Top 3 finansielle regnemaskiner - Find de bedste finansielle regnemaskiner

Finansielle regnemaskiner er vigtige investeringer for alle, der har brug for at udføre specifikke økonomiske funktioner, som standardregnemaskiner ikke kan håndtere. For alle i finansbranchen Topfinanskurser Liste over de 10 bedste finanskurser, som alle studerende og fagfolk skal tage. Hvis du ønsker at bevæge dig op ad stigen eller bryde ind i branchen, her er en liste over de bedste økonomiklasser for studerende og fagfolk. Finans karriere kræver viden om en bred vifte af emner og færdigheder, der dækker en masse forskellige, beregning af ting såsom pengestrøm Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge, en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er mange typer CF, værdier,udgifter i forbindelse med lån og renter - blandt andre poster - opnås meget mere simpelt med en finansiel lommeregner.

Der er mange finansielle regnemaskiner på markedet i dag, og de fleste kommer med en betydelig pris. At vælge den rigtige lommeregner afhænger meget af, hvad lommeregneren skal bruges til. Der er dog tre økonomiske regnemaskiner, der tydeligt skiller sig ud fra resten.

Finansielle regnemaskiner

Texas Instruments BA II Plus Professional Financial Calculator

Texas Instruments BA II Plus skiller sig konsekvent ud som den førende finansielle lommeregner på grund af det store udvalg af funktioner, den kan udføre. Der er et antal specifikke økonomiske beregninger, som regnemaskinen udfører, herunder intern afkast (IRR) Intern afkast (IRR) Den interne afkast (IRR) er den diskonteringssats, der gør nettonuværdien (NPV) af en projekt nul. Med andre ord er det den forventede samlede årlige afkast, der optjenes på et projekt eller en investering. , nutidsværdi (NPV) og fremtidig nettoværdi (NFV) for at hjælpe med pengestrømsanalyse. Lommeregneren kan gemme mere end 30 pengestrømsmål på op til fire cifre.

TIs finansielle lommeregner er ideel til investorer, forhandlere, analytikere og revisorer, der hurtigt og let ønsker at bestemme beregninger for afskrivninger og tidsværdien af ​​penge. Lommeregneren reducerer tiden til brugeren, hvilket gør det let at foretage beregninger af leasing, lån, pant og besparelser. Det producerer også afskrivningsplaner.

Blandt andre funktioner tilbyder lommeregneren seks metoder, der kan bruges til at beregne afskrivninger Afskrivningsmetoder De mest almindelige typer afskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbelt faldende saldo, produktionsenheder og sum af år cifre. Der er forskellige formler til beregning af afskrivning på et aktiv. Afskrivningsomkostninger anvendes i regnskabet til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over dets brugstid. . Rentekonverteringer er en anden funktion, hvor lommeregneren nemt konverterer mellem årlige - eller nominelle - og effektive renter.

En anden væsentlig årsag til, at TI BA II Plus-regnemaskinen sidder øverst på listen, er, at den accepteres til brug til flere professionelle eksamener. Når du deltager i en eksamen, der tillader brug af en lommeregner, skal du altid kontrollere, om den lommeregner, du bruger, er en af ​​de godkendte maskiner.

Med hensyn til enkel æstetik, bekvemmelighed og funktionalitet leveres denne lommeregner med etui til beskyttelse samt et udskiftet lithiumbatteri. Tasterne og funktionerne reagerer ikke, hvis beregningerne udføres for hurtigt, så regnemaskinen kræver en stabil finger under brug.

HP 10bII +

HP 10bII er et af de mest pålidelige og brugte mærker af finansielle regnemaskiner. Blandt HPs fremragende line-up betragtes 10bII + stort set som det bedste, brandet kan tilbyde. HP-lommeregner kan, ligesom Texas Instruments-lommeregner, beregne en lang række ting, såsom pengestrømme, lånebetalinger og renter.

Den funktion, der sætter denne lommeregner så højt på listen, er, at den er så let at bruge, især for nye brugere. Lommeregneren leveres med nøgler designet specielt til hurtig adgang til almindelige statistiske og økonomiske beregninger.

HPs 10bII + blev skabt til at være en stærk, hurtig performer med evnen til hurtigt og præcist at håndtere komplicerede statistiske og forretningsspecifikke operationer. De fleste brugere finder, at det rangerer fremragende i reaktionsafdelingen og tilbyder løsninger hurtigt op på trods af den komplicerede karakter af beregningen, den udfører.

HPs lommeregner har mere end 170 funktioner, den kan udføre, er ekstremt pålidelig og er acceptabel til brug i de fleste større professionelle eksamener.

HP 12CP

En anden HP-lommeregner gør listen, men sidder tættere på bunden, hovedsagelig på grund af omkostninger. Enhedens omkostninger bør dog være en ubetydelig faktor for finansielle fagfolk, fordi den udfører så mange funktioner. Den har to indgangstilstande: omvendt polsk notation (RPN) og algebraisk. Lommeregneren kan også modstå op til 400 trin med input, bortset fra de 130 funktioner, der allerede er indbygget i den.

HP 12CP-lommeregnerens HP 12C-lommeregner HP 12C-lommeregner er en finansiel lommeregner inden for bank og investering, og den bruger omvendt polsk notation. HP 12C-lommeregner er en skærm, der er noget at bemærke, fordi den er let at læse med skærmen i en svag vinkel for at gøre det synligt. Skærmen er ikke massiv med plads til resultater op til 10 cifre eller tegn. Det faktum, at skærmen er ret lille, er dog en anden grund til, at lommeregneren sidder tættere på bunden af ​​listen over foretrukne finansielle regnemaskiner.

HP-regnemaskinen har for nylig tilføjet nye, avancerede redigeringsfunktioner, der inkluderer backspace og fortryd-knapper for at hjælpe med at rette fejl eller beregningsfejl. Æstetisk leveres lommeregneren med en metalplade, der er egnet til indgravering, hvilket gør den perfekt som gave eller til kontorbrug.

Der er mange finansielle regnemaskiner på markedet i dag. At forstå, hvad hver lommeregner gør, gør det lettere at bestemme, hvilken lommeregner der er bedst for hver enkelt. Finansielle lommeregnere er en god investering for finansielle fagfolk, der hjælper dem med at udføre deres opgaver hurtigere og mere effektivt.

Relateret læsning

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modeling & Valuation Analyst FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker. Følgende økonomiressourcer vil være nyttige til at fremme din økonomiske uddannelse:

  • Videreuddannelse (CPE) Videreuddannelse (CPE) Efteruddannelse (CPE) er et krav for certificerede revisorer (CPA'er), en der er designet til at hjælpe med at opretholde deres kompetencer og færdigheder som udbydere af professionelle tjenester. Som en del af løbende krav for at opretholde CPA-betegnelsen
  • CPE Selvstudie CPE Selvstudie CPE selvstudieprogrammer er uddannelseskurser, der gennemføres af enkeltpersoner uden nogen interaktion eller hjælp fra en live instruktør. For at opfylde kravene til fortsat erhvervsuddannelse (CPE) kræver selvstudier, at deltagerne tager en test (en kvalificeret vurdering) for at demonstrere, at de forstår
  • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA
  • Finans kursus tilbud