Alternativt afskrivningssystem (ADS) - Oversigt, hvordan det fungerer, bruger

Det alternative afskrivningssystem (ADS) er en metode til beregning af afskrivning af visse typer aktiver under særlige omstændigheder. ADS-systemet kræves af Internal Revenue Service (IRS), og det øger typisk antallet af år, hvor aktivet afskrives. Derfor reducerer det afskrivningsomkostningerne, der registreres hvert år.

Alternativt afskrivningssystem

Resumé

  • Alternativt afskrivningssystem (ADS) er en metode til beregning af afskrivning af visse typer aktiver under særlige omstændigheder.
  • ADS-metoden beregner afskrivninger ved hjælp af en lineær metode over en længere periode i forhold til GDS; det reducerer derfor afskrivningsomkostningerne, der registreres hvert år.
  • ADS bruges generelt af små virksomheder eller dem med høj vækst, der ikke har tilstrækkelig øjeblikkelig skattepligtig indkomst.

Hvad er MACRS (Modified Accelerated Cost Recovery System)?

I henhold til Internal Revenue Service (IRS) skal alle forretningsaktiver, der erhverves efter 1986, afskrives ved hjælp af MACRS. MACRS bruges til afskrivning med føderal indkomstskat og er et populært system i USA. Det bruges normalt, hvis virksomheder ønsker at fremskynde afskrivningen af ​​deres aktiver. I henhold til MACRS-metoden kan en større afskrivningsomkostning registreres i tidligere år og lavere afskrivninger i senere års ejerskab af aktiver.

Der er to afskrivningssystemer under MACRS: det generelle afskrivningssystem (GDS) og det alternative afskrivningssystem (ADS). GDS bruges normalt i praksis; under visse omstændigheder (som vil blive beskrevet senere) anvendes ADS. Når en virksomhed bruger ADS-metoden, kan den ikke skifte tilbage til GDS.

Hvad er det generelle afskrivningssystem (GDS)?

Det generelle afskrivningssystem (GDS) er det mest anvendte MACRS-afskrivningssystem og bruger en faldende saldo Dobbelt faldende saldo Afskrivning Den dobbelte faldende afskrivningsmetode er en form for accelereret afskrivning, der fordobler den normale afskrivningsmetode. Det bruges ofte til at afskrive anlægsaktiver mere kraftigt i de tidlige år, hvilket giver virksomheden mulighed for at udskyde indkomstskat til senere år. Denne vejledning forklarer afskrivning af aktiver. Under GDS anvendes afskrivningssatsen på den ikke-afskrevne saldo. I forhold til ADS bruger GDS kortere gendannelsesperioder. Aktivklasserne under IRS kan være genstand for forskellige genopretningsperioder for GDS- og ADS-metoder.

Forståelse af det alternative afskrivningssystem (ADS)

ADS-metoden beregner afskrivninger ved hjælp af en lineær metode over en længere periode i forhold til GDS. Der er visse situationer, hvor virksomheder kan vælge at bruge ADS i stedet for GDS, og til det er de nødt til at bruge IRS-formular 4562 - Afskrivninger og afskrivninger, som giver dem mulighed for at vælge hvilket system de skal bruge (lavet på aktivklassebasis). Når et system er valgt, kan det ikke ændres for den pågældende aktivklasse i det givne skatteår.

ADS bruges generelt af små virksomheder eller dem med høj vækst, der ikke har tilstrækkelig øjeblikkelig skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst Skattepligtig indkomst refererer til en persons eller virksomheds kompensation, der bruges til at bestemme skattepligt. Det samlede indkomstbeløb eller bruttoindkomst bruges som grundlag for at beregne, hvor meget personen eller organisationen skylder regeringen i den specifikke skatteperiode. . Brug af ADS-metoden ville give sådanne virksomheder fordele ved at bruge GDS-metoden, da de kan registrere lavere afskrivninger i de tidligere år, hvilket resulterer i højere rentabilitet. ADS giver lige årlige fradrag bortset fra det første og sidste år.

Anvendelse af ADS

Listen nedenfor viser omstændigheder, hvor en virksomhed kan bruge ADS. Listen er dog ikke udtømmende, da der er flere andre forhold, hvor ADS kan bruges.

Anvendelse af ADS

I visse tilfælde kræves det, at afskrivninger genberegnes med henblik på alternativ minimumskat (AMT). AMT er en separat skat, der reducerer skatteydernes fradrag. ADS-metoden skal bruges, når der foretages AMT-justeringer. ADS bruges også til at beregne afskrivninger med henblik på indtjening og overskud.

IRS-publikation 946 nævner gendannelsesperioder for forskellige aktivklasser under GDS- og ADS-metoderne. Nogle fremtrædende aktivgenvindingsperioder er nævnt nedenfor som eksempler:

  • Gendannelsesperioder for biler, lette lastbiler og computere er fem år (samme under GDS og ADS).
  • Forretningskontormøbler og inventar - Retableringsperiode på 10 år under ADS.
  • Personlig ejendom uden klasseliv - ADS-genopretningsperiode på 12 år.
  • Ikke-bolig leje- og boligudlejningsejendom - Kan vælge ADS lineær opsving over 40 år.

Fordele og ulemper ved accelereret afskrivning

Accelereret afskrivning Accelereret afskrivning En accelereret afskrivningsmetode er en afskrivningsmetode, hvori et aktiv mister den bogførte værdi med en hurtigere (accelereret) hastighed, end det er tilfældet med traditionelle afskrivningsmetoder såsom den lineære metode. Ved hjælp af accelereret afskrivning står et aktiv over for større fradrag i dets værdi i de tidligere år, og det anvendes af flere virksomheder, og når man ser på historiske data, tegner afskrivningsmetoden sig for en af ​​de største selskabsskatteudgifter. Det bruges af de fleste virksomheder, da der fastlægges tidsplaner for at bestemme afskrivningssatsen for forskellige aktiver, og de effektive skattesatser på investeringer varierer også.

En fordel ved accelereret afskrivning er, at det giver skattefordele til visse aktivklasser, såsom de effektive marginale skattesatser for investeringer i udstyr.

På den anden side er en ulempe ved accelereret afskrivning, at det anses for at fordreje forretningsbeslutninger, da virksomheder har tendens til at overvurdere udgifter og registrere højere afskrivninger end virkeligheden. Det kan påvirke fremtidige forretningsbeslutninger og allokering af pengestrømme til forretningsudvidelse.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Regnskabsmæssig afskrivning kontra skatteafskrivning Regnskabsmæssig afskrivning versus afskrivning på skat Før vi diskuterer regnskabsmæssige afskrivninger versus skattemæssige afskrivninger, lad os først tale om selve afskrivningerne. I det væsentlige er afskrivninger en metode til
  • Afskrivningsplan Afskrivningsplan Der kræves en afskrivningsplan i finansiel modellering for at forbinde de tre regnskaber (indtægter, balance, pengestrømme) i Excel
  • Dobbelt faldende skabelon til afskrivning på saldo Skabelon til afskrivning på saldobalance Denne skabelon med dobbelt faldende saldoafskrivning hjælper dig med at finde afskrivningsomkostninger ved hjælp af en af ​​de mest almindelige afskrivningsmetoder.
  • Afskrivningsomkostninger Afskrivningsomkostninger Afskrivningsomkostninger bruges til at reducere værdien af ​​anlæg, ejendom og udstyr for at matche dets anvendelse og slitage over tid. Afskrivningsomkostninger bruges til bedre at afspejle udgifter og værdi for et langsigtet aktiv, da det vedrører den indtjening, det genererer.