Chi Square Test Excel-funktion - Guide, eksempler, hvordan man bruger

CHISQ.DIST-funktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det vil returnere chi-kvadratfordelingen. Fordelingen bruges ofte til at studere variationerne i procent på tværs af prøver. Denne vejledning nedbryder Chi Square Test Excel-funktionen i detaljer.

I finansiel analyse Finansiel analytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, denne funktion kan være nyttig til at finde ud af variationerne i en persons antagelser. Antag for eksempel, at vi driver et firma, der fremstiller jeans. Vi fremstiller kun jeans i to farver - sort og blå. Hvis vi vil finde ud af, hvor stor andel af jeans der sælges i forhold til det samlede antal fremstillede jeans, kan vi bruge Chi Square i Excel til at finde ud af det.

CHISQ.DIST-funktionen blev introduceret i MS Excel 2010 og er derfor ikke tilgængelig i tidligere versioner.

Chi Square Excel Formel

= CHISQ.DIST (x, frihedsgrad, kumulativ)

CHISQ.DIST bruger følgende argumenter:

 1. X (krævet argument) - Dette er den værdi, hvormed chi-kvadratfordelingen skal evalueres. Det skal være større end eller lig med nul.
 2. Deg_freedom (krævet argument) - Dette er antallet af frihedsgrader. Det skal være et heltal mellem 1 og 1010.
 3. Kumulativ (krævet argument) - Dette er en logisk værdi, der bestemmer funktionens form. Det kan enten være SAND (brug den kumulative fordelingsfunktion) eller FALSK (vil bruge sandsynlighedsdensitetsfunktionen).

Sådan bruges Chi Square-funktionen

For at forstå brugen af ​​Chi Square i Excel-funktionen, lad os overveje et eksempel:

Eksempel

Antag, at vi får følgende data:

Chi Square Test Excel-funktion - opsætning

Formlen til beregning af CHISQ-fordelingen ved hjælp af den kumulative fordelingsfunktion er vist nedenfor:

CHISQ.DIST - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

Chi Square Test Excel-funktion - eksempel

Formlen til beregning af CHISQ-fordelingen ved hjælp af sandsynlighedsdensitetsfunktionen er vist nedenfor:

CHISQ.DIST - Eksempel 1b

Vi får resultatet nedenfor:

Chi Square i Excel - Eksempel

Bemærkninger om Chi Square Excel-funktionen

 1. Hvis argumentet grader frihed ikke er et heltal, afkortes det af MS Excel.
 2. #VÆRDI! error - Opstår, når et af argumenterne er ikke-numeriske.
 3. #NUM! fejl - Opstår, når:
  1. Den givne værdi af x er negativ.
  2. Argumentet for frihed er mindre end 1 eller større end 1010.

Yderligere ressourcer

Tak for læsning af Finance's guide til Chi Square Test Excel-funktionen! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

 • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
 • Avanceret Excel Formel Course
 • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
 • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje