Kommunal obligation - Oversigt, typer og anvendelser, risici

En kommunal obligation refererer til en obligation eller en fast indkomstsikkerhed, der udstedes af en statskommune, en by eller stat for at finansiere sine statslige projekter. Kommunale obligationer kaldes også "muni obligationer" eller "muni."

Kommunal obligation

Fordelen ved kommunale obligationer for investorer er, at de er skattefri, hvilket betyder, at afkastet fra sådanne obligationer ikke er skattepligtigt. Det gør det til en meget attraktiv investering for enkeltpersoner, der er i en høj skatteklasse.

Hvad er en obligation?

En obligation er et fastindkomst- eller gældsinstrument, der i det væsentlige tillader en investor eller långiver at give penge til en låntager i form af en kontraktlig aftale. Obligationer udstedes typisk af regeringsenheder eller selskaber Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. til at finansiere deres projekter og operationer.

Specifikationerne for en obligation inkluderer detaljer som:

  • Forfaldsdato
  • Pålydende værdi
  • Udstedelsespris
  • Angivet rente (kuponrente)
  • Kupondatoer
  • Afskrivningsoplysninger
  • Indlejrede muligheder
  • Pagter

Priserne på obligationer er fastsat efter markedsrenten, og kreditrisikoen Kreditrisiko Kreditrisikoen er risikoen for tab, der kan opstå, hvis en part ikke overholder vilkårene og betingelserne i en finansiel kontrakt, primært af en udsteder . Obligationspriser og markedsrenter er omvendt beslægtede, så hvis markedsrenten falder, stiger priserne på obligationer, da deres iboende angivne rente forbliver den samme. Omvendt, hvis markedsrenten stiger, falder priserne på obligationer, da deres iboende angivne rente er mindre attraktiv.

Derudover kan udstedernes kreditkvalitet påvirke den angivne rentesats eller priserne på obligationer. Hvis en udsteder har dårlig kreditkvalitet og er mere tilbøjelig til at misligholde, vil de typisk komme med en højere oplyst rente for at kompensere for den yderligere risiko, de udgør.

Regeringsenheder har typisk meget lille kreditrisiko, især den føderale regering, da de teoretisk kan udskrive de penge, de har brug for til at betjene enhver gæld. Kommunale regeringer har generelt en meget lav risiko, men det er ikke uhørt for en kommunal regering at misligholde en obligation.

Specifikationer for obligationer kan variere betydeligt og kan skræddersys til investoren. Det kan omfatte specielle egenskaber såsom:

  • Nulkupon - Ingen kuponbetalinger i løbet af obligationens løbetid.
  • Konvertible obligationer - Obligationen kan konverteres til en aktie efter investorens skøn.
  • Obligationer, der kan konverteres Obligationspligtige obligationer (obligationer, der kan indløses) er en type obligation, der giver udstederen af ​​obligationen ret, men ikke forpligtelsen, til at indløse obligationen inden udløbsdatoen. Den konverterbare obligation er en obligation med en indlejret købsoption. Disse obligationer har generelt visse begrænsninger for call-optionen. - Båndet kan være

    kaldes ”tilbage efter udstederens skøn.

  • Sætbare obligationer - Obligationen kan "placeres" efter investorens skøn.

Anvendelse af kommunale obligationer

Kommunale obligationer er obligationer, der udstedes af kommunale regeringer typisk til finansiering af kommunale projekter, såsom:

  • Opførelse af skoler
  • Opførelse af biblioteker
  • Opførelse af infrastruktur (veje, broer, offentlig transit)
  • Finansiering af politiafdelinger
  • Finansiering af brandvæsener
  • Bygning af parker og stier
  • Finansiering af samfundscentre
  • Finansiering af affaldshåndtering

Typer af kommunale obligationer

Kommunale obligationer klassificeres efter rentebetalingerne og tilbagebetaling af hovedstolen Hovedbetaling En hovedstolsbetaling er en betaling mod det oprindelige beløb på et skyldt lån. Med andre ord er en hovedbetaling en betaling foretaget på et lån, der reducerer det resterende skyldige lånebeløb snarere end at gælde for betaling af renter, der opkræves på lånet. tidsplaner. De er struktureret på forskellige måder og giver forskellige skattefordele og skattebehandlinger. Indtægterne fra en kommunal obligation er generelt skattefri, hvilket gør den meget attraktiv for investorer i høje skatteklasser. Imidlertid er nogle former for kommunale obligationer ikke skattefri.

Der er to generelle former for kommunale obligationer:

1. Almindelig forpligtelsesobligation

Obligationer med generel forpligtelse udstedes af offentlige enheder og er usikrede af indtægter fra et specifikt statligt projekt. Derfor er obligationerne generelt mere risikable og giver et højere afkast.

2. Omsætningsobligation

Omsætningsobligationer udstedes af offentlige enheder og sikres ved indtægter fra et bestemt statligt projekt. Det kan være i form af vejafgifter eller afgifter, såsom moms, ejendomsskat osv. Obligationernes afkast kan dog svinge afhængigt af indtægtsbeløbet fra kilderne.

Risici med kommunale obligationer

Selvom kommunale obligationer er forholdsvis sikre obligationer med ringe standardrisiko, bakkes de ikke op af den føderale regering og kan misligholde fra tid til anden. Når det er sagt, er kommunale obligationer stadig et meget sikrere alternativ til virksomhedsobligationer.

Kommunale obligationer indeholder typisk en opkaldsbestemmelse. En bestemmelse om opkald giver udstederen mulighed for at indløse obligationen inden udløbsdatoen. Det udgør en risiko for investoren, da de ikke vil modtage nogen yderligere renter, efter at obligationen er blevet kaldt.

Udstederne vælger at bruge en opkaldsbestemmelse, når markedsrenten er lav. Det er fordi de kan betale en obligation med en højere rente og genudstede en ny obligation med en lavere rente.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte med at fremme din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Generel forpligtelsesobligation Almindelig forpligtelsesobligation En generel forpligtelsesobligation (GO) er en type kommunal obligation, hvor obligationernes tilbagebetaling (renter og hovedstol) er garanteret af den samlede indtægt genereret af den relevante offentlige enhed eller agentur. Med andre ord er tilbagebetalingen garanteret af både skatteindtægter og driftsindtægter genereret af forskellige projekter.
  • Parværdi Parværdi Parværdi er den nominelle eller pålydende værdi af en obligation eller aktie eller kupon som angivet på en obligation eller aktiecertifikat. Det er en statisk værdi, der bestemmes på udstedelsestidspunktet, og i modsætning til markedsværdien svinger den ikke regelmæssigt.
  • Puttable Bond Trading & Investing Finance's handels- og investeringsguider er designet som selvstudieressourcer for at lære at handle i dit eget tempo. Gennemse hundreder af artikler om handel, investering og vigtige emner, som finansielle analytikere skal vide. Lær om aktivklasser, obligationsprissætning, risiko og afkast, aktier og aktiemarkeder, ETF'er, momentum, teknisk
  • Afregningsdato Afregningsdato Afregningsdato er en brancheudtryk, der refererer til den dato, hvor en handels- eller derivatkontrakt anses for endelig, og sælgeren skal overføre ejerskabet