Keogh-plan - oversigt, historie, typer og begrænsninger

En Keogh-plan er en pensionsplan, der kan oprettes af selvstændige og dem, der arbejder for dem. Små virksomheder, partnerskaber, selskaber med begrænset ansvar (LLC'er) og enkeltmandsvirksomheder Enmansvirksomhed Et enkeltmandsvirksomhed (også kendt som individuelt iværksætteri, enkeltmandsvirksomhed eller ejerskab) er en type en ikke-registreret enhed, der kun ejes, er berettiget til at etablere Keogh-planer . Keogh-planer bruges stadig i dag; dog er de faldet i popularitet med individuelle / enkelt 401 (k) s og SEP IRA'er, der klatrer til toppen af ​​listen over pensionsplanmuligheder.

Keogh-plan

Keogh-planer svarer til 401 (k) s 401 (k) Bidragsgrænser 401 (k) bidragsgrænser er grænser, som den amerikanske kongres har placeret på det beløb, som ansatte kan bidrage til deres pensionsplan. , bortset fra at de tilbyder højere årlige bidragsgrænser (specifikt når de bruges af meget små virksomheder). De giver kun mening for visse typer selvstændige (og deres medarbejdere). Tilfælde, hvor en Keogh-plan giver mening, inkluderer:

  • Advokater
  • Tandlæger
  • Finansielle fagfolk

Keogh-planer kan kun oprettes, hvis de ovennævnte individer oprettede deres egne virksomheder.

Resumé:

  • En Keogh-plan er en unik pensionsplan designet til selvstændige (og deres ansatte).
  • Keogh-planen får sit navn fra New York-repræsentant Eugene Keogh, der etablerede den selvstændige erhvervsdrivendes skattepensionslov af 1962.
  • Planen er temmelig usædvanlig nu og kommer med et sæt begrænsninger, der ikke er til stede i andre pensionsplaner.

Historie om Keogh-planer

Keogh-planer kaldes også undertiden HR10-planer. US Internal Revenue Service (IRS) kalder dem kvalificerede planer. De fik deres egentlige navn fra New York-repræsentant James Keogh. Han var ansvarlig for oprettelsen af ​​selvstændige erhvervsdrivendes skattepensionslov af 1962, som alternativt er kendt som Keogh-loven.

I 2001 blev den grundlæggende oversigt over loven - og navnet - ændret. Det er nu kendt som EGTRRA (Economic Growth and Tax Relief Reconciliation Act). Fordi ændringerne var så omfattende, betragter IRS det ikke længere som Keogh-loven, men henviser i stedet til det blot i HR10-planen.

Typer af Keogh-planer

1. Defineret ydelsesplan

Den ydelsesbaserede pensionsordning er struktureret ved hjælp af et fast bidrag, der involverer et fast beløb eller en fast procentdel af den enkeltes indkomst. (Dette kaldes også undertiden Keogh-plan for et køb af penge.) Det udføres pr. Betalingsperiode.

Den ydelsesbaserede pensionsordning kan undertiden oprettes som en del af en overskudsdelingsplan, hvor en person kan trække et bestemt beløb tilbage, men beløbet er baseret på, hvor meget den enkelte investerede i deres plan i den tid, de arbejdede.

2. Defineret bidragsplan

Den anden type er en bidragsbaseret plan, som er betydeligt mere kompleks. Den grundlæggende struktur i en bidragsbaseret plan giver en person mulighed for at lægge en procentdel af sin indkomst til side. I stedet for at være et fast beløb er beløbet dog baseret på en formel oprettet af IRS. (Dette er den version, der er kendt som en HR10.)

Uanset om Keogh-ordningen er en ydelsesbaseret eller bidragsbaseret plan, kan den investeres i finansielle instrumenter såsom annuiteter, obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsejeren og foretager faste betalinger til dem med en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode. , aktier, indskudsbeviser eller gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem.

Planbegrænsninger

Igen er en Keogh-plan mindre almindelig end næsten alle andre typer pensionsplaner. Derudover kommer det med et sæt begrænsninger.

For det første involverer en Keogh-plan væsentligt mere administrativt papirarbejde end noget som en traditionel IRA eller en SEP IRA SEP IRA En SEP IRA (forenklet medarbejderpension Individuel pensionering) er en lille variation af traditionelle IRA'er, der bruges af virksomheder til. De fleste andre pensionsplaner kan oprettes af den enkelte; en Keogh-plan involverer et kompliceret sæt beregninger.

For det andet kan en Keogh-plan ikke bruges af selvstændige, der fungerer som uafhængige entreprenører. De kan kun bruges af enkeltpersoner, der ejer en ikke-registreret virksomhed (og de ansatte, der arbejder for den virksomhed).

Endelig skal ethvert bidrag til en Keogh-plan ske før skat, hvilket betyder, at beløbet trækkes fra årets skat; dog skal alle skatter betales fuldt ud af planens saldo på pensionstidspunktet.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere finansressourcer være meget nyttige:

  • Annuitet Annuitet En livrente er et finansielt produkt, der leverer visse pengestrømme med lige store intervaller. Annuiteter oprettes af finansielle institutioner, primært livsforsikringsselskaber, for at give en klient regelmæssig indkomst.
  • Vederlag Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, hvilket
  • Social sikring Social sikring Social sikring er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. Den første sociale
  • Typer af virksomheder Typer af virksomheder Der er fire hovedtyper af virksomheder at vælge, når de danner et selskab: enkeltmandsvirksomheder, partnerskaber, selskaber med begrænset ansvar og virksomheder.