Topbanker i Singapore - Oversigt over bankbranchen, Top 10 banker

Singapore er et internationalt finanscenter, hvis regering praktiserer forretningspolitikker. De attraktive politikker sammen med sin strategiske placering gør Singapore til et bankknudepunkt i Sydøstasien. Mere end 200 banker opererer i Singapore, hvor den samlede banksektor aktiver værdiansættes til næsten 2 billioner dollars fra 2013. Denne vejledning skitserer 10 af de største banker i Singapore.

topbanker i singapore

De bedste banker i Singapore

Her er en liste over de 10 bedste banker i Singapore. Lær om deres historie, drift og størrelse, så du kan planlægge din bankkarrierevej.

Udviklingsbanken i Singapore

The Developmental Bank of Singapore (DBS) blev oprettet i 1968 af regeringen i Singapore. DBS driver i øjeblikket over 100 filialer over hele landet. DBS er den største bank i Sydøstasien med filialer og kontorer i Kina, UAE, Hongkong, Indien, Japan, Indonesien, Myanmar, Sydkorea, Malaysia, Filippinerne, Taiwan, Thailand, Vietnam, Storbritannien og Det Forenede Kongerige Stater. Banken tilbyder en bred vifte af erhvervsmæssige og personlige bankprodukter og -tjenester, herunder forbrugsbank, skatte- og kapitalmarkedstjenester, formueforvaltning, mæglervirksomhed samt kapital- og gældsfinansiering. DBS har en langsigtet kreditvurdering på Aa1 (High Quality) fra Moody's.

Samlede aktiver i 2016: S $ 333.500.000.000

Samlet fortjeneste i 2016: S $ 4.360.000.000

Post Office Savings Bank

Post Office Savings Bank (POSB) blev oprettet i 1877 og er den ældste bankdrift i Singapore. POSB blev købt af DBS i 1998 og fungerer i øjeblikket som et datterselskab af DBS. POSB tilbyder en bred vifte af familieorienterede finansielle produkter og tjenester.

United Overseas Bank

I 1935 blev United Chinese Bank etableret i Singapore. I 1965, efter at Singapore opnåede sin uafhængighed, blev det omdøbt til United Overseas Bank (UOB). UOB er den tredje største bank i Sydøstasien med mere end 500 kontorer i 19 lande. Banken tilbyder en bred vifte af kommercielle og personlige bankprodukter og -tjenester. Det leverer også private bank- og kapitalforvaltningsrelaterede tjenester samt forsikringstjenester. UOB har en langsigtet kreditvurdering på Aa1 (High Quality) fra Moody's.

Samlede aktiver i 2016: $ 235.400.000.000

Samlet fortjeneste i 2016: $ 3.096.000.000

OCBC Bank

Oversea-Chinese Banking Corporation (OCBC Bank) blev oprettet som et resultat af fusionen af ​​tre banker i Singapore i 1932 - den kinesiske kommercielle bank, Ho Hong Bank og den oversøiske kinesiske bank. OCBC er den næststørste bank i Sydøstasien (bag DBS) med kontorer og filialer i 18 lande.

Samlede aktiver i 2016: $ 283.700.000.000

Samlet fortjeneste i 2016: S $ 3.473.000.000

Standard Chartered Bank

En britisk finansiel institution med oprindelse tilbage til 1858, Standard Chartered Bank er en af ​​de største banker i verden. Standard Chartered Bank driver over 1.200 filialer i 70 lande, hvor 90% af overskuddet kommer fra dets aktiviteter i Asien. Standard Chartered åbnede sin første filial i Singapore i 1859, og i 1999 modtog den en Qualifying Full Bank (QFB) licens. Det har 17 filialer over hele Singapore. Standard Chartered tilbyder erhvervskunder og institutionelle kunder tjenester inden for handelsfinansiering, kontanthåndtering, udlån, værdipapirydelser, valuta, gældskapitalmarkeder og virksomhedsfinansiering. Banken leverer også private banktjenester gennem sin private banking-afdeling.

Samlede aktiver i 2016: $ 646.692.000.000

Samlet overskud i 2016: $ 191.000.000

Citibank

Citibank blev grundlagt i 1812 som City Bank of New York. På nuværende tidspunkt driver Citibank over 2.600 filialer i 160 lande. Citibank etablerede først sine aktiviteter i Singapore i 1902, da det oprettede International Banking Corporation, og det er siden blevet en af ​​de største banker i Singapore. Citibank Singapore tilbyder en bred vifte af finansielle tjenester til sine kunder. Sammen med investeringsfaciliteter og indbetalingskonti leverer Citibank også betalingskort, pant og forsikringsprodukter.

Samlede aktiver i 2016: $ 1.792.000.000.000

Samlet overskud i 2016: $ 14.910.000.000

HSBC

HSBC er en Hong Kong / britisk multinationel finansiel institution og er en af ​​de største banker i verden. På nuværende tidspunkt opretholder HSBC over 4000 kontorer i 70 lande. HSBC oprettede først operationer som en af ​​bankerne i Singapore i 1877. Banken spillede en nøglerolle i genopbygningen af ​​Singapore efter Anden Verdenskrig. HSBC Singapore er en kvalificeret fuldbank og tilbyder et omfattende udvalg af bank- og finansielle tjenester, herunder detailbank, formuestyring, kommerciel bankvirksomhed, investeringsbank, privat bank, forsikringsrelaterede tjenester, trusteetjenester, værdipapirrelaterede tjenester og kapitalmarkeder tjenester.

Samlede aktiver i 2016: $ 2.374.000.000.000

Samlet overskud i 2016: $ 2.479.000.000

Indiens statsbank

En af de største forretningsbanker i Indien driver SBI flere kontorer og filialer over hele verden. SBI Singapore er en kvalificerende fuldbank (QFB) og tilbyder en bred vifte af tjenester til både individuelle og erhvervskunder. Disse inkluderer detailbanktjenester, opsparing og indlånskonti, der opretholdes i forskellige valutaer, realkreditlån, forsikringstjenester og aktivforvaltning.

Samlede aktiver i 2016: $ 420.000.000.000

Samlet overskud i 2016: $ 1.600.000.000

Barclays Bank

Barclays er en britisk multinational finansiel institution med aktiviteter i 40 lande. Barclays Singapore-kontor, dets største i Asien, fungerer som det regionale knudepunkt for al sin asiatiske private banking-forretning.

Aktiver i alt: £ 1.213.000.000.000

Samlet overskud i 2016: 2.828.000.000 £

Bank of China

Bank of China er en af ​​de største, statsdrevne kommercielle banker i Kina og en af ​​de største banker i Singapore. Det blev grundlagt i 1912 og er den femte største bank i verden med hensyn til markedsværdi. Bank of China oprettede sin første filial i Singapore i 1936. På nuværende tidspunkt har Bank of China en Qualifying Full Bank (QFB) licens. Banken tilbyder en bred vifte af finansielle produkter og tjenester såsom indskud i lokal og udenlandsk valuta, pengeoverførsler, personlige lån, formueforvaltningstjenester, betalingskort, investeringsforenings- og forsikringsprodukter, valutahandel, værdipapirinvestering og -styring, handelsfinansiering, corporate udlån, struktureret finansiering, investeringsrådgivning, opbevaringstjenester, investeringsbank, kapitalforvaltning og RMB-tjenester.

Samlede aktiver i 2016: 16.793.000.000.000 RMB

Samlet fortjeneste i 2016: 211.680.000.000 RMB

Investeringsbankkarrierer

At bryde ind i investeringsbankjob Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Singapore. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topliste over globale banker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Spørgsmål om aktieforskningssamtaler Spørgsmål om aktieforskningsspørgsmål Spørgsmål og svar om forskningsinterviews. Denne liste indeholder de mest almindelige interviewspørgsmål, der bruges til at ansætte en aktieanalytiker eller tilknyttet. Hvis du havde en million dollars at investere, hvad ville du så gøre med det? - Fortæl mig om et firma, du beundrer, og hvad der gør det attraktivt. - Giv mig et lager
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere