Back Charge - Definition, signficance og eksempel

En tilbagebetaling er en regning, der sendes for en udgift, der opstod på et tidligere tidspunkt. Nogle af grundene til, at et sådant gebyr kan forekomme, inkluderer valg af betaling på en vare / tjeneste, der ikke blev betalt før eller korrektion af en regning, der indeholdt en forkert udgift.

Back Charge

Tilbagebetalinger bør undgås, når det er muligt, fordi det ofte er svært for virksomheder at opkræve dem. Kunder får en regning og forventer ikke yderligere gebyrer eller korrektioner for gebyrer. I tilfælde, hvor kunden ikke har betalt det fulde beløb, er de ofte ude af stand til eller uvillige til at betale de ekstra gebyrer, og gebyrerne kan ende med at blive skubbet til et indsamlingsbureau.

Hvem kan anklage?

Gebyret modtages af en kunde, som kan være en person eller virksomhed. Afgifterne henvises oftest til, når vi taler om dynamikken mellem en leverandør og det firma, den leverer. I sådanne tilfælde er begge virksomheder. Sælgeren forsyner en virksomhed med varer og leverer en regning.

Jo hurtigere og mere præcis regningen, jo bedre. Tilbagebetalinger - især når sælgeren opkræver ekstra gebyrer - kan komme som et chok for virksomheden, medmindre den ved, at den ikke betalte det fulde beløb til at begynde med. I sådanne tilfælde kan sælgeren også inkludere en slags rentegebyr, et ekstra gebyr for at skulle søge fuld betaling for de varer, de har leveret.

Betydningen af ​​en back charge

Tilbagebetalinger er normalt angivet som tilgodehavende Tilgodehavender Tilgodehavende tilgodehavende (AR) repræsenterer kreditsalget for en virksomhed, som endnu ikke betales fuldt ud af dens kunder, et aktuelt aktiv på balancen. Virksomheder tillader deres kunder at betale i en rimelig, længere periode, forudsat at vilkårene er aftalt. når virksomheden er skyldt penge eller som en konto, der skal betales, når virksomheden skylder penge. For at opretholde nøjagtige balancer skal virksomhederne vide, om deres konti stiger eller falder. De forventer at få betalt for de varer og tjenester, de leverer, hvilket gør det muligt for dem at betale deres egne regninger. Hvis der opstår tilbagebetalinger - uanset årsag - betyder det, at der enten skyldes penge til en kunde, eller at de skal modtage penge fra en kunde.

Når kunder ikke kan eller ikke vil betale, eller når virksomheden fejlagtigt ender på grund af kundens penge, kaster det deres gæld til regnskab. kredit. Kundegæld forventes at blive betalt inden for et års tid eller inden for en driftscyklus (alt efter hvad der er længst). AP betragtes som en af ​​de mest likvide former for kortfristede forpligtelser og tilgodehavender. Væsentlige ændringer på den ene konto, den anden eller begge kan give nyttig indsigt:

  • Om behovet for / hyppigheden af ​​rygladninger
  • Hvor sandsynligt virksomheden er til at foretage betalinger / modtage betalinger
  • Hvor i stand virksomheden er til at betale sin egen gæld

Eksempel

Lad os for eksempel sige, at en sælger sælger en tankstation sælger forsyninger til en værdi af $ 1.200 hver måned. Hvis butikken ikke betaler for en måned af deres forsyninger, sender sælgeren en ny faktura på $ 2.400: gebyret for den glemte måned og den næste måned.

Fordi tankstationen gik glip af en måneds betaling - som de burde være opmærksom på - kan sælgeren tilføje et gebyr for at skulle sende en ekstra regning. Det kan være en procentdel af afgiften på $ 1.200, ellers sælgeren kan pålægge et fast gebyr for den ubesvarede betaling.

Resumé

For hver virksomhed er det at få betalt for produkterne og tjenesterne Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres for erhvervelse, opmærksomhed eller forbrug, mens en tjeneste er en immateriel vare, som opstår, når de leverer, er kritisk. I tilfælde af at de skylder penge, kan de sende en tilbagebetaling i den næste faktureringsperiode for at indbringe det, de skylder.

De kan også udstede et gebyr, hvis de skylder kunden penge - enten på grund af en regnskabsfejl eller en prisændring. I sidste ende bør sådanne afgifter undgås, fordi de notorisk er svære at opkræve rettidigt.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kontoudgifter Kontoudgifter En udgift i regnskabet er de penge, eller omkostninger, en virksomhed har brugt i deres bestræbelser på at generere indtægter. I det væsentlige repræsenterer kontoudgifter omkostningerne ved at drive forretning; de er summen af ​​alle de aktiviteter, der resulterer i (forhåbentlig) overskud.
  • Gældsfald Gældsstandard En gældsstandard sker, når en låntager ikke betaler sit lån på det tidspunkt, det forfalder. Det tidspunkt, hvor en misligholdelse sker, afhænger af de vilkår, som kreditor og låntager er enige om. Nogle lån misligholder efter manglende en betaling, mens andre kun misligholder, når tre eller flere betalinger er gået glip af.
  • Faste og variable omkostninger Faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende er afhængige
  • Servicegebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes.