Kapitalbevarelse - Oversigt, faktorer, begrænsninger

Kapitalbevarelse er en investeringsstrategi, der fremmer besparelse, dvs. bevarelse af kapital og undgå værditab. Strategien anvender en konservativ tilgang til at investere specifikt i "sikre" kortsigtede instrumenter såsom opsparingskonti Opsparingskonto En opsparingskonto er en typisk konto i en bank eller en kreditforening, der gør det muligt for en person at deponere, sikre eller hæve penge, når behovet opstår. En opsparingskonto betaler normalt nogle renter på indskud, selvom satsen er ret lav. , FDIC-forsikrede kontrolkonti og statsskuldregninger og indskudsbeviser (CD'er).

Kapitalbevarelse

Nøglefaktorer i kapitalbevarelse

1. Niveauer af risiko og volatilitet

Investorer, der ønsker at vedtage en investeringsstrategi for kapitalbevarelse, er generelt afskyede for risiko i den forstand, at de ønsker at investere i den mindst risikable mulighed. Det er fordi sådanne investorer ønsker at investere med det eneste mål at bevare deres kapital. De ser ikke potentialet for deres kapital til at vokse i den nærmeste fremtid og vil simpelthen bevare eller bevare det meste af det, de kan, undgå ethvert værditab.

2. Sikkerhed og stabilitet ved investeringer

Da investorer kun er på udkig efter investeringer med minimal risiko og mindst volatilitet Volatilitet Volatilitet er et mål for frekvensen af ​​udsving i værdipapirets pris over tid. Det angiver risikoniveauet forbundet med kursændringer i et værdipapir. Investorer og handlende beregner et værdipapirs volatilitet for at vurdere tidligere variationer i priserne, sikkerheden ved investeringer og deres langsigtede stabilitet bliver vigtige faktorer i deres investeringsbeslutninger. Derfor nøjes de ofte med de sikreste investeringsmuligheder som forsikrede kontrol- og / eller opsparingskonti, statsobligationer 10-årig amerikansk statsobligation 10-årig amerikansk statsobligation er en gældsforpligtelse, der udstedes af finansministeriet for den amerikanske regering og har en løbetid på 10 år.Det betaler renter til indehaveren hver sjette måned med en fast rente, der bestemmes ved den første udstedelse. , pengemarkedskonti, statsskibe, indskudsbeviser og inflationskorrigerede konti. Det er fordi de er nogle af de sikreste investeringer med den højeste stabilitet.

Generering af retur

Kapitalbevarelse sigter mod at beskytte, hvad en investor allerede ejer, dvs. bevare pålydende værdi af eksisterende kapital. Det er en sikkerhedsnetstrategi, og derfor er ikke alle motiverede til at generere rigelige overskud til gengæld for at bære risiko. Afkastniveauet, som en investering genererer, betyder ikke rigtig så meget, så længe det bevarer kapital og minimerer værditab.

Kapitalbevarelse, som en investeringsstrategi, genererer meget minimalt afkast. Det søger at beskytte en investor mod markedsvolatilitet snarere end at generere betydelige overskud til dem. Derfor er det normalt vedtaget af investorer med en fast indkomst. Det er også almindeligt blandt pensionister, der ønsker at bevare det, de i øjeblikket ejer, til at dække deres leveomkostninger i fremtiden.

Begrænsninger ved kapitalbevarelse

1. Tab af tilgængelighed

Under nutidens ustabile markedsforhold og konstant svingende økonomiske forhold stilles der konstant spørgsmålstegn ved "sikkerheden" ved alle slags investeringsstrategier, og der er en vis risiko forbundet med hver strategi. I den nuværende dynamiske økonomiske verden bliver det derfor mindre og mindre muligt at tilbyde kapitalbevarende investeringer. Derfor er der et generelt tab af tilgængelighed af sikre, stabile og risikovillige kapitalbevarende investeringsmuligheder.

2. Meget få til næsten nul afkast

Det bliver stadig vanskeligere for investeringsmuligheder for kapitalbevarelse at tilbyde et godt afkast på grund af den fortsatte usikkerhed og konstant svingende markedsforhold. Som et resultat er de fleste investeringsmuligheder næppe i stand til at generere afkast. Sådanne investeringer i dagens marked tilbyder kun meget lidt til næsten nul afkast.

3. Inflation

Da visse investeringer potentielt tilbyder meget lave, næsten nul afkast, er investorer næppe i stand til at klare den stigende inflation. Inflation Inflation er et økonomisk begreb, der refererer til stigninger i varenes prisniveau over en bestemt periode. Stigningen i prisniveauet betyder, at valutaen i en given økonomi mister købekraft (dvs. mindre kan købes med samme mængde penge). som følge af nutidens dynamiske økonomiske forhold. Da kapitalbevarelse ikke kan opretholde de seneste inflationsniveauer, er den ikke i stand til at opfylde sit formål og bevarer ikke kapitalens købekraft.

Det er normalt fordi investeringen ender med at generere negativt realafkast efter justeringen af ​​inflationen. Derfor øges deres manglende tilgængelighed og modvirker investorerne yderligere.

Virkeligt eksempel: Regeringsforsikrede investeringsmuligheder

I den nuværende turbulente markedstid, hvor det bliver stadig vanskeligere for investorer at bevare deres kapital, tilbyder den amerikanske regering forsikrede investeringsmuligheder. Sådanne optioner inflationsjusteres for at undgå de begrænsninger i kapitalbevarelsen, der findes i dag.

Fra Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) kan risikovillige investorer benytte sig af FDIC-forsikrede indskudsbeviser, FDIC-forsikrede kontrol- og opsparingskonti og endda FDIC-forsikrede amerikanske statsskuldregninger. Mulighederne tjener til at begrænse inflationsmisbrug på specifikke investeringsmidler.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statslig institution, der yder indskudsforsikring mod bankfejl. Kroppen blev skabt
  • Nøglespillere på kapitalmarkederne Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi et generelt overblik over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne.
  • Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) Return on Investment (ROI) er et resultatmål, der bruges til at evaluere afkastet fra en investering eller sammenligne effektiviteten af ​​forskellige investeringer.