Banker i Costa Rica - Oversigt over Top 10 banker i Costa Rica

Costa Ricas banksystem består af statsejede banker, kommercielle banker, private finansieringsselskaber, opsparings- og lånekooperativer og forsikringsselskaber. Alle banker i Costa Rica er dækket af de politikker, der er fastlagt af Banco Central de Costa Rica, som er landets centralbank. Det er ansvarligt for at fastlægge de bankpolitikker, der håndhæves af det generelle finanstilsyn.

Banker i Costa Rica

Moody's Investors Service nedjusterede for nylig kreditvurderingen for nogle banker i Costa Rica i form af senior usikret gæld i fremmed valuta og indskud i lokal valuta. Fra Ba1 blev vurderingen af ​​Banco Nacional de Costa Rica (BNCR) og Banco de Costa Rica (BCR) nedjusteret til Ba2 med negative udsigter.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Costa Rica, er denne liste over de bedste banker i Costa Rica en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Topbanker i Costa Rica inkluderer:

Banco Nacional de Costa Rica

Banco Nacional de Costa Rica (BNCR) har hovedkontor i San Jose og er den største statsejede forretningsbank i landet. Det er også den næststørste bank i Mellemamerika med hensyn til aktiver. Det blev dannet i 1914 under navnet Banco Internacional de Costa Rica. I 1936 skiftede banken navn til Banco Nacional de Costa Rica. Det blev klassificeret som en AA + klasse bank af Fitch Ratings i 2013.

Banco de Costa Rica (BCR)

Den statsejede forretningsbank Banco de Costa Rica (BCR) betragtes som en af ​​de stærkeste banker i Costa Rica såvel som i Mellemamerika. Det blev etableret i 1877 som en privat kommerciel bank, men i det sidste årti af det 19. århundrede blev det udpeget til at blive en valutaudsteder og eneforvalter af offentlige indtægter.

Citibank Costa Rica

Den internationale finansielle koncern, Citibank, grundlagde Citi Costa Rica i 1968. Banken er kendt for sin ekspertise inden for adskillige banktjenester, herunder valuta-, virksomheds- og institutionelle internettjenester. Citi Costa Rica er også den eneste af bankerne i Costa Rica, der tilbyder Global Wealth Management-service med lokal rådgivning til klienter. I 2008 dannede banken et delt servicecenter i Costa Rica, hvilket gjorde Citi Costa Rica til en førende leverandør af corporate banking-løsninger.

Banco Promerica - Costa Rica

Med hovedkvarter i Escazú, Banco Promerica de Costa Rica, leverer SA en bred vifte af finansielle produkter og tjenester såsom opsparing, pant, forsikring, udenrigshandel, udenlandsk valuta og lokale og internationale overførsler. Det tilbyder også skatteopkrævning og betaling, takst og e-factoring-tjenester. Det er et datterselskab af Promerica Financial Corporation.

Banco BAC San Jose

Banco BAC San Jose er en finansiel institution, der er en del af BAC International Bank-koncernen, der leverer elektroniske og finansielle banktjenester inklusive løbende og opsparingskonti, forskud på lønninger, kredit og forsikring. Banken har base i San José.

Banco Bct

Hovedkvarteret i San Jose blev Banco Bct SA etableret i 1983. Banken fungerer som et datterselskab af Corporación BCT SA og leverer en række finansielle produkter og tjenester over hele landet. I 2000 erhvervede den Corporación Bancomer og udvidede de bankløsninger, den tilbyder i landet.

I 2007 købte Banco Bct Compañía Financiera de Londres, så banken yderligere kunne øge antallet af sine økonomiske tilbud til sine kunder.

Banco Improsa

Banco Improsa, SA er et datterselskab af Grupo Financiero Improsa, SA og har base i San Jose. Banken leverer forskellige bankprodukter og -tjenester såsom opsparing og kontrolkonti, indskud, lån, kortfristede investeringer, overtræk og elektroniske bankbetalinger. Det blev etableret i 1968 som Financiera Improsa, SA I 1995 ændrede det navn til Banco Improsa, SA

Banco Davivienda (Costa Rica)

Banco Davivienda (Costa Rica) SA leverer forskellige finansielle produkter og tjenester såsom bankkonti, lån, investeringer, betalinger og kontanthåndtering, forsikring, mæglervirksomhed og privat bankvirksomhed. Det var tidligere kendt som Banco HSBC Costa Rica SA

I 2012 erhvervede den colombianske bank Davivienda HSBC's bank- og forsikringsaktiviteter i landet. Siden da fungerer banken gennem Corporación Davivienda (Costa Rica), SA

Banco General (Costa Rica)

Universalbank Banco General (Costa Rica) SA er et datterselskab af Banco General. Det blev grundlagt i 1955 med hovedkvarter i San Jose. Panama-baserede forretningsmænd inkorporerede det som den første private bank i Panamanian Capital, som senere blev den største af private banker i Costa Rica.

Banken leverer bankprodukter og -tjenester gennem 73 filialer og over 600 pengeautomater. Det fører også tilsyn med repræsentationskontorer i andre lande, herunder Peru, El Salvador og Mexico.

Scotiabank de Costa Rica

I 1995 trådte den internationale finanskoncern Scotiabank ind på Costa Ricas finansielle marked gennem sin 80% erhvervelse af Corporación Mercaban, holdingselskabet i Banco Mercantil Group. I det følgende år registrerede Scotiabank Banco Mercantil de Costa Rica SA under navnet Scotiabank de Costa Rica SA Gruppen fik fuldt ejerskab af banken i 2001.

Scotiabank de Costa Rica leverer en række økonomiske løsninger til enkeltpersoner, SMV'er og store virksomheder. Banken beskæftiger i øjeblikket over 1.200 personer og fører tilsyn med et netværk med 42 fuldtidsafdelinger og 80 pengeautomater.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Costa Rica. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere