Chartered Business Valuator (CBV) - Oversigt, ansvar, træning

Chartered Business Valuator (CBV) er betegnelsen tildelt canadiske fagfolk af Canadian Institute of Chartered Business Valuators (CICBV). CBV-betegnelsen betegner en person med erfaring og ekspertise i den finansielle værdiansættelse Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes der tre hovedvurderingsmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering af en virksomhed. Lær mere på cicbv.ca.

Chartered Business Valuator (CBV) artikel

Billede: Finance's Business Valuation Modelling Course.

Dykker dybere ned i chartrede forretningsvurderere

Chartered Business Valuators får alle deres licens og betegnelse og overvåges af Canadian Institute of Chartered Business Valuators (CICBV). Ansvaret for CBV'er er omfattende. De højtuddannede økonomiske fagfolk Professionelt Udtrykket professionel henviser til enhver, der tjener penge på at udføre en aktivitet, der kræver et bestemt niveau af uddannelse, dygtighed eller træning. bruge en række metoder og metoder til at bestemme den virkelige værdi af en virksomhed.

For det meste bestemmer Chartered Business Valuators en virksomheds værdi ved at kvantificere alle virksomhedens aktiver, herunder værdipapirer og immaterielle aktiver Immaterielle aktiver I henhold til IFRS er immaterielle aktiver identificerbare, ikke-monetære aktiver uden fysisk substans. Som alle aktiver er immaterielle aktiver dem, der forventes at skabe økonomisk afkast for virksomheden i fremtiden. Som et langsigtet aktiv strækker denne forventning sig ud over et år. . Hver CBV kan bruge en anden tilgang eller metoder til at kvantificere en virksomheds værdi dog skal de nøjagtige trin, de tager, og deres overordnede tilgang dokumenteres udførligt, og årsagerne til hver værdiansættelsesmetode skal forklares.

Dokumentation er især kritisk i tilfælde, hvor det juridiske system bliver involveret. Chartered Business Valuators er respekterede medlemmer af samfundet, og deres ekspertudsagn og processer er bredt anerkendt og værdsat i retssager. CBV-rapporter er især nyttige, når juridiske tvister kalder på behovet for kvantificerede data vedrørende skader, tab og endda potentielt bedrageriske handlinger begået af en virksomhed eller en anden part, der bekæmper en virksomhed.

Uddannelse for chartrede forretningsvurderingsmænd

Det første trin i processen med at blive CBV er en vellykket afslutning af det studieprogram, der opretholdes af CICBV, som inkluderer seks specialkurser, der vedrører:

  • Canadisk beskatning og lovgivning
  • Hjælp med retssager og juridiske forhold
  • Egnede strategier til vellykket forretningsværdiansættelse

Oven i dette skal hver Chartered Business Valuator med held opnå utallige timers praktisk erfaring i marken, bestå CICBVs kvalifikationseksamen og derefter gennemføre træningskurser, der beskæftiger sig med mere specifikke og specialiserede spørgsmål, der kan og kan opstå under transportprocessen ud CBB-ansvar. Derudover er alle CBV'er ansvarlige for at opnå regelmæssig løbende uddannelse. Efteruddannelse Finance er en godkendt udbyder af CPE-kreditter (CPE) til indehavere af CPA-udpegning i USA. Disse programmer har typisk en liste over uddannelsesudbydere, som skolen, virksomheden eller godkendelsesprogrammet har "godkendt" til at give efteruddannelse (CE) -kreditter til sine medlemmer gennem hele deres karriere, så de forbliver opdaterede om al praksis, regler , love,og ansvar, der følger med deres titel.

For canadiske virksomheder tilbyder Chartered Business Valuators adskillige fordele. At forstå en virksomheds værdi er vigtig, ikke kun for at generere overskud og opretholde stærke handelsforhold, men det kommer også i spil, når man behandler juridiske spørgsmål. En CBVs træning og den dedikation og vedholdenhed, der er nødvendig for at gennemføre den, gør dem til nogle af de mest velafrundede, respekterede og pålidelige finansielle fagfolk i landet.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Business Valuation Specialist Business Valuation Specialist Business valuation refererer til processen med at bestemme den virkelige værdi af en virksomhed. Ejere arbejder sammen med en ekspert i vurderingen af ​​en virksomhed for at hjælpe dem med at få et objektivt skøn over deres virksomheds værdi.
  • Canadian Securities Course (CSC) Canadian Securities Course (CSC) Canadian Securities Course (CSC) er det licenskursus, der kræves for at være investeringsrådgiver i den canadiske værdipapirindustri, hvilket gælder for nogle karrierer inden for virksomhedsfinansiering. At bestå CSC kræver, at du skriver to eksamener (del 1 og del 2), der skal være afsluttet inden for 365 dage efter tilmelding - studer hos Finance
  • CPA vs CFA® CPA vs CFA® Når du overvejer en karriere inden for virksomhedsfinansiering eller kapitalmarkederne, vil du ofte høre folk spørge: "Skal jeg få en CPA eller CFA?" og "Hvilket er bedre?". I denne artikel vil vi skitsere ligheder og forskelle mellem CPA og CFA betegnelser og forsøge at styre dig i den rigtige retning omkring
  • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA