Anbefaling af undervægt - hvad det betyder i formueforvaltning

Når en markedsanalytiker udpeger en aktiebestand Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. eller sikkerhed som en undervægtig anbefaling, angiver han eller hun deres overbevisning om, at aktien sandsynligvis vil underpræstere sammenlignet med noget benchmarkaktie, sikkerhed eller indeks. Derfor bør investorer afsætte en mindre procentdel af deres investeringsportefølje til beholdninger i denne aktie. En undervægtens anbefaling betyder ikke, at en aktie eller sikkerhed nødvendigvis er dårlig, og en aktie eller sikkerhed, der er mærket undervægt af en analytiker, kan mærkes som overvægtige eller lige store af en anden analytiker.

Alternativt kan udtrykket ”undervægt” også bruges til at henvise til en portefølje Kapitalallokeringslinje (CAL) og Optimal portefølje Trin for trin vejledning til konstruktion af porteføljens grænse og kapitalallokeringslinje (CAL). Kapitalallokeringslinjen (CAL) er en linje, der grafisk viser risiko- og belønningsprofilen for risikable aktiver og kan bruges til at finde den optimale portefølje. der ikke har tilstrækkelige mængder af en bestemt aktie eller sikkerhed i forhold til en benchmarkportefølje eller et indeks. For eksempel, hvis benchmarkporteføljen har sikkerhed XYZ med en vægt på 10% og en investors portefølje kun ejes 5% efter vægt i deres portefølje af sikkerhed XYZ, vil investorens portefølje blive betragtet som værende undervægtig i sikkerhed XYZ sammenlignet med benchmark.

anbefaling til undervægt

Undervægt Anbefaling - En kort forklaring

De fleste markedsindekser såsom Dow Jones Industrial Average (DJIA), NASDAQ Composite og Standard & Poor's 500 Index (S&P 500) antager, at hver komponentaktie i indekset skal tildeles en passende vægt for at konstruere et indeks, der nøjagtigt afspejler præstationen på det samlede marked. Vægtningssystemerne, der anvendes af forskellige indekser, er imidlertid ikke ensartede eller konsistente og adskiller sig faktisk væsentligt.

For eksempel bruger Dow Jones Industrial Average et simpelt gennemsnit baseret på aktiekurser, hvilket gør det til et "prisvægtet" indeks og kun inkluderer 30 aktier, mens komponenterne i S&P 500 Index, som inkluderer 500 aktier, vægtes med markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder.

Således kan en bestand eller værdipapir betragtes som undervægt sammenlignet med et benchmark, men betragtes som lige vægt eller overvægt sammenlignet med et andet benchmark. For eksempel favoriserer S&P 500 store virksomheder med stor markedsværdi og lægger mere vægt på sådanne aktier.

Overvej følgende eksempel. Et finansielt selskab udsender en undervægtig anbefaling for aktie A og en overvægtig anbefaling for aktie B. En investor ved, at det finansielle serviceselskab bruger DJIA som sit benchmarkindeks. Investoren ser derefter, at markedsværdien af ​​aktie A er fem gange større end markedsværdien af ​​aktie B - en kendsgerning, der ikke afspejles i Dow Jones Industrial Average. I dette tilfælde, på trods af en undervægt, kan et lavere antal aktier A være mere rentabelt end at have et større antal aktier B.

Undervægtige anbefalinger til den potentielle investor

Desværre oplyser de fleste finansielle serviceselskaber (dem, der udsteder ikke-vægtede, lige vægt eller overvægtige anbefalinger), ikke i hvilken grad en "undervægt" aktie er undervægtig (eller en overvægtig aktie er overvægtig). Dette medfører et problem for potentielle investorer, der forsøger at beslutte, hvordan de fordeler deres investeringskapital mellem to undervægtige aktier eller to overvægtige aktier, udelukkende baseret på en markedsanalytikers anbefaling. Dette fører ofte til, at investorer helt undgår alle aktier med en undervægtig anbefaling. En sådan handelsstrategi er klart suboptimal kapitalallokeringslinje (CAL) og optimal portefølje Trin for trin vejledning til konstruktion af porteføljegrænsen og kapitalallokeringslinjen (CAL).Kapitalallokeringslinjen (CAL) er en linje, der grafisk viser risiko- og belønningsprofilen for risikable aktiver og kan bruges til at finde den optimale portefølje. og kan resultere i alvorlig underpræstation, hvis den udstedte anbefaling viser sig at være dårlig rådgivning.

Desuden adskiller finansielle serviceselskaber sig såvel som analytikere i deres tidsrammer, når de udsteder anbefalinger. En langsigtet investor, der ønsker at maksimere overskuddet over en lang periode, kan være villig til at have aktier, der genererer lavere afkast end gennemsnittet på kort sigt for at undgå at betale højere skattesatser og yderligere transaktionsgebyrer.

Investorer bør ikke tage undervægtige ratings for bogstaveligt. I stedet skal de blot se dem som de er - den subjektive mening fra en markedsanalytiker, der mener, at aktien ikke er så attraktiv som andre. Hvorvidt en investor vælger at acceptere anbefalingen, kan afhænge af flere faktorer, såsom følgende:

  1. Uanset om investoren og den analytiker, der udsteder anbefalingen, har den samme investeringsideologi og -mål.
  2. Uanset om investor og analytiker træffer beslutninger baseret på samme tidshorisont.
  3. Vigtigst er det, om investoren mener, at analytikeren, der udsender anbefalingen, er korrekt.

Konklusion

Desværre er der ingen matematisk formel eller et program, der kan fortælle en investor, om en markedsanalytikers anbefaling er korrekt. Det har ofte været tilfældet, at det samme finansielle serviceselskab, der udsender anbefalinger for den samme aktie, har fremsat en korrekt anbefaling i løbet af en bestemt måned og en forkert anbefaling vedrørende bestanden i en anden måned.

Relaterede målinger

  • Privat virksomhedsværdiansættelse Privat virksomheds værdiansættelse 3 teknikker til værdiansættelse af privat firma - lær hvordan man værdsætter en virksomhed, selvom den er privat og med begrænset information. Denne vejledning giver eksempler, herunder sammenlignelig virksomhedsanalyse, diskonteret pengestrømsanalyse og den første Chicago-metode. Lær, hvordan fagfolk værdsætter en virksomhed
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier Aktieinvesteringsstrategier vedrører de forskellige typer aktieinvesteringer. Disse strategier er nemlig værdi, vækst og indeksinvestering. Den strategi, en investor vælger, påvirkes af en række faktorer, såsom investorens økonomiske situation, investeringsmål og risikotolerance.