Absolut retur - Oversigt, hvordan man beregner, funktioner

Absolut afkast kan defineres som afkast, dvs. absolut gevinst eller tab, en investering genererer over en bestemt tidsperiode. Gevinst eller tab udtrykkes som en procentdel af den samlede investering.

Hvordan beregnes absolut afkast?

Absolut afkast beregnes som følger:

Absolut tilbagevenden

Sig for eksempel en investor, der investerede i fast ejendom for $ 85.000. To år senere steg ejendommens salgbare værdi til $ 105.000. Anvendelse af ovenstående formel på investeringen:

Prøveberegning

Her opnåede investoren et absolut afkast på ejendommen på 23,53% .

Absolut returstrategi - Funktioner

1. Positive afkast

En absolut afkaststrategi sigter mod at generere positivt afkast for enhver pris, uanset om aktiemarkederne Kapitalmarkeder Kapitalmarkederne er det udvekslingssystem, der overfører kapital fra investorer, der i øjeblikket ikke har brug for deres midler til enkeltpersoner og stiger eller falder. Det er det primære mål for investeringsstrategien, at investeringsporteføljen er struktureret omkring.

2. Diversificering af porteføljen

Den absolutte afkaststrategi er centreret omkring generering af positivt afkast for enhver pris. Derfor er den generelt vært for en diversificeret portefølje med den hensigt at sprede risiko, idet forskellige investeringsmuligheder genererer afkast på forskellige måder i forskellige perioder.

3. Mindre volatilitet

Da absolutafkastfonde kun er centreret omkring generering af positivt afkast og er diversificeret i deres struktur, er den samlede risiko for investering fordelt på de forskellige aktivbeholdninger i porteføljen. Det sikrer igen mindre samlet volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i værdien af ​​et værdipapir over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i afkastpriserne.

4. Aktivt justerbar til aktiemarkedets bevægelser

Absolutafkast er aktivt tilpasset til aktiemarkedets bevægelser. Det betyder grundlæggende, at når aktiemarkedet er i tilbagegang eller viser negative bevægelser, deler det en negativ sammenhæng med absolutafkastfonde. På samme måde, når aktiemarkedet stiger eller viser positive bevægelser, deler det en højere sammenhæng med absolutafkast.

5. Uafhængig af benchmarks

I modsætning til det modsatte er relative afkastfonde absolutte afkastfonde uafhængige af benchmarks eller markedsindekser. Det betyder, at afkastet er i absolutte tal og ikke i forhold til, dvs. sammenlignet med et benchmarkafkast eller et markedsindeks.

Absolutte afkast vs relative afkast

Mens absolut afkast er afkastet, dvs. absolut gevinst eller tab, genererer en investering over en bestemt tidsperiode, relativ afkast er afkastet, dvs. relativ gevinst eller tab, en investering genererer i forhold til, dvs. i sammenligning med en benchmark eller et markedsindeks.

Relativt afkast betragtes generelt som mere populært end absolut afkast på markedet. Det er, at investeringsafkast, når det vurderes i forhold til nævnte benchmark eller markedsindeks, afspejler den gevinst eller det tab, som investoren opnår. Imidlertid betragtes absolut afkast som en vigtig indikator for, hvor meget en investor tjente eller tabte i absolutte tal.

Mens forskellen mellem den aktuelle markedsværdi og købsværdien (i procent af den samlede investeringsværdi) er det beregnede absolutte afkast for en investering, beregnes det relative afkast af en investering som forskellen mellem det absolutte afkast af en investering og benchmark (markedsindeks) for lignende investeringer på markedet.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til allokering af porteføljeressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at mindske tab
  • Return of Return Return of Return Return of Rate (ROR) er gevinsten eller tabet af en investering over en periode, der er sammenlignet med de oprindelige omkostninger ved investeringen udtrykt i procent. Denne vejledning lærer de mest almindelige formler
  • Teknisk tilbagegang Teknisk tilbagegang Teknisk tilbagegang er den nedadgående prisbevægelse for et værdipapir, der skyldes andre faktorer end en grundlæggende ændring i værdipapirets værdi. Styrkerne
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.