Skattebeskyttelse - Definition, eksempler, brug af fradrag

Et skattely er et finansielt køretøj, som en person kan bruge til at hjælpe dem med at sænke deres skatteforpligtelse og dermed beholde flere af deres penge. Det er en lovlig måde for enkeltpersoner at "gemme" deres penge på og undgå at få dem beskattet.

Skattebeskyttelse

Et skattely er helt anderledes end et skattely, fordi det sidstnævnte eksisterer uden for landet, og dets lovlighed til tider kan være tvivlsom. Et skattely er derimod helt lovligt og holder alle penge inden for en persons hjemland. I USA er nogle af de mest anvendte skattebeskyttelsesfonde boligkapital og 401 (k) pensionskonti 401 (k) Bidragsgrænser 401 (k) bidragsgrænser er grænser, som den amerikanske kongres har sat på det beløb, som ansatte kan bidrage til deres pensionsplan. .

Eksempler på skattesteder

1. Egenkapital

Det er almindeligt for mange enkeltpersoner eller enkeltpersoner at købe et hjem, enten direkte eller gennem et realkreditlån. Hjem egenkapital er værdien af ​​det hjem, som boligkøberen ejer gratis og fri for enhver gæld. Den skattebeskyttede del af boligkapitalen opstår, hvis den enkelte - på et eller andet tidspunkt - beslutter at sælge sit hjem.

Internal Revenue Service (IRS) tilbyder enkeltpersoner en kapitalgevinstskat Kapitalgevinst Skat Kapitalgevinstskat er en skat, der pålægges kapitalgevinster eller det overskud, som en person opnår ved at sælge aktiver. Skatten pålægges først, når aktivet er konverteret til kontanter, og ikke når det stadig er i en investors hænder. fritagelse for de første $ 250.000 fra salget af deres hjem.

2. 401 (k) Konti

En 401 (k) -konto er et skattely; det er dog ikke permanent. Når en person betaler ind på deres 401 (k) -konto med indkomst før skat, bliver det indkomstbeløb, som regeringen kan beskatte, mindre. Pengene på kontoen har lov til at tjene renter uden at regeringen tager skat af dem. Skattebeskyttelsen er ikke permanent, fordi den enkelte på et tidspunkt i fremtiden bliver nødt til at betale skat af indkomsten. Regelmæssige skattefradrag Skema A Skema A er en form for indkomstskat, der bruges i USA til at erklære specificerede fradrag. Den er vedlagt formular 1040 for skatteydere, der betaler årlig indkomstskat. Skatteyderne kan vælge at kræve enten et standardfradrag for selvangivelse eller specificere deres kvalificerede fradrag linje for linje. vil blive taget, når personen begynder at fjerne penge fra kontoen.

En traditionel individuel pensionskonto (IRA) er et andet eksempel på et skattely og fungerer næsten på samme måde som en 401 (k) -konto.

Brug af fradrag som et skatteophold

Nogle gange skal du bruge penge for at spare penge. Det er sandt, hvis du planlægger at bruge fradrag som et skattely. I det væsentlige betyder det at købe ting, der vides at tilbyde skattefordele. De brugte penge kan delvist genvindes gennem skattefradrag eller skattereduktioner.

Fradrag er taget på en lang række ting. Undervisning kan betales til et college med et lån i stedet for en kreditlinje, og studielånets rentefradrag kan udnyttes. Der er også en række køb eller donationer (hvoraf mange involverer velgørenhedsorganisationer), der i det mindste delvist er fradragsberettigede.

Sidste ord

Skattebeskyttelse er vigtig, skønt de nogle gange kan ses negativt. Sådanne økonomiske værktøjer gør det muligt for enkeltpersoner at hjælpe med at bevare mere af de penge, de tjener, eller få tilbage nogle af de penge, de bruger gennem fradrag. De er en lovlig måde at stoppe regeringen i at beskatte en del af din indkomst.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Udskudt skatteforpligtelse / aktiv Udskudt skatteforpligtelse / aktiv En udskudt skatteforpligtelse eller -aktiver oprettes, når der er midlertidige forskelle mellem bogført skat og faktisk indkomstskat. Der er adskillige typer af transaktioner, der kan skabe midlertidige forskelle mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst og derved skabe udskudte skatteaktiver eller -forpligtelser
  • Sådan bruges IRS.gov-webstedet Sådan bruges IRS.gov-webstedet IRS.gov er det officielle websted for Internal Revenue Service (IRS), USAs skatteopkrævningsbureau. Hjemmesiden bruges af virksomheder og
  • Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente / midlertidige forskelle i skatteregnskaber Permanente forskelle opstår, når der er en uoverensstemmelse mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst under selvangivelse og skatteregnskab, der vises til investorer. Den faktiske skat, der skal betales, kommer fra selvangivelsen. Denne guide vil undersøge virkningen af ​​disse forskelle i skatteregnskab
  • Skattebeskyttelse Skattebeskyttelse Et skatteskjold er et tilladt fradrag fra skattepligtig indkomst, der resulterer i en reduktion af skyldige skatter. Værdien af ​​disse skjolde afhænger af den effektive skattesats for selskabet eller individet. Almindelige omkostninger, der er fradragsberettigede, inkluderer afskrivninger, afskrivninger, pantbetalinger og renteudgifter