Click and Mortar - Lær mere om Omnichannel e-handelsstrategier

Click and Mortar er en omnichannel e-handelsmodel e Commerce-forretningsmodeller Der findes en bred vifte af e-handels-forretningsmodeller. Markedspladser, detailhandlere og mærker konkurrerer om forretning inden for e-handel. Denne oversigt skitserer, der integrerer online og offline operationer. Kunder kan shoppe via internettet på forhandlerens websted og stadig være i stand til at shoppe i forhandlerens mursten og mørtelbutik. Forretningsmodellen giver kunderne effektiviteten af ​​onlinetransaktioner Anskaffelses- og betalingscyklus Anskaffelses- og betalingscyklussen (også kaldet PPP-cyklussen for køb, gæld og betalinger) består hovedsageligt af to klasser af transaktionsklasser. Den første klasse er erhvervelsesklassen.Den typiske journalpost for denne transaktionsklasse er en debitering på lager eller en udgift, hvor varer købt online sendes til kunden inden for kort tid samt evnen til at nyde ansigt til ansigt-interaktion med forhandleren. Udtrykket "klik og mørtel" er afledt af "mursten og mørtel", der henviser til traditionelle virksomheder Corporation. Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. kun med offline-operationer.Udtrykket "klik og mørtel" er afledt af "mursten og mørtel", der henviser til traditionelle virksomheder Corporation. Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. kun med offline-operationer.Udtrykket "klik og mørtel" er afledt af "mursten og mørtel", der henviser til traditionelle virksomheder Corporation. Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. kun med offline-operationer.

Click and Mortar - Omnichannel e-handelsstrategi

Lær mere i Finance's e-commerce modelleringskursus.

Med succesen med internetfirmaer som Amazon henvender de fleste traditionelle virksomheder sig til klik- og mørtelmodeller for at nå ud til flere kunder. Virksomheder som Nordstrom og Best Buy drager fordel af klik og mørtel-modellen på grund af muligheden for at give kunderne en forbedret shoppingoplevelse.

Kunder får fordelen ved at vælge, om de skal købe produkterne personligt eller nyde den problemfri online shoppingoplevelse. Uanset hvad har kunderne stor fleksibilitet, bekvemmelighed og flere valgmuligheder. Virksomheden drager også fordel af øgede indtægter, da den kan målrette mod online-købere ved hjælp af søgemaskineannoncer og anden marketingindsats.

Fra mursten til klik

Med væksten i e-handelsindustrien opretter de fleste mursten- og mørtelvirksomheder en onlinebutik, hvor kunderne kan gennemse og bestille produkter. Kunder kan få produkterne sendt til deres hjem eller til et bestemt afhentningssted nær deres arbejdsplads eller hjem. Alternativt kan detailhandlere tilbyde Wi-Fi i butikken, så kunderne kan se tilbud, mens de handler i fysiske butikker. Forhandleren kan derefter bruge kundedataene til at komme med anbefalinger og give rabatter på specifikke produkter, afhængigt af kundens købshistorik.

Forhandlere, der sælger avancerede produkter som designertøj, parfume, smykker og elektroniske produkter, foretrækker også klik og mørtel-forretningsmodellen som en omnichannel måde at nå deres kunder på. Folk, der køber disse produkter, vil nogle gange fysisk føle produkterne, før de køber dem. For eksempel ønsker en kunde, der ønsker en designerdragt, at vide typen af ​​stof og størrelse, inden de træffer en købsbeslutning. Hvis kunderne ikke ønsker at vente på forsendelse, kan de købe varen i den fysiske butik eller bestille den online og få produktet leveret til et fysisk sted i nærheden af ​​deres hjem eller arbejdssted.

Fra klik til mursten

Mens traditionelle virksomheder integrerer onlinebutikker i deres model, opretter nogle onlinebutikker kun fysiske butikker for at forbedre deres kundeoplevelse. Hovedårsagen til at integrere offline-operationer i deres model er at give kunderne mulighed for at se, røre ved og teste produkterne, inden de køber. Nogle kunder mangler tillid til at købe bestemte produkter online, enten fordi varerne kan variere i størrelse eller være forskellige fra det, de ledte efter. En fysisk butik fungerer som et showroom, hvor kunderne kan komme og opleve de produkter, de ser online.

Onlineforhandlere drager også fordel af reducerede marketingudgifter, når de går offline. En online-kun forretning medfører mange omkostninger ved markedsføring for at bringe trafik til deres websted. Men hvis virksomheden ønsker at nedbringe sine markedsføringsomkostninger, kan en fysisk butik indbringe yderligere kunder uden at bruge for meget på reklame. En fysisk butik hjælper også virksomheder med at etablere sig som markedsledere i bestemte brancher, da de fleste kunder har tendens til at genkende et brand med en fysisk placering.

Modellering af en e-handelsvirksomhed

Opbygning af en økonomisk model for en e-handelsvirksomhed (med både klodser og klik) er ligesom enhver anden detailvirksomhed. Modellen begynder normalt med webstedstrafik, derefter konverteringsfrekvens, ordreværdi, variable omkostninger, faste omkostninger osv., Indtil den når frem til fortjeneste og pengestrøm.

eksempel på finansiel model for e-handel

Fordele ved klik og mørtel (Omnichannel) forretningsmodel

Lavere omkostninger

En klik- og mørtelvirksomhed hjælper med at reducere interne og eksterne ineffektiviteter såsom arbejdskraft, leveringsomkostninger og lagerbeholdning Beholdningslager er en løbende aktivkonto, der findes på balancen, bestående af alle råvarer, igangværende arbejde og færdige varer, som en virksomheden har akkumuleret. Det anses ofte for at være det mest illikvide af alle omsætningsaktiver - det er således ekskluderet fra tælleren i beregningen af ​​hurtig ratio. . At drive en fysisk butik indebærer ofte ansættelse af et stort antal medarbejdere til at betjene kunder. At drive en onlinebutik betyder, at virksomheden bliver nødt til at automatisere nogle af processerne og kun har brug for et par interne medarbejdere til at styre den fysiske butik og drive onlinebutikken. Det er også billigere at oprette en onlinebutik sammenlignet med at oprette en fysisk butik.

Adgang til et bredere marked

At drive både online og offline forretning giver adgang til et bredere marked. At drive en fysisk butik begrænser virksomheden til den geografiske placering, hvor den er placeret. Integrering af en onlinebutik i virksomheden giver virksomheden adgang til et bredt marked uden for dets geografiske forretningsområde. Plus, kunder kan få adgang til produktoplysninger og placere ordrer 24/7 uden nødvendigvis at gå til den fysiske butik. Kunder, der finder produkterne online og først vil prøve dem, kan besøge den fysiske butik i stedet for at gå til en anden forhandler.

Forbedre kundernes tillid

Klik- og mørtelvirksomheder kan tjene deres kunders tillid mere end en online-butik, da kunder kan besøge de fysiske butikker for først at prøve varer eller returnere beskadigede produkter. Køb fra en webbaseret virksomhed medfører mange risici, da kunder kan være bange for at købe produkter fra en virksomhed uden en fysisk adresse. Også interaktion med ansigt til ansigt hjælper med at genoprette tilliden blandt købere, der er skeptiske over for online-transaktioner.

Merværditjenester

En klik- og mørtelvirksomhed kan give kunderne en merværdi gennem loyalitetsprogrammer, logistikintegration og købervejledninger. At sælge produkter online giver virksomheden adgang til kundens oplysninger såsom e-mails og købsadfærd, som virksomheden kan bruge til at tilbyde rabatter og direkte tilbud. Logistikintegration giver kunderne mulighed for at vælge den mest bekvemme kanal til at modtage deres produkter - enten fysisk ved afhentningsstedet eller ved at få produktet leveret til deres hoveddør. Købsvejledninger giver oplysninger inden købet om et produkt, der hjælper køberne med at tage en god beslutning.

Udfordringer ved virksomheder med klik og mørtel (Omnichannel)

Kanalkonflikt opstår sandsynligvis, når en virksomhed foretager både online og offline operationer. Når onlinebutikken rapporterer bedre indtægter end den fysiske butik, kan virksomheden fokusere sin opmærksomhed på onlineforretningen og forsømme den fysiske butik. Dette kan føre til tab af virksomhedens loyale kunder, der er mere komfortable med den fysiske butik end onlinebutikken.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Vejledning til e-handel Introduktion til e-handel E-handel refererer til kommercielle transaktioner af varer eller tjenester, der udføres over internettet. I løbet af de sidste mange år har e-handel hurtigt udviklet sig til at blive en kombination af online og offline detailhandel, som er vertikalt integreret. E-handelsvirksomheder sælger forskellige produkter og tjenester. Introduktionsvejledning
  • Startup Valuation Metrics (for internetfirmaer) Startup Valuation Metrics (for internetfirmaer) Startup Valuation Metrics for internetfirmaer. Denne vejledning skitserer de 17 vigtigste metrics til vurdering af e-handel for internet begynder at blive værdsat
  • Finansiel modellering for e-handelsvirksomheder
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering