Bull Put Spread - Oversigt, hvordan det fungerer, eksempel

En bull put spread, som er en optionstrategi, bruges af en investor, når han mener, at den underliggende aktie vil udvise en moderat stigning i prisen. En bull put spread indebærer køb af OTM-put-option og salg af en in-the-money (ITM) put-option med en højere strikepris Strike Price Strike-prisen er den pris, som indehaveren af option kan udnytte muligheden for at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put-option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. men med det samme underliggende aktiv og udløbsdatoen. En bull put spread bør kun bruges, når markedet udviser en opadgående tendens.

Resumé:

 • En bull put spread er en optionstrategi, hvor en investor mener, at den underliggende aktie vil udvise en moderat prisstigning.
 • Et bull put spread indebærer køb af en OTM put option og salg af en ITM put option.
 • I en bull put spread realiseres den maksimale gevinst, når positionerne initieres og står over for potentielle tab, når strategien nærmer sig modenhed.

Formler til Bull Put Spread

For at bestemme det maksimale tab og break-even punkt for en bull put spread, henvises til følgende formler:

Bull Put Spread

Bemærk, at når bull put spread-positionen indtastes, starter investoren med den maksimale gevinst og står over for potentielle tab, når strategien nærmer sig modenhed. Herefter gennemgår vi et omfattende eksempel, der skitserer dette.

Forståelse af en Bull Put Spread

Overvej følgende eksempel:

En investor bruger et bull put spread ved at købe en put option Put Option En put option er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge den underliggende værdipapir til en specificeret pris (også kendt som strike-pris) før eller på en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call option. til en præmie på $ 15. Salgsoptionen leveres med en udtrædelsespris på $ 80 og udløber i juli 2020. Samtidig sælger investoren en salgsoption til en præmie på $ 35. Salgsoptionen leveres med en indløsningspris på $ 120 og udløber i juli 2020. Det underliggende aktiv er det samme og handles i øjeblikket til $ 95.

Sammenfatning af ovenstående oplysninger:

Eksempeldata

Ved at skrive de to optioner oplevede investoren en pengestrøm på $ 15 fra køb af en call-option og en cash flow på $ 35 fra salg af en call-option. Ved at sammenlægge beløbene genererede investoren en indledende pengestrøm på $ 20 fra de to salgsoptioner.

Antag nu, at det er juli 2020. Nedenstående tabel illustrerer teoretiske aktiekurser på udløbsdatoen.

Teoretiske aktiekurser

Til en pris på $ 120 eller derover begrænses investorens gevinst til $ 20, fordi både den lange salgsoption og den korte salgsoption er uden for pengene. For eksempel til aktiekursen på $ 125:

 • Investoren ville få $ 0 på sin lange salgsoption; og
 • Investoren ville miste $ 0 fra sin korte salgsoption.

Faktoring i nettoprovisioner Kommissionen kommission henviser til den kompensation, der betales til en medarbejder efter at have gennemført en opgave, som ofte er salg af et bestemt antal produkter eller tjenester, og investoren vil have en nettovinst på $ 20.

Til en pris på $ 80 eller derunder er investorens tab begrænset til - $ 20, fordi både den lange salgsoption og den korte salgsmulighed er in-the-money. For eksempel til aktiekursen på $ 75:

 • Investoren ville vinde $ 5 på sin lange salgsoption; og
 • Investoren ville miste $ 45 fra sin korte salgsoption.

Medregning i nettoprovisioner vil investoren have et nettotab på $ 20 .

Derfor er investoren i et bull put spread:

 1. Begrænset til det maksimale tab svarende til strikeprisen for short put minus strike-prisen for det lange put plus nettopræmier modtaget og
 2. Begrænset til den maksimale gevinst svarende til nettoprovisioner.

Anvendelse af formlerne for et bull put spread:

 • Maksimal fortjeneste = $ 20
 • Maksimalt tab = $ 120 - $ 80 - 20 = $ 20
 • Break-even point = $ 120 - $ 20 = $ 100

De beregnede værdier svarer til tabellen ovenfor.

Visuel repræsentation

Det omfattende eksempel ovenfor kan repræsenteres visuelt som følger:

Bull Put Spread - Visuel repræsentation

Hvor:

 • Den blå linje repræsenterer udbetalingen; og
 • De stiplede gule linjer repræsenterer optionen for lang salgs- og kort salgsindstilling.

Bemærk, at den blå linje simpelthen er en kombination af de to punkterede gule linjer.

Udbetalingstabellen nedenfor svarer til den visuelle graf ovenfor.

Udbetalingstabel

Eksempel på en Bull Put Spread

Jorge søger at bruge en bull put spread på ABC Company. ABC Company handler i øjeblikket til en pris på $ 150. Han køber en salgsmulighed for pengene til en præmie på $ 10. Udløsningsprisen for denne mulighed er $ 140 og udløber i januar 2020. Derudover sælger Jorge en salgsoption uden for pengene til en præmie på $ 30. Indsigelsesprisen for optionen er $ 180 og udløber i januar 2020.

Hvad er den maksimale udbetaling, det maksimale tab og break-even-punktet for bull call spredt ovenfor?

Nettoprovisionerne er $ 20 ($ 30 OTM Put - $ 10 ITM Put).

Anvendelse af formlerne for et bull-spread-opkald bestemmer Jorge:

 • Maksimal fortjeneste = $ 20
 • Maksimalt tab = $ 180 - $ 140 - $ 20 = $ 20
 • Break-even point = $ 180 - $ 20 = $ 160

For at bekræfte opretter Jorge en udbetalingstabel:

Eksempel på udbetalingstabel

Fordele og ulemper ved at bruge en Bull Put Spread

Hovedårsagen til brugen af ​​et bull put spread er at straks realisere den maksimale fortjeneste ved udførelsen af ​​spreadet. I eksemplet ovenfor er Jorge i stand til at realisere en maksimal fortjeneste på $ 20 straks til udførelse af et bull put spread. Derudover er investoren også beskyttet mod nedadgående risiko, selv om de maksimale gevinster er begrænset.

En væsentlig ulempe ved et bull put spread er dog, at potentielle gevinster er begrænsede. I eksemplet ovenfor er den maksimale gevinst, som Jorge kan realisere, for eksempel kun $ 20 på grund af den korte put-optionsposition. Selvom aktiekursen skulle falde til $ 0, ville Jorge kun være i stand til at realisere en gevinst på $ 20.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

 • Bull Call Spread Bull Call Spread En bull call spread, som er en optionstrategi, anvendes af en investor, når han mener, at en aktie vil udvise en moderat prisstigning. En tyr
 • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
 • Spread Trading Spread Trading Spread trading - også kendt som trading med relativ værdi - er en handelsmetode, der involverer en investor, der samtidig køber et værdipapir og sælger et
 • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.