Money Center Bank - Oversigt, aktiviteter og eksempler

En pengecenterbank er en bank, der er placeret i større byer som London, New York og Hong Kong. Det dækker regioner, lande og kontinenter og leverer en bred vifte af finansielle tjenester. Dens indtægter kommer primært fra transaktioner med store virksomheder, andre detailbanker Retail Bank typer Generelt er der tre hoved detailbank typer. De er kommercielle banker, kreditforeninger og visse investeringsfonde, der tilbyder detailbanktjenester. Alle tre arbejder hen imod at levere lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrolkonti, opsparingskonto, pant, debetkort, kreditkort og personlige lån. og regeringer. De er også kendt som pengemarkedsbanker.

Money Center Bank

Pengecenterbanker opererer i økonomiske knudepunkter og betragtes som universelle banker. Disse er involveret i næsten alt relateret til bankvirksomhed, lige fra udstedelse af kreditkort til kapitalmarkeder og endda hjælp til virksomheder med at sælge aktier i børsintroduktionen (IPO'er) Initial Public Offering (IPO) første salg af aktier udstedt af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes et selskab som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer såsom venturekapitalister eller engelinvestorer). Lær hvad en børsintroduktion er.

Bankerne påvirker mindre bankers forretningspraksis og rentesatser; derfor betragtes en pengecentralbank som en leder, i det mindste inden for en region.

Resumé

  • Penge centerbanker er store banker beliggende i økonomiske knudepunkter. De beskæftiger sig primært med regeringer, andre banker og store virksomheder.
  • De opererer globalt og er involveret i alt, der er forbundet med bankvirksomhed.
  • Bankerne tjener penge på pengemarkederne - både indenlandske og internationale.

Aktiviteter i Money Center Banks

Driften af ​​en pengecentralbank kan klassificeres i følgende virksomheder:

Porteføljevirksomhed

En pengecenterbank akkumulerer aktiver og tilvejebringer midler, der fokuserer på bankens interesser. De køber værdipapirer og aktiver, hvilket kan øge spændet mellem bankernes rente og udgifterne til midler.

Bankspændet er et af de primære midler til fortjeneste for banker. For yderligere at øge spændet låner bankerne kortfristet og låner ud på lang sigt til højere renter.

Handel

Handel har altid været en del af bankvirksomhed. Det er dog stort set for likviditet Likviditet På de finansielle markeder henviser likviditet til, hvor hurtigt en investering kan sælges uden at påvirke dens pris negativt. Jo mere likvid en investering er, jo hurtigere kan den sælges (og omvendt), og jo lettere er det at sælge den til dagsværdi. Alt andet lige handler mere likvide aktiver med en præmie, og illikvide aktiver handler med en rabat. og markedsskabelse. Pengecenterbanker handler på markederne fra både købs- og salgssiden. De tjener penge ved at sælge til priser, der er højere end markedspriserne.

Bankerne yder lån aggressivt med den tro, at de vil sælge til investorer, deltagerne i lånene, til lidt højere priser. Forretningsaktiviteten understøtter bankfinansieringsafdelingen.

Selskabsfinansiering

Virksomhedsfinansiering handler efter kundernes interesse, hvor banken modtager et gebyr for de leverede tjenester.

Penge centerbanker ser på muligheder, såsom lån og andre kreditprodukter, kortfristet gæld som kommercielt papir Kommercielt papir Et kommercielt papir refererer til en kortvarig, usikret gældsforpligtelse, der udstedes af finansielle institutioner og store virksomheder som et alternativ til og erhvervelsesfinansiering til erhvervskunder, offentlige og institutionelle kunder og hjælpe dem med at sikre midlerne.

Fordeling

Distribution handler om salg af bankens værdipapirer, såsom statskasser, BA'er (bankmæssige accept) og lignende pengemarkedsinstrumenter. Det involverer værdipapirer, som banken har lov til at handle. Pengecenterbanker har i øjeblikket lov til at sælge erhvervspapirer og deltage i banklån.

Money Center Banks i USA

Baseret på aktivstørrelse er JP Morgan, Bank of America, Citigroup og Wells Fargo de fire store pengecentralbanker i USA. De fire banker har cirka 45 procent af indskuddene i landet og betjener en betydelig del af forretnings- og personlig konto indehavere.

Bankerne kan betragtes som for store til at kollapse. Men under finanskrisen i 2008 kæmpede selv disse banker økonomisk. I 2007 forårsagede konkursindgivelse fra mange lavkreditgivere en krusningseffekt i USA og resulterede i en massiv og negativ indvirkning selv på de store pengecenterbanker.

Den amerikanske centralbank begyndte at tilbagekøbe MBS (pant-backed securities Mortgage-Backed Security (MBS) A Mortgage-backed Security (MBS) er en gældssikkerhed, der er sikkerhedsstillet af et pant eller en samling af prioritetslån. En MBS er et aktiv- sikkerhed, der handles på det sekundære marked, og som gør det muligt for investorer at drage fordel af realkreditvirksomheden) fra banker som en del af tre faser til køb af realkreditlån kendt som kvantitativ lettelse (QE). Flytningen resulterede i en jævn pengestrøm til bankerne, hvilket gjorde det muligt for dem at skabe flere lån og pant og understøtte genopretningen af ​​den samlede økonomi, inklusive dem selv.

Den største indtægtskilde for banker var de renter, der blev opkrævet på realkreditlån. Derfor var mange i slutningen af ​​QE-planen bekymrede over, at pengecenterbankerne ville have vanskeligheder i deres vækst.

Renterne begyndte dog at stige i USA, og pengecenterbankerne begyndte at skabe mere og mere overskud. Siden 2009 har de samlet mere end $ 1 billioner i kapital, $ 2 billioner i kontanter og mere end $ 3 billioner i indskud.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve er den amerikanske centralbank i USA og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi.
  • 2008-2009 Global Financial Crisis 2008-2009 Global Financial Crisis Den globale finanskrise i 2008-2009 henviser til den massive finansielle krise, som verden stod over for fra 2008 til 2009. Finanskrisen satte sit præg på enkeltpersoner og institutioner over hele kloden med millioner af amerikaner, der blev dybt påvirket. Finansielle institutioner begyndte at synke, mange blev absorberet af større enheder, og den amerikanske regering blev tvunget til at tilbyde redning
  • Kvantitativ lempelse Kvantitativ lempelse Kvantitativ lempelse (QE) er en pengepolitik for udskrivning af penge, der implementeres af Centralbanken for at stimulere økonomien. Centralbanken opretter
  • JP Morgan Chase & Co JP Morgan Chase & Co JP Morgan Chase & Co er et multinationalt bankholdingselskab med hovedkontor i New York City. Det blev en af ​​de største banker i USA efter fusionen mellem JP Morgan og Chase Manhattan Bank i december 2000. Globalt er JPMorgan Chase og Co. den sjette største bank efter aktiver i verden med samlede aktiver