Alle risici udbytte - Oversigt, hvordan man beregner, god versus dårlig ARY

All Risks Yield (ARY) er en konventionel ejendomsmåling, der bruger årlige lejeindtægter til at bestemme kapitalværdien af ​​en investering. ARY omfatter både brutto- og nettorente. Nettoudbyttet inkluderer fradrag for nogle udgifter - landmålerhonorar, administrationshonorarer Managementomkostningsprocent (MER) Managementomkostningsforholdet (MER) - også kaldet omkostningsforholdet - er det gebyr, der skal betales af aktionærerne i en gensidig fond eller børsnoteret fond (ETF). MER går mod de samlede udgifter, der bruges til at drive sådanne midler. , reparationer, driftsomkostninger - der ikke trækkes i bruttoafkastet. Investorer og vurderingsmænd bruger ARY til beslutningstagning for at identificere sandsynlige risici i enhver investering. Metrikken giver en holistisk vurdering af ejendomsmarkedets generelle tilstand.

Alle risici udbytte

Resumé

  • All Risks Yield (ARY) viser lejeindtægterne for en investering som en årlig procentdel af ejendomsomkostningerne.
  • ARY beregnes ved at dividere den årlige lejeindtægt med ejendommens værdi og gange værdien med 100% for at få det procentvise resultat.
  • ARY er afledt af sammenlignelige poster og inkorporerer investorens forventninger til kapitalvækst og indkomst.

Sådan beregnes alle risici

Formlen til beregning af alle risici udbytte er som følger:

Alle risici udbytte

God ARY vs. dårlig ARY

Et godt udbytte for alle risici er relativt. At konkludere, at en ARY enten er god eller ikke god, afhænger af en række faktorer. En lav procentdel af ARY betyder, at ejendommen mangler den tilstrækkelige pengestrøm til at dække driftsomkostningerne ved drift af virksomheden, servicepant pant. Et pant er et lån - leveret af en pantudlåner eller en bank - der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selv om det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi. tilbagebetaling, sørge for fremtidige nødsituationer osv.

Højere procenter betyder, at virksomheden i tilstrækkelig grad kan dække alle sine udgifter uden at belaste sin pengestrøm. Det er dog svært at fortælle, om en bestemt procentpoint til en god eller dårlig ARY. Ikke desto mindre kan et udbytte på 8% og derover betegnes som den mindst passende procentdel.

Udbytte, pris og vækst

Det bedste investeringsvalg skal finde en balance mellem afkast, pris og vækstpotentiale. En god investeringsejendom skal have mindst 8% ARY, en passende geografisk placering, stabil kapitalvækst og betydelig efterspørgsel efter lejer. Derudover er andre vigtige elementer i ejendomsinvesteringer en exitstrategi Exitstrategier Exitstrategier er planer, der udføres af virksomhedsejere, investorer, forhandlere eller venturekapitalister for at forlade deres position i et aktiv på et bestemt tidspunkt, kapitalvækstpotentiale, lejerefterspørgsel, og opnåelige rabatter.

En exitstrategi er afgørende i enhver investering, så hvis det viser sig at være anderledes end forventet, kan man gå hurtigt. Strategien inkluderer en detaljeret undersøgelse af ejendommens sandsynlige videresalgsværdi og letheden ved en videresalg. Hvis det er let at videresælge ejendommen (fordi den er meget efterspurgt), er exitstrategien sund.

Også den kapital vækst bør af ejendommen investor har til hensigt at købe et centralt overvejelse. Kapitalvæksten kan hentes fra bevis for ejendommens præstation i den seneste indtjeningsrapporter historie.

Lejernes efterspørgsel er en anden afgørende faktor. Reel efterspørgsel, i modsætning til pålagt efterspørgsel, burde være nært forestående for en lukrativ investeringsmulighed. Pålagt efterspørgsel betyder, at den er kortvarig, sandsynligvis på grund af en kortvarig samling på et givet sted, hvilket hæver efterspørgslen kortvarigt. En høj ægte efterspørgsel foretrækkes. At finde en balance mellem afkast, pris og vækst giver en perfekt investeringsstrategi.

Alle risici udbytte kontra cap rate

Kapitaliseringssats Kapitaliseringssats Kapitaliseringssatsen (Cap Rate) bruges i fast ejendom, refererer til afkastet på en ejendom baseret på ejendommens nettodriftsindtægt er andelen af ​​nettodriftsindtægterne til ejendomsværdien, mens ARY er andelen af ​​den årlige omsætning af ejendomsomkostningerne. Cap Rate og ARY kan derfor bruges i samarbejde til at afgøre, om en investering er rentabel. Vurderere og investorer kræver, at begge målinger skal komme op på forholdet mellem de årlige driftsindtægter sammenlignet med værdien og de samlede omkostninger ved drift af ejendommen om året. Jo højere Cap Rate og ARY, jo mere gunstig er investeringen for investoren.

Alle risici udbytte i forhold til netto indledende udbytte

Nettoudgangsudbyttet er andelen af ​​en ejendoms lejeindtægter af ejendommens samlede købsværdi. I modsætning til ARY inkorporerer Net Initial Yield nogle aspekter af ikke-inddrivelige omkostninger i operationer, hvoraf nogle stammer fra anskaffelsesomkostninger. Nettoudgangsudbyttet leveres med en let beregningsmetode og er en nøgleindikator for ydeevne, når man vurderer erhvervelse af ejendom. Det giver vurdereren en overhånd i at opnå følsomme indikatorer for omkostningseffektivitet. ARY er dog mere nyttigt til at indikere den fremtidige ydeevne for en ejendom mere end det oprindelige nettoudbytte.

Nettoudgangsudbyttet tager ikke højde for vigtige vurderingsaspekter såsom den aktuelle efterspørgselssituation i en lejeejendom. Derfor muliggør det ikke forudsigelse af ejendommens fremtidige ydeevne, og det er det punkt, hvor ARY hjælper.

Nettoudgangsudbyttet viser heller ikke aktuelle ejendomsoplysninger, såsom muligheden for lejestigninger i fremtiden, den aktuelle tilstand i lokalerne og sandsynlige reparationer, der skal foretages. Derfor kan de to bruges til at sammenligne analyser for at få en bedre slutning om tilstanden for en investeringsmulighed.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante finansressourcer nedenfor:

  • Akkretion Akkretion Akkretion er et finansieringsudtryk, der henviser til stigningen i værdien af ​​en obligation efter at have købt den med en rabat og holdt den indtil udløbsdatoen. EN
  • Grundlaget for finansiel modellering af fast ejendom Grundlaget for finansiel modellering af fast ejendom Lær grundlaget for økonomisk modellering af fast ejendom i denne introduktionsvejledning til opbygning af en økonomisk model til et ejendomsudviklingsprojekt.
  • Real Estate Investment Trust (REIT) Real Estate Investment Trust (REIT) En ejendomsinvesteringstrust (REIT) er en investeringsfond eller et værdipapir, der investerer i indkomstgenererende ejendomsejendomme. Fonden drives og ejes af et selskab med aktionærer, der bidrager med penge til investering i kommercielle ejendomme, såsom kontor- og lejlighedsbygninger, pakhuse, hospitaler, indkøbscentre, studenterboliger, hoteller
  • Aktionærudbytte Aktionærudbytte Aktionærudbytte refererer til, hvor mange penge aktionærerne modtager fra et selskab, der er i form af kontant udbytte, nettotilbagekøb og gældsreduktion.