder til at bestemme indtægtsbeløbet Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som en virksomhed modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. genereret pr. kvadratfod detailareal. Salg pr. Kvadratfod kan bruges til at bestemme salgseffektiviteten i detailbutikker.

Salg pr. Kvadratfod

Formel til salg pr. Kvadratfod

Salg pr. Kvadratfod - formel

Hvor:

  • Indtægter henviser til det genererede salgsmængde over en defineret periode; og
  • Retail Space er den mængde detailareal, som virksomheden bruger.

Eksempel på salg pr. Kvadratfod

Et selskab genererede $ 15.000.000 i salg gennem 10 butikker sidste år. Den gennemsnitlige kvadratmeter for hver detailbutik er 150.000. Hvad er salget pr. Kvadratfod sidste år?

Salg per kvadratfod = $ 15.000.000 / (150.000 x 10) = $ 10 / kvadratfod

Betydningen af ​​salg pr. Kvadratfod

Salg per kvadratfod kan bruges til at bestemme effektiviteten af ​​en virksomheds detailbutik. Et højere salg per kvadratfod angiver en detailbutik, der viser stærk effektivitet og ydeevne. For eksempel ville en detailvirksomhed, der genererede $ 100 / kvadratfod, blive betragtet som meget mere effektiv end en virksomhed, der genererede $ 50 / kvadratfod. Som med mange nøgletal Nøgletal Nøgletal oprettes med brug af numeriske værdier taget fra årsregnskabet for at få meningsfuld information om en virksomhed, skal salg pr. Kvadratfod bruges relativt. Forholdet skal sammenlignes med tallet for lignende konkurrenter og vurderes sammen med andre målinger.

Sådan øges salget pr. Kvadratfod

1. Forbedre layoutet af butikken

Et dårligt salg pr. Kvadratfodstal kan skyldes detailhandel, der er dårligt brugt. For eksempel kan der være et detailrum, der er rodet af unødvendigt udstyr. Som sådan kan forbedring af butikslayout ved at fjerne unødvendige aktiver fra detailbutikken bidrage til at øge salget per kvadratfod.

2. Medbring de nyeste produkter

Dårligt salg per kvadratfod kan skyldes produkter, der ikke er tiltalende for kunderne. For eksempel vil tøjlinjer, der ikke følger den aktuelle modetrend, få en detailbutik til at miste salg. Generering af rapporter om de bedst sælgende varer og fjernelse af varer, der ikke fungerer godt, kan øge indtægterne genereret gennem detailbutikkerne.

3. Invester i medarbejdere

Medarbejdere er drivere for salg i en detailbutik - butiksmedarbejdere har direkte indflydelse på kundetilfredshed Kundetilfredshed Kundetilfredshed er den grad, i hvilken produkter eller tjenester leveret af en virksomhed lever op til kundens forventninger - hvor tilfreds en kunde er efter og salg. For eksempel er medarbejdere med en stærk viden om virksomhedens produkter i en bedre position til at krydssælge og op-sælge virksomhedens produkter. Som sådan, at give medarbejderne tilstrækkelig træning (produktkendskab, salg og krydssalgstaktik osv.) Går langt med at forbedre salget pr. Kvadratfod.

Den største ulempe ved salget pr. Kvadratfod

Detaillandskabet udvikler sig - traditionelle detailoperatører som Toys ”R” Us og Sears indgav konkurs i henholdsvis 2017 og 2018. Med fremkomsten af ​​e-handel forsømmer mange analytikere nu at bruge salg pr. Kvadratfod som et effektivitetsmål for detailvirksomheder.

For eksempel, hvis en virksomhed brugte en onlinebutik ud over et detailareal på 15.000 kvadratfod til at generere $ 300.000 i salg, ville salget pr. til sit butiksområde. Som sådan bør salget pr. Kvadratfod måling kun bruges til virksomheder, der strengt driver detailrum.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Click and Mortar Click and Mortar Click and Mortar er en omnichannel forretningsmodel, der integrerer online og offline operationer. Kunder kan shoppe via internettet hos forhandleren
  • Pris til salgsforhold Pris til salgsforhold Pris til salgsforhold, også kendt som P / S-forhold, er en formel, der bruges til at måle den samlede værdi, som investorer lægger på virksomheden i forhold til
  • Skabelon til detailindustri Comps Skabelon til detailindustri Denne gratis skabelon til detailindustri giver brugeren mulighed for at udføre en simpel sammenlignelig virksomhedsanalyse inden for detailbranchen.
  • Typer af kunder Typer af kunder Kunder spiller en vigtig rolle i enhver virksomhed. Ved bedre at forstå de forskellige typer kunder kan virksomheder være bedre rustet til at udvikle sig