Nationalbank - Oversigt, funktioner, krav

En national bank i USA henviser til en kommerciel bank, der er chartret og overvåget af den føderale regering og fungerer under føderale regler. Den primære føderale tilsynsmyndighed for en national bank er kontoret for valutaovervågeren (OCC), som er et agentur under det amerikanske finansministerium. En national bank fungerer som medlemsbank i Federal Reserve og skal være medlem af Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) er en statsinstitution, der yder indskudsforsikring mod banksvigt. Kroppen blev skabt.

Nationalbank

Resumé

  • En national bank i USA henviser til en kommerciel bank, der er chartret og overvåget af den føderale regering og fungerer under føderale regler.
  • Internationalt er en national bank synonymt med landets centralbank.
  • Nationale banker og statsbanker kan være forskellige på grund af deres drift, tjenester, de leverer, regler, de følger, og gebyrer og udgifter, de betaler.

Karakteristika for en nationalbank

En national bank modtager et charter fra OCC og betaler præmier til FDIC. Fordelen til gengæld er, at banken bliver medlem af Federal Reserve Federal Reserve (Fed) Federal Reserve er USA's centralbank og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi. og vil være i stand til at låne fra Fed, når det er nødvendigt. En bank, der er chartret som en national bank, modtager også dækning fra FDIC for sine indskydere. Det giver forsikret beskyttelse af deres indskyderes midler.

Selvom det ikke er obligatorisk, er det almindeligt, at en national bank inkluderer "National", "National Bank" eller "NA" - National Association - i deres navn.

Andetsteds internationalt nævnes en national bank i samme lys som en centralbank, eller banken kontrolleres af den nationale regering i det land, der fastlægger økonomisk og finansiel politik.

I begge tilfælde hjælper nationale banker med at skabe et effektivt banksystem, hvilket er en nødvendighed for finansiel stabilitet.

En national banks funktioner

1. Giver tjenester og stabilitet

Nationale banker spiller en central rolle i landets finansielle system ved at levere banktjenester og stabilitet. Banken giver mulighed for sikker opbevaring af indskud og udlån for at lette forretningen.

2. Gør auktionsprocessen lettere

I USA er en national bank i stand til at lette auktionsprocessen for amerikanske statsobligationer.

3. Gør bankledninger lettere

Ud over at lette auktionsprocessen vil en national bank også lette daglige transaktioner med deres lokale Federal Reserve Bank. Transaktionerne kaldes Fed-bankledninger. Som en rekord skal nationale banker generere opkaldsrapporter til Fed en gang i kvartalet og offentliggøre rapporterne.

Eksempler på nationale banker

Forenede Stater

I sin årsrapport for 2019 erklærede kontoret for valutakontrolløren, at det føderale banksystem består af 1.200 banker, der opererer i USA, hvoraf 840 er nationale banker.

Eksempler på nationale banker i USA inkluderer:

  • PNC Bank
  • Første Nationalbank
  • Citizen National Bank
  • Wells Fargo Bank
  • US Bank

International

Med den internationale definition af en national bank tilknyttet landets centralbank inkluderer eksempler:

  • Australiens Reserve Bank
  • Schweiziske nationalbank
  • Bank of Canada
  • Bank of Japan
  • Bank of England Bank of England Bank of England (BoE) er Det Forenede Kongeriges centralbank og en model, som de fleste centralbanker rundt om i verden er bygget på. Siden starten i 1694 har banken ændret sig fra at være en privat bank, der lånte penge til regeringen, til at være den officielle centralbank i Storbritannien.

Krav til nationale banker

For at en bank kan blive en national bank i USA, bliver den nødt til at blive chartret af valutaovervågeren inden for Treasury Office.

Inkluderet i ansøgningen om at blive national bank vil være vedtægter Vedtægterne (AoA) er et dokument, der definerer formålet med et selskab og specificerer reglerne for dets aktiviteter. Dokumentet, arkivering af et organisationscertifikat, bekræftelse af, at der er indbetalt kapital, et minimum antal valgte bestyrelsesmedlemmer og andre krav.

Banken skal følge principper, herunder:

  • Opretholdelse af et sikkert og sundt banksystem
  • Tilvejebringelse af retfærdig adgang til finansielle tjenester til hele samfundet
  • Sikring af overholdelse af love og regler
  • Fremme af fair behandling af kunder

For bankens operationer vil valutakontrolløren se efter følgende:

  • Kompetent ledelse med erfaring og ekspertise
  • Tilstrækkelig kapital til at understøtte sine finansielle tjenester
  • Evne til at opnå og opretholde rentabilitet
  • Arbejder på en sikker og sund måde
  • Har ikke en titel, der forkert gengiver institutionens art eller de tjenester, den tilbyder

Nationale banker vs. statsbanker

Operationer

Som navnet antyder, vil en national bank typisk køre landsdækkende operationer, og en statsbank vil operere i en enkelt stat. Imidlertid vil nogle nationale banker kun udføre operationer i en by eller stat.

Tjenester

Når det kommer til tjenester, leverer statsbanker typisk personlige og kommercielle banktjenester. De inkluderer håndtering af indskud, tilbud på kontrol- og opsparingskonti samt tilbud på forretnings-, personlige lån og realkreditlån.

Nationale banker leverer bredere banktjenester, som kan omfatte mange af de tjenester, en statsbank vil tilbyde. Nøgleegenskaber, der adskiller en national bank fra en statsbank, er evnerne til at auktionere amerikanske statsobligationer og gennemføre daglige transaktioner med bankens lokale Federal Reserve Bank.

Forskrifter

En national bank er reguleret af Comptroller of Currency, som er et føderalt agentur. Derfor følger en national bank føderale regler.

En statsbank er chartret og undersøgt af bankafdelingen for den stat, som en bestemt statsbank fungerer inden for.

Statsbanker får mulighed for at blive medlembank inden for Federal Reserve System eller ej. Hvis en bank vælger at blive medlemsbank, er der ikke meget forskel mellem en statsbank og en føderal bank, bortset fra at statsbanken generelt vil drive forretning i staten.

Hvis staten vælger at være en bank, der ikke er medlem, vil den kun blive reguleret af den stat, den driver forretning i og FDIC. Generelt vil en ikke-medlemsbank være mindre reguleret end en medlemsbank.

Gebyrer og udgifter

Ud over forskelle mellem reglerne varierer gebyrerne og udgifterne for en national bank og en statsbank (medlem og ikke-medlem). Nationale banker betaler et betydeligt højere beløb af regulerings- og undersøgelsesgebyrer end statsbanker.

Nationale bankerStatsbanker
OperationerArbejd landsdækkende eller inden for en by eller statArbejd inden for den tilstand, det er chartret i
TjenesterBredere banktjenester, auktionering af amerikanske statsobligationer og gennemførelse af daglige transaktioner med lokal Federal Reserve BankFor det meste personlige og kommercielle banktjenester
ForskrifterFølg kun føderale reglerArbejd i henhold til statslige regler som en ikke-medlemslandsbank og under føderale regler som en medlemsbank
Gebyrer og udgifterBetal en høj mængde regulerings- og eksamensgebyrer og -udgifterBetal typisk lavere gebyrer og udgifter end en national bank

Vigtigste takeaways

I USA henviser en national bank til en kommerciel bank, der er chartret og reguleret af den føderale regering. Internationalt er en national bank synonymt med en centralbank. I begge tilfælde hjælper en national bank med at skabe et effektivt banksystem og finansiel stabilitet.

En bank skal kvalificere sig og følge en proces for at blive chartret som en national bank i USA Afhængigt af forskellene i operationer og hvilke tjenester en bank ønsker at levere, kan det måske eller ikke give mening for en bank at vælge en national charter. Med lavere gebyrer og mindre regulering i gennemsnit kan det være bedre at forblive en statsbank.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Business Banking Business Banking Banktjenester, der udelukkende leveres til forretningsenheder, kaldes forretningsbankfaciliteter. Forretningsenheder, der inkluderer selskaber og begrænset
  • Den Europæiske Centralbank (ECB) Den Europæiske Centralbank Den Europæiske Centralbank (ECB) er en af ​​de syv institutioner i EU og centralbanken for hele euroområdet. Det er en af ​​de mest kritisk vigtige centralbanker i verden, der fører tilsyn med over 120 centrale og kommercielle banker i medlemslandene.
  • Detailbanktyper Retailbanktyper I almindelighed er der tre hovedtyper af detailbanker. De er kommercielle banker, kreditforeninger og visse investeringsfonde, der tilbyder detailbanktjenester. Alle tre arbejder hen imod at levere lignende banktjenester. Disse inkluderer kontrolkonti, opsparingskonto, pant, debetkort, kreditkort og personlige lån.
  • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913