Regnskabstest - Vurder din viden om regnskabsprincipper

Denne regnskabstest er designet til at hjælpe dig med at vurdere din viden om vigtige regnskabsprincipper og grundlæggende begreber. Vi opfordrer kraftigt alle studerende, der planlægger eller er i gang med deres FMVA-certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til at tage denne test for at afgøre, om du bliver nødt til at tage de forudsatte regnskabskurser herunder regnskabsmæssige grundlæggende og læsning af regnskaber. Dette er også en nyttig ressource for arbejdsgivere til at undersøge kandidaternes tekniske viden under et regnskabs- eller økonomisamtale.

Hvis du består denne regnskabstest med 80% eller derover (16 spørgsmål eller mere), er det sandsynligt, at du har stærk regnskabskendskab og er god til at gå videre med vores kernekurser!

Regnskabstest T-konti

Spørgsmål til regnskabstest

Mere om økonomi

Tak for dit besøg i Finance Test Center Test Center Dette testcenter giver gratis vurderinger inden for områderne Excel, Finance og Accounting. Du kan bruge disse ressourcer til at teste din viden og vurdere din og tage regnskabstesten.

Finance er den officielle globale leverandør af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker . Tilmeld dig nu for at få de færdigheder, du har brug for, for at tage din karriere til det næste niveau.