Råvarehemmeligheder - Lær om de bedste handelspraksis

Succesrige handelshandlere kender handelshemmelighederne og skelner mellem handel med forskellige typer finansielle markeder. Handelsråvarer adskiller sig fra handel med aktier Aktier Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. . Det er et andet spil, men et spil, der er værd at lære for investorer. Hvert investeringsinstrument Finansielle aktiver Finansielle aktiver henviser til aktiver, der stammer fra kontraktmæssige aftaler om fremtidige pengestrømme eller fra ejendomsinstrumenter fra en anden enhed. En nøgle er unik med hensyn til, hvordan man bedst genererer overskud ved handel med den.

Råvarehandelshemmeligheder

Fordele ved råvarehandel

I modsætning til aktiehandel eller investering i gensidige fonde eller ETF'er Exchange Traded Fund (ETF) En børshandlet fond (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede på tværs af en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. , handel med råvarer tilbyder en enorm gearing. Ved handel med råvareterminer skal du typisk kun lægge ca. 10% af den samlede kontraktværdi. Dette giver dig mulighed for at opnå meget højere procentvise gevinster med din handelskapital. For eksempel kunne du holde en S & P 500-indeks futureskontrakt med et marginindskud på lidt over $ 20.000, mens det ville tage flere hundrede tusind dollars at købe hver af de faktiske aktier indeholdt i indekset.En stigning på 20% i indekset giver dig mere end 100% fortjeneste ved at købe en futureskontrakt - du vil realisere omtrent det samme absolutte dollarbeløb i fortjeneste som at købe alle aktierne i indekset, men du behøver kun at lægge en meget mindre investering for at opnå dette overskud.

Handel med råvarefutures kan også tilbyde lavere provisioner og handelsomkostninger, selvom det med alle de rabatmæglerier, der findes nu, ikke er så meget et problem, som det var for 20 år siden.

Råvarehandel har en fordel i forhold til illikvide investeringer som f.eks. Fast ejendom, da alle penge på din konto, der ikke bruges til at margenere markedspositioner, du har, er tilgængelige for dig til enhver tid.

En virkelig vigtig fordel - faktisk en dobbelt fordel - som handel med råvarer har, er at den tilbyder diversificering inden for enkelhed. Der er råvareterminer til rådighed til at investere i, der dækker næsten alle sektorer i økonomien - landbrugs futures, energifutures, ædle metaller, valuta og aktieindekser. I modsætning til aktiemarkedet, hvor der er tusindvis af aktier at vælge imellem - ofte hundreder inden for en given branche - er der kun et par dusin råvareterminkontrakter at overveje. Så hvis for eksempel bomuldspriser stiger, kan du tjene godt ved at blive investeret i bomulds futureskontrakter; der henviser til, at hvis du handlede med aktier, er der hundreder af virksomheder at vælge imellem, hvis formuer kan blive påvirket af prisen på bomuld, men det vil også blive påvirket af andre markedsfaktorer.Du ender muligvis med at købe aktier i et selskab, hvis aktiekurs falder på grund af andre markedsfaktorer på trods af en gunstig ændring for selskabet med hensyn til bomuldskurser.

Endelig er det lige så let at tjene fortjeneste på råvarehandel som at købe langt. Der er ingen begrænsninger for short selling, da der er på aktiemarkederne. At have potentiale til lige så let at tjene på faldende priser som på stigende priser er en stor fordel for en investor.

Råvarehemmeligheder - Find dit marked

Her er en af ​​de mindre kendte råvarehandelshemmeligheder: Konsekvent succesrige råvarehandlere er næsten altid specialiserede i handel med enten et indre marked, såsom bomuld, eller et lille markedssegment, såsom ædle metaller eller kornfutures.

Ingen har endnu tilbudt en helt tilfredsstillende årsag til dette faktum, men det er stadig en kendsgerning, at meget få handlende synes at være i stand til at handle lige så godt på alle råvaremarkeder. Der var en temmelig velkendt erhvervsdrivende tilbage i 1980'erne, som havde en næsten fejlfri handelsrekord på bomuldsmarkedet. Kopiering af hans bomuldshandel dengang ville have været det nærmeste at bare udskrive bunker med penge til dig selv. År ind og år ud kaldte han markedets højder og nedture og trendændringer næsten som om han havde rejst ind i fremtiden og allerede set dem alle udfolde sig.

Denne samme uhyggeligt strålende bomuldshandler havde imidlertid en fatal fejl: Han elskede også at handle på sølvmarkedet. Desværre for ham var han lige så skandaløst dårlig til at handle sølv som han var skandaløst god til at handle bomuld. Hans svaghed blev forstærket af det faktum, at mens han typisk handlede langsigtede tendenser på bomuldsmarkedet, handlede han dagligt sølvmarkedet, hvilket gav ham nye muligheder for at tabe penge hver ugedag.

Hvordan spillede alt dette for ham? Nå, på et år, da han tjente over en million dollars på handel med bomulds futures, endte han med at indgive et nettotab i handel for året. Det er rigtigt - hans forfærdeligt dårlige handel med sølv havde mere end udslettet hver eneste af hans enorme fortjeneste ved handel med bomuld.

(Heldigvis har denne historie en lykkelig afslutning. Efter to eller tre år med stædigt tabte penge, der handlede på sølvmarkedet, accepterede gentleman endelig det faktum, at "jeg kan bare ikke handle sølv," og stoppede meget klogt med at gøre det. Han fortsatte med at samle en formue, der handlede bomuld i løbet af de næste mange år, og sluttede sig til sidst fra at handle med den meget kortfattede proklamation om, at "Jeg har tjent penge nok og har haft det sjovt nok.")

Og så siger vi: Find dit marked. Det kan tage lidt tid - og nogle tabte handler - at gøre dette, men det er egentlig ikke så svært at bestemme over en rimelig periode, hvad du ser ud til at have en evne til at handle - og hvad du ikke har har en evne til at handle. En simpel gennemgang af dine handler over f.eks. En seks måneders periode skal klart vise dig, hvilke markeder du ofte klarer dig godt på, og hvilke markeder du ikke er. Når du handler, vil du sandsynligvis også udvikle en fornemmelse for, hvilke markeder du har mest tillid til at handle. Stol på dine instinkter på den score. Hvis handel med oliefutures rentabelt kommer let til dig, skal du bare holde fast ved det og ikke prøve at komplicere dit liv ved at prøve at mestre handel på et marked, der naturligvis er svært for dig.Hvorfor gøre dit handelsliv vanskeligere, end det skal være? Du vil sandsynligvis klare meget bedre ved gradvist at samle relaterede markeder såsom naturgas eller fyringsolie.

Store institutionelle forhandlere som banker har lært denne grundlæggende sandhed om handel godt. Ved handelsborde i en bank finder du sjældent, hvis nogensinde, den samme person, der er tildelt til at handle både guldmarkedet og sojabønnemarkedet. Den fælles ordning er at have råvarehandel meget specialiseret, normalt med en erhvervsdrivende eller et hold tildelt til at handle kun et segment af futuresmarkederne, såsom energifutures eller futures af ædle metaller.

Råvarehemmeligheder - Priserne har tendens til at blive en tendens

Udbuds- og efterspørgselkvotienten for basiske råmaterialer er normalt meget mindre udsat for løbende volatilitet end tilfældet er med lagre. Bestemt er der nogle meget volatile handelsdage, såsom dem, der forekommer i slutningen af ​​store tyr- eller bjørnetendenser, når der er langvarige markedsomvendelser eller efter en afgrøderapport, der uventet kommer godt eller dårligt ud. Men generelt set har der tendens til at være vedvarende perioder, hvor høj efterspørgsel eller mangel på udbud styrer et marked, hvilket fører til højere priser, eller når overforbrug eller manglende efterspørgsel får priserne til at falde lavere.

For at bekræfte dette skal man ikke lede længere end de seneste år i oliepriserne. Efter at have oplevet et flerårigt tyremarked, der kørte oliepriserne over $ 100 pr. Tønde, fra 2014 og frem, gik oliepriserne ind i en vedvarende nedadgående tendens, der førte prisen tilbage under $ 40 pr. Tønde.

Lignende handling fandt sted i et langvarigt tyremarked, der kørte kornpriserne til rekordhøje i det første årti af dette århundrede, efterfulgt af et generelt fald i priserne, der generelt er opretholdt siden 2009. Igen, mens der lejlighedsvis er skarpe og ustabile varebevægelser priser, råvarer oplever typisk generelle tyr- eller bjørnetendenser, der varer flere år. Så en af ​​handelshemmelighederne til varer er simpelthen det gamle handelssprog, "Tendensen er din ven".

Derfor har tendensstrengende handelsstrategier - især som de anvendes på længerevarende tidsrammer som daglige, ugentlige eller månedlige diagrammer - en tendens til at fungere godt i råvarehandel. For at demonstrere klogheden i at handle med trenden udtænkte en teknisk analytiker en meget enkel handelsstrategi og finjusterede den derefter ved at matche den til den langsigtede tendens ifølge det daglige diagram. Den grundlæggende handelsstrategi, som han udtænkte, var som følger: Køb en ny 10-dages højde og sælg kort en ny 10-dages lav. Det bliver ikke meget enklere end det.

Den grundlæggende strategi fungerede godt nok. Det var ikke en stor pengeudbyder, men det var i det mindste rentabelt. Men når den justeres i henhold til den overordnede tendens som angivet i det daglige diagram, klarede strategien sig markant bedre. Den justering, der blev foretaget, var kun at tage handelssignaler, der var i samme retning som den samlede langsigtede tendens. Med andre ord, hvis det daglige diagram viste en samlet bullish tendens, ville han kun følge handelssignalerne for at "købe en ny 10-dages højde", mens han ignorerede handelssignalerne for at "sælge en ny 10-dages lav". Omvendt i et samlet bjørnemarked ville han kun tage salgssignalerne genereret ved at se en ny 10-dages lav, mens han ignorerede købsignaler.

Begge handelsstrategier - den grundlæggende strategi og den version, der blev justeret til kun at tage handler i samme retning som den eksisterende tendens - blev anvendt ved hjælp af separate handelskonti over den samme periode på et år. Finjusteringen af ​​handelsstrategien gav en imponerende forbedring i rentabiliteten. Den finjusterede version af strategien, den, der kun handlede med den eksisterende tendens, genererede ca. 180% mere i overskud end den grundlæggende strategi, der tog både købs- og salgssignaler uanset den eksisterende langsigtede tendens.

Der er en anden god grund til at anvende en solid, langsigtet, trendhandelstrategi, når man investerer i råvarer. Mens råvarer har en tendens til at nyde langsigtede tendenser, har de en daglig handelsbasis tendens til at være lige det modsatte - overdrevent ustabile. Daghandel med futures på råvarer - på grund af den tilgængelige gearing, der gør selv små prisudsving betydelige for så vidt som potentielt overskud eller tab på en given dag - giver virkelig enorme muligheder for fortjeneste. Det er dog ekstremt risikabelt. Enhver handelshandler, der har været med i spillet i et stykke tid, kan fortælle dig historier om dage, hvor prisen på en given vare er gået fra limit-up (det maksimale daglige prisforskud tilladt af børsen) til limit-down (den maksimale daglige pris tilbagegang tilladt), og derefter tilbage til begrænsning igen, undertiden inden for kun en tre eller fire timers periode.Chancerne for at kunne navigere dig gennem priskørsler på den måde er slanke og ingen.

Råvarehemmeligheder - Udnyt markedets art

En anden af ​​handelshandelshemmelighederne er at være opmærksom på en faktor, der er unik for råvarer i modsætning til andre investeringskøretøjer, og som har en tendens til markant at køre priser - sæsonbestemthed. Næsten alle større råvaremarkeder har tendens til at følge etablerede sæsonbestemte prismønstre. Et simpelt eksempel er futures for opvarmning af olie og naturgas. Begge disse råvarer har tendens til, år ind og år ud, at stige til vintermånederne, når efterspørgslen er højest og falde til sommer, når efterspørgslen falder af.

Bestemt kan der være specifikke økonomiske forhold, der forstyrrer dette generelle mønster fra tid til anden, men over en 10-årig periode kan man med rimelighed forvente, at sådanne generelle sæsonprisudviklinger vil være sandt mindst syv eller otte år ud af ti.

Der er specifikke sæsonbestemte mønstre, som forhandlere kan se efter og drage fordel af i handelsvare. For mange år siden sammensatte den berømte futureshandler, Jake Bernstein, en bog om sæsonbetingede tendenser, der beskriver snesevis af sæsonbestemte mønstre, der forekommer hele året på de forskellige råvaremarkeder sammen med den historiske oversigt over, hvor stor en procentdel af tiden markederne forblev tro mod hver sæsonmønster. For nylig er sæsonbestemt handelssoftware, der grundlæggende inkorporerer sådanne data, oprettet og er tilgængelig for forhandlere at bruge.

Handel med sæsonmønstre er ikke en garanteret gevinst - intet inden for handel nogensinde er - men det giver bestemt handlende en ekstra fordel. Sæsonmønstre kan bruges som bekræftende indikatorer for en eksisterende trend eller som modsatrettede indikatorer, der kan gøre en erhvervsdrivende klogt opmærksom på en kommende trendændring.

Hvis ikke andet, kan korrekt bevidsthed om sæsonbetingede tendenser på forskellige råvaremarkeder i det mindste hjælpe dig med at undgå store tab. For eksempel er det kun de modigste forhandlere, der nogensinde har en stor short sell-position i appelsinjuice futures på vej ind om vinteren, når kun en frysning natten over kan sende appelsinsaft futures priser pludselig skyhøje. Den sikrere fremgangsmåde er måske at vove sig til en lille købsposition, hvorfra du kan tjene godt på i tilfælde af en frysning, der driver priserne dramatisk højere, men det vil sandsynligvis ikke lide katastrofale tab til ulempen, selvom intet ugunstigt vejr betingelser realiseres.

Konklusion om handelshemmeligheder for råvarer

At lære om handelshemmeligheder for varer giver investorer betydelige fordele, såsom store mængder gearing og muligheden for at ride vedvarende tyr- eller bjørnetendenser. Råvarehandel er dog ikke en velgørenhedsorganisation, der bare uddeler kufferter fulde af penge til alle, der ønsker nogle. Ligesom det er tilfældet med enhver anden investeringsarena, kræver det disciplin og praksis at blive en højt kvalificeret og succesrig handelshandler. En af de største udfordringer er at lære at udnytte den gearing, der tilbydes uden at udsætte dig for overdrevent høje risici og potentielt katastrofale tab. Fordi det ærligt talt er den triste historie om mange, der prøver sig på råvarehandelsspillet - de taber.

Men det behøver ikke være tilfældet. Hvis du går ind i handel med råvare med den rette forsigtighed - og indser, at du skal lære at navigere med succes i en helt anden handelsarena end aktier, valutakurser eller andre investeringer - så er der ingen grund til, at du ikke kan høste fordelene af meget rentable investeringer, alle optjent ved brug af et minimum af handelskapital. Hold handelshemmelighederne, der er afsløret her, i tankerne, mens du handler, og hvem ved det? - du kan lære nogle af dine egne hemmeligheder.

Relaterede handelsartikler

  • Sådan handler du forexmarkedet Forex Trading - Sådan handler du Forex Market Forex-handel giver brugerne mulighed for at udnytte styrkelse og afskrivning af forskellige valutaer. Forex handel indebærer køb og salg af valutapar baseret på hver valutas relative værdi i forhold til den anden valuta, der udgør parret.
  • Vigtige færdigheder hos mesterhandlere Seks væsentlige færdigheder hos mesterhandlere Næsten enhver kan blive en erhvervsdrivende, men at være en af ​​mesterhandlerne kræver mere end investeringskapital og en tredelt dragt. Husk: der er et hav af enkeltpersoner, der ønsker at slutte sig til mesterhandlernes rækker og bringe den slags penge hjem, der følger med denne titel.
  • Ordreudførelse Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.
  • Alle handelsartikler Knowledge Finance selvstudievejledninger er en fantastisk måde at forbedre teknisk viden om finansiering, regnskab, finansiel modellering, værdiansættelse, handel, økonomi og meget mere.